FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // FCSB, praf și pulbere » 3 bile negre în jocul elevilor lui Mihai Teja

FCSB - Viitorul // FOTO: Raed Krishan
FCSB - Viitorul // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 22:15

FCSB a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Viitorul (Coman 40 / Calcan 16, Hagi 66-pen.), în derby-ul primei etape din play-off-ul Ligii 1, după un alt meci slab făcut de echipa lui Mihai Teja (Detalii AICI)

Iată 3 bile negre în jocul celor de la FCSB

1. Defensiva, această gaură neagră

Folosit în premieră în defensiva roș-albastră, Iulian Cristea, 24 de ani, nu a rezolvat problemele. Apărarea celor de la FCSB, compusă din Romario Benzar, Mihai Bălașa, Iulian Cristea și Junior Morais, a fost depășită în dese rânduri de atacanții de la Viitorul. Fundașii celor de la FCSB s-au apărat slab la ambele goluri marcate de cei de la Viitorul.

6șuturi pe poartă au avut cei de la Viitorul

2. Dragoș Nedelcu, depășit complet

Mijlocașul Dragoș Nedelcu a fost cel mai slab jucător al celor de la FCSB în prima repriză. Mijlocașul central a fost depășit în multe rânduri de jucătorii de la Viitorul și a fost schimbat de Teja la pauză, cu Florentin Matei. Toți cei 3 jurnaliști ai Gazetei Sporturilor care au comentat meciul FCSB - Viitorul au criticat prestația lui Nedelcu (Detalii AICI).

3. Fără idei

În startul reprizei secunde, FCSB a avut câteva minute bune, în care a dominat-o pe Viitorul și a avut ocazii mari de a marca. Ulterior, echipa roș-albastră nu a mai contat în ofensivă, deși Teja i-a băgat pe Matei, Gnohere și Rusescu. Oamenii de atac ai celor de la FCSB nu au reușit să-i surpindă pe fundașii Viitorului, nu au creat acțiuni periculoase și nu au pus în pericol poarta lui Cojocaru.

Vezi și:

FOTO Alt meci de titlu viciat de arbitru! Radu Petrescu a acordat un penalty inexistent!

REZULTATE PLAY-OFF

CFR Cluj - Sepsi 3-1 (Detalii AICI)
CSU Craiova - Astra 1-0 (Detalii AICI)
FCSB - Viitorul 1-2 (Detalii AICI)

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  12 Martie 2019, 11:33

Gresit! FCSB are doar doua bile negre, care se si pastreaza: Becali (principal) si Teja secund. Iubesc Craiova dar este interesul fotbalului nostru sa avem echipe puternice. In situatia data, FCSB nu poate fi o forta.

luputu
luputu  •  12 Martie 2019, 10:33

Fcsb este exact unde trebuie. Le doresc sa continue pe aceeasi linie, aici e progresul.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  12 Martie 2019, 06:49

Imi este greu sa inteleg mentalitatea staffului de la FCSB (Ceorge Becali-MM Stoica-Mihai Teja) de a transfera jucatori "dupa ureche"! Cum sa aduci la FCSB jucatori precum Rusescu, Stan, Matei, Zlatinski sau Stoian si sa ratezi jucatori ca Andrei Cristea, Ivanov, Soljic, Fortes sau Flores? Acest staff nu are nici o idee cat de cat viabila de formula de echipa competitiva! Becali se crede mare antrenor si scouter, MM Stoica da "sfaturi" dintre cele mai dezastruoase iar Mihai Teja nu are anvergura unui antrenor de campioana. Vor mai trece alti 4-5 ani si acest FCSB se va iluziona de fiecare data ca va mai lua un campionat! Nu exista idei tactice, nu exista o formula de joc cat de cat stabila, nu exita liniste in vestiar iar colac peste pupaza acest pesudo-antrenor, Becali, distruge tot ceea ce au fost candva jucatori de mare perspectiva.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează