FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ÎN PLAY-OUT

Cristian Geambașu despre Dinamo: „Ați văzut ce a lăsat să se înțeleagă Rednic? Și e mai bun portarul McDermott ca Muțiu?!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 22:03

Cristian Geambașu, editorialist GSP, a comentat înfrângerea lui Dinamo cu FC Botoșani, scor 1-2, și absența echipei alb-roșii din play-off pentru a doua oară consecutiv.

  • Dinamo e pe locul 11, cu 28 de puncte, la 11 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de FC Voluntari și Concordia Chiajna;

„Dinamo nu e încă o echipă, e un motiv pentru care nu a prins play-off-ul. Trebuie să fie atenți să nu intre la retrogradare. Nu sunt chiar așa departe de locurile care duc în Liga 2. Ei stau rău la punctaj, nici nu au drept la play-off, nici nu au scăpat de emoții în play-out.

Ați văzut ce a spus iarăși Rednic: că în vară se trage linie. Deci s-ar putea să mai fie o schimbare masivă de lot. Mai e o discuție de făcut la portarul irlandez Sean McDermott, e mai bun decât Muțiu?! Eu spun doar că i-am văzut pe amândoi și nu mi se pare că irlandezul ar face ceva mai mult”, a explicat Geambașu în studioul TV Digi Sport.

Discuția a pornit după ce Claudiu Niculescu a spus că Sean McDermott ar fi putut face mai multe la golul lui Golofca, poate „să închidă unghiul mai bine”.

Nota 4a primit-o Sean McDermott pentru evoluția din partida cu Botoșani, în Gazeta Sporturilor

Cine ar trebui să fie titular în poarta lui Dinamo?

McDermott
Muțiu

 Citește și:

Rednic, deziluzionat: „E trist și rușinos! Asta e realitatea, ne batem la retrogradare!” + ce spune despre investițiile lui Negoiță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  18 Februarie 2019, 11:07
Postat de alb_rosu_in_vn pe 18 Februarie 2019, 10:24

Dinamo nu a aratat mai nimic in joc. Doar cu mingi aruncate pe varfuri, la nimereala, nu poti marca, iar asta s-a vazut, dureros, in meciul cu Botosani. Atata timp cat nu esti in stare sa faci o combinatie, o schema de joc, nu poti sa-ti dai seama de capacitatea jucatorilor. Cred ca aici e in primul rand vina lui Rednic. E deja la echipa de 5 luni, a facut pregatirea de iarna cu ei, dar nu se vede nici o idee de joc. Nu poti sa lasi totul pe seama inspiratiei jucatorilor, care si asa au o valoare limitata, ca sa nu zic indoielnica. Rednic sau cine-o veni, trebuie sa faca in primul rand o ECHIPA, cara sa joace dupa o lectie invatata la antrenamente, ceea ce nu e cazul acum.

Rednic este un antrenor limitat care nu va apuca sfarsitul anului urmator. Deocamdata, de vina sunt astrele, Bratu, Niculescu, jucatorii, tribuna si, de ce nu, Mircea Lucescu. Maine il vom vedea pe Rednic asa cum este el si ne vom speria.

mickey13
mickey13  •  18 Februarie 2019, 10:51

Cred ca Rednic e la echipa de mai mult timp decat Bratu si Niculescu, la un loc. I s-au indeplinit toate mofturile, si-a adus ce jucatori a dorit (evident impresariati de cine trebuie), a dat afara toti indezirabilii si, cu toate astea, echipa se zbate in mediocritate! Nu sunt dinamovist, din contra, dar, sincer, imi pare rau de cativa suporteri adevarati care sufera din tot sufletul lor (aici nu intra haterii de serviciu, nu-i numesc, se stiu ei)! An de an tot se agata de o bruma de speranta si degeaba! Poate sezonul viitor se pot lupta la play-off, a treia oara, daca se intampla, nici cei mai infocati nu vor mai crede aberatiile lui David, Negoita & Co!

mosvasile
mosvasile  •  18 Februarie 2019, 10:52

Ce s-a vazut?Neputinta!In conditiile unui marcaj strans si a unui arbitraj"chitit"pe Dinamo-poate ca urmare criticilor lui Craciunescu,dupa meciul cu Iasi!Accentuata de lipsa de calitate a mijlocasilor-inclusiv Nistor-care nu reuseau sa construiasca nimic si nici macar sa arunce mingi peste apararea adversa!Si de obtuzitatea lui Rednic,care l-a indepartat pe fundasul dreapta Corbu, ca sa aduca un francez...accidentat,un englez "pe dinafara" si sa mizeze pe Sorescu care...e mijlocas si e saracul ca o halta CFR din Baragan,pe langa care trece acceleratul!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează