FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 » Doi fotbaliști de la FCSB au jucat catastrofal + Ianis Hagi, omul meciului + Cât a primit arbitrul

Viitorul - FCSB // FOTO: Raed Krishan
Viitorul - FCSB // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 08:41

FCSB a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Viitorul, după un joc slab făcut de echipa antrenată de Mihai Teja. Arbitrul Radu Petrescu, care a gafat la penalty-ul primit de Viitorul, a primit nota 4 în Gazeta Sporturilor de azi.

Jucătorii de la FCSB au avut momente bune de joc doar în startul meciul și în primele minute din repriza a doua, în timp ce fotbaliștii Viitorului au dominat partida.

Cei mai slabi jucători ai meciului au fost mijlocașul Dragoș Nedelcu, scos la pauză, și atacantul Harlem Gnohere, intrat în minutul 66. Ambii au fost notați cu 3 de Gazeta Sporturilor.

Evoluții slabe au avut și Junior Morais, Lucian Filip, Raur Rusescu și Ioan Hora, care au primit 4. Cel mai bun jucător de la FCSB a fost Florinel Coman, marcatorul golului, care a luat 7.

Ianis Hagi a fost omului meciului, după un gol și o pasă de gol. Acesta a primit nota 9. Și Valentin Cojocaru a avut o evoluție bună, portarul Viitorului fiind notat cu 8.

Gică Hagi, antrenorul Viitorului, a primit nota 8, iar Mihai Teja 4.

4a fost nota primită de arbitrul Radu Petrescu

note

Citește și:

FCSB, praf și pulbere » 3 bile negre în jocul elevilor lui Mihai Teja

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
cneius
cneius  •  12 Martie 2019, 14:16

Cojocaru, dupa iesirea aiurea de la gol, ia nota 8 ???

1198649370199221
Dumitru Florin  •  12 Martie 2019, 13:41

Steaua (FCSB) este pe "cai mari" sa rateze iar titlul. Pana acum, seful se plangea ca echipa lui pierde de regula la formatiile din subsolul clasamentului. Iata insa ca pierde si la alea de mai "din sus". Ceea ce e insa de-a dreptul interesant, e ca pierde pe mana acelor jucatori mult prea mult laudati, gen Hora. Ridicat in slavi ca a dat cateva goluri, atalogat ca fiind "el salvatore", si-a aratat si el "valoarea" in momentul in care a avut in fata adversari care chiar stiu cu mingea! "Pacat ca nu am castigat" spune Teja, zicand si ca "adversarii au avut trei ocazii si ne-au dat doua goluri" Oare asta e rau (sau foarte rau)?? In partea cealalta a clasamentului, Dinamo "trage tare" sa devina campioana... "chiorilor din tara orbilor"! Dar ca sa reuseasca asta, mai intai ar fi nevoie ca Rednic sa strige mai des catalogul ca sa ajunga jucatorii sa stie si ei cum se numesc coechipierii, ca in conglomeratul ala de natii... Cat despre valoare, inca nu e cazul sa prea vorbim, ca "adusii' inca nu au realizat ca li s-a incheiat perioada de somaj si ca s-a gasit cineva sa-si aduca aminte de ei, sa-i "pedepseasca" iar cu... joaca de-a fotbalul!

vnelu02
vnelu02  •  12 Martie 2019, 13:00

...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează