FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV Primarul Piteștiului reacționează în scandalul cu Gica Dobrin legat de tricourile lui FC Argeș: „Nu sunt de acord cu așa ceva! Să plătească!

Gica Dobrin / Captură GSP Video +9   FOTO
Gica Dobrin / Captură GSP Video

Articol de - Publicat vineri, 16 iulie 2021 17:00 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 20:42

Disputa dintre Gica Dobrin, soția marelui Nicolae Dobrin, și clubul FC Argeș este aproape de a se soluționa. Gazeta a luat legătura cu Cristian Gentea, primarul din Pitești, care a oferit detalii despre discuțiile născute în jurul noului echipament de joc al „vulturilor”.

Conflictul a izbucnit după ce soția regretatului Nicolae Dobrin a reclamat în presa locală că FC Argeș folosește chipul „Gâscanului” și pentru tricourile scoase de club la vânzare. Ea își dăduse acordul ca doar echipamentele de joc să fie imprimate cu chipul soțului său. Gica Dobrin este posesoarea drepturilor referitoare la numele și imaginea lui Nicolae Dobrin.

Contactat de GSP, primarul Piteștiului, care e și președinte al Consiliului de Administrație, a explicat cine e vinovat pentru situația creată.

Cristian Gentea: „Cine a greșit să plătească!”

 „Noi, clubul, nu vom avea probleme. Am înțeles că cel cu care avem contract pentru echipament - Răzvan Radu, băiatul fostului mare jucător Radu I - a fost la doamna Dobrin și a vorbit. Ar putea fi vorba de o compensație financiară pentru cele 65 de tricouri, că atâtea au fost scoase la vânzare

A fost vina lui, iar eu nu sunt de acord cu așa ceva. Doamna a spus că poate să apară chipul lui nea Gicu pe echipamentul de joc, însă nu la comercializări. Cine a greșit să plătească! Și-a asumat, a spus că s-au pus de acord. 

S-au pus de acord aseară, înțeleg că doamna Gica a vorbit și cu domnul Tudose, sponsorul nostru. L-a întrebat dacă mai e sponsorul nostru, evident că e în continuare sponsor la noi. Doamna are dreptate, dar problema nu e a noastră. Nu se va mai întâmpla. Compensația financiară o suportă furnizorul de echipament”, a declarat Cristian Gentea, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Doamna Dobrin are o legătură specială cu domnul Tudose, eu sper s-o convingă, dânsa are niște nemulțumiri mai vechi. Nu cu mine, că eu sunt primar de șapte luni. Ea a spus că acest lucru rămâne în vigoare doar dacă domnul Tudose mai e sponsor la noi 
- Cristian Gentea, primar Pitești, pentru GSP.ro

Primarul Piteștiului reacționează în scandalul cu Gica Dobrin legat de tricourile lui FC Argeș: „Nu sunt de acord cu așa ceva! Să plătească!
Cristian Gentea, primarul din Pitești

Gica Dobrin, posesoarea drepturilor referitoare la numele și imaginea lui Nicolae Dobrin

Tot ce înseamnă numele Dobrin, Gâscanul și altele asociate soțului meu sunt mărci înregistrate la OSIM. Am făcut fuziune cu o altă școală de fotbal din Pitești și avem acum la Academia Dobrin în jur de 120 de copii. Ne merge bine, am găsit alte terenuri unde să ne pregătim dacă am fost dați afară de la stadionul mare - Gica Dobrin, în august 2020

Primarul Piteștiului reacționează în scandalul cu Gica Dobrin legat de tricourile lui FC Argeș: „Nu sunt de acord cu așa ceva! Să plătească!
infografie FC Arges anii '70

VIDEO Constantin David „Flencea” spune un detaliu mai puțin știut din viața lui Nicolae Dobrin » Care era cealaltă poreclă a „Gâscanului

Citește și alte știri din Liga 1: 

Scandal la FC Argeș! Gica Dobrin: „Ceea ce au făcut e josnic, vor plăti” » Reacția primarului

EXCLUSIV Recuperare spectaculoasă pentru CS Universitatea: căpitanul e bun de joc!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  17 Iulie 2021, 08:07

Capitalismul a luat mintile multor oameni !

andreidim2001
andreidim2001  •  17 Iulie 2021, 04:50

Cearta pe cașcaval bată l vina. Romanisme ieftine. Imi e scârba. Gsp ule mama ce articol tare si interesant ati scos Bavooo. Mai bine vedeti ce mai *** *** al vostru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grid
grid  •  17 Iulie 2021, 00:01

Jenant e puțin spus...lăcomia este, în sine, jegoasă, dar este de-a dreptul grețoasă când se scot la tarabă numele și imaginea lui Gicu Dobrin. Respect pentru doamna Dobrin că a reacționat. Clubul nu mai merită asocierea în mentalul colectiv cu acest imens fotbalist, mai ales având în vedere modul mizerabil în care s-a comportat și cu copiii de la școala de fotbal denumită tot ”Nicolae Dobrin”.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează