FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Scandal la FC Argeș! Gica Dobrin: „Ceea ce au făcut e josnic, vor plăti” » Reacția primarului

Gica Dobrin, soția legendarului Nicolae Dobrin, reclamă inițiativa clubului FC Argeș de a imprima chipul „Gâscanului” pe noul echipament de joc. +9   FOTO
Gica Dobrin, soția legendarului Nicolae Dobrin, reclamă inițiativa clubului FC Argeș de a imprima chipul „Gâscanului” pe noul echipament de joc.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 17:35 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 17:33

Gica Dobrin, soția legendarului Nicolae Dobrin, reclamă inițiativa clubului FC Argeș de a imprima chipul „Gâscanului” pe noul echipament de joc.

Chipul lui Nicolae Dobrin apare pe tricoul de deplasare al lui FC Argeș. Este așezat în zona centrală, între stema clubului și logoul producatorului de echipament sportiv.

Gica Dobrin: „Vinovații vor suporta consecințele”

„Nu am știut de apariția lui Gicu Dobrin pe tricourile lui FC Argeș. Eu mi-am dat acordul pentru echipamentul de joc, nu și pentru vânzare de tricouri. Mă bucur din suflet că Gicu apare pe echipament, însă ceea ce s-a întâmplat mi se pare josnic. 

Am avut o discuție, s-a pus totul la punct, am stabilit: numai pentru joc. Nu am primit niciun telefon, am aflat de la oameni simpli, ieri. Eu nu am fost și nu sunt rea, neînțelegătoare, dar mă înrăiesc când observ că sunt ignorată, trec cu ușurință peste mine, este josnic ceea ce se întâmplă. Vor numai să îl folosească pe Gicu Dobrin, atât, iar pe mine m-au dat afară de la stadion, cu copiii, în plină iarnă, în decembrie. 

Corect ar fi fost să mă întrebe, eu am dat tot ce am avut pentru oraș, dar nu sunt de acord să se treacă peste mine și vor doar să îl folosească pe Gicu, au și vândut echipamente. Se abuzează foarte mult, iar vinovații vor suporta consecințele, veți vedea ce va urma, cu toții trebuie să plătim pentru astfel de practici și comportamente incorecte”, a declarat Gica Dobrin, conform ziarobiectiv.ro.

Primarul Piteștiului reacționează în scandalul cu Gica Dobrin legat de tricourile lui FC Argeș: „Nu sunt de acord cu așa ceva! Să plătească!
FC ARGEȘ
Primarul Piteștiului reacționează în scandalul cu Gica Dobrin legat de tricourile lui FC Argeș: „Nu sunt de acord cu așa ceva! Să plătească!

Contactat de sursa citată, Cristian Gentea, primarul din Pitești, a afirmat: „Cred că are dreptate. S-ar putea să avem o problemă”.

Nicolae Dobrin are interzis pe tricourile Argeșului!

Chipul lui Nicolae Dobrin nu poate fi imprimat pe tricourile lui FC Argeș, pentru că actuala conducere, girată de Primărie, e în relații proaste cu soția „Gâscanului”.

Între club și Gica Dobrin există o ruptură produsă la sfârșitul lui 2019, iar folosirea imaginii fostului internațional e interzisă fără acceptul familiei acestuia.

„Ne-au aruncat în stradă cu copiii de la Școala Dobrin"

A povestit chiar Gica Dobrin, în august 2020: „Tot magazinul era plin cu tricouri cu chipul lui Gicu. De trei ori i-am rugat omenește să oprească vânzarea acestor produse, dar am vorbit degeaba. A fost nevoie să intervină avocatul pentru ca lucrurile să se regleze și să nu mai scoată nimic pe piață fără acceptul nostru după epuizarea stocului respectiv".

În plus, mai există și alte detalii care tensionează relația: „Când s-au înscris în Liga 2, le-am dat gratis 165 de copii de la Școala Dobrin ca să poată îndeplini criteriul legat de existența grupelor de juniori. O cafea n-am cerut, fiindcă am fost mereu un om maleabil, iubesc echipa și orașul și n-am vrut niciodată să pun bețe în roate. 

Am dat în scris că puștii noștri cei mai buni vor fi cedați cu prioritate către FC Argeș, pentru a putea primi dreptul să ne pregătim pe terenurile de lângă stadion. Dar în decembrie anul trecut ne-am trezit pur și simplu aruncați în stradă!”.

Scandal la FC Argeș! Gica Dobrin: „Ceea ce au făcut e josnic, vor plăti” » Reacția primarului
infografie FC Arges anii '70

24 de ania jucat Dobrin pentru FC Argeș, de la juniori până la retragerea de pe gazon produsă în 1983: un singur campionat a jucat la alt club, Chindia Târgoviște (1981-1982)

Gica Dobrin, posesoarea drepturilor referitoare la numele și imaginea lui Nicolae Dobrin

Tot ce înseamnă numele Dobrin, Gâscanul și altele asociate soțului meu sunt mărci înregistrate la OSIM. Am făcut fuziune cu o altă școală de fotbal din Pitești și avem acum la Academia Dobrin în jur de 120 de copii. Ne merge bine, am găsit alte terenuri unde să ne pregătim dacă am fost dați afară de la stadionul mare 
Gica Dobrin, în august 2020

Nicolae Dobrin

  • A jucat la: Dinamo Piteşti (1962-1967), FC Argeş (1967-1980 şi 1982-1983), CS Târgovişte (1981-1982)
  • Meciuri/goluri în Divizia A: 408-111
  • Meciuri/goluri în cupele europene: 25-8
  • Meciuri/goluri în echipa naţională: 47-6
  • Palmares- Campion al României cu FC Argeş (1972 şi 1979)
  • Declarat de trei ori cel mai bun fotbalist român (1966, 1967, 1971)
  • A murit pe 26 octombrie 2007

Echipamentele lui FC Argeș pentru noul sezon

FC Argeș și-a prezentat noile echipamente / Sursă foto: Facebook FC Argeș
FC Argeș și-a prezentat noile echipamente / Sursă foto: Facebook FC Argeș
FC Argeș și-a prezentat noile echipamente / Sursă foto: Facebook FC Argeș
FC Argeș și-a prezentat noile echipamente / Sursă foto: Facebook FC Argeș
FC Argeș și-a prezentat noile echipamente / Sursă foto: Facebook FC Argeș
+5 FOTO

În acest an tricoul de joc a fost creat de către suporteri în urma unui concurs de grafică. Modelul câștigător este tricoul alb-violet considerat tricoul principal. Acesta a fost creat de către polonezul Lukasz Wedzik, grafica acestuia fiind votată de către suporteri în procentul cel mai ridicat
FC Argeș

Mihai Ianovschi, despre adevăratul potențial al legendarului Nicolae Dobrin

Citește mai multe știri de actualitate:

Pedeapsă dublă pentru Gigi Becali! Comisia de Disciplină l-a sancționat aspru pe patronul de la FCSB

Au schimbat o echipă întreagă! Diferență uriașă între Botoșani și FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
stalky
stalky  •  16 Iulie 2021, 16:43

Femeia are dreptate.Punct. Ca sunt o multime care nu inteleg de ce, nu i treaba nimanui. Poate doar a sistemului educational romanesc si a societatii in care traim.

liviu79pit
liviu79pit  •  16 Iulie 2021, 11:08

Tanti asta mereu aberează! Toată viata ei a fost o profitoare! L a secătuit financiar pe Dobrin, acuma nu l lasa sa se odihnească liniștit nici dupa moarte! Vrea bani, bani și iar bani! Rușine!

ray51
ray51  •  16 Iulie 2021, 09:58

Asa se poarta la noi. Parca ar fi un blestem. Oamenii valorosi sunt 'folositi' fara a li se recompensa la adevarata valoare efortul. Ragaliile (cei fara merite, oamenii plati) se catara pe scara sociala si obtin profituri nesperate. Se intampla in Romania in mod frecvent. Este o practica.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează