FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO „Aproape să ne ia la bătaie pe mine și pe antrenor” » Ionel Ganea reacționează, după relatarea de astăzi de la GSP Live

Ionel Ganea / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Ionel Ganea / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 20:38 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 20:38

Cristian Vasc, 54 de ani, fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova, Brașov sau FC Național, a fost invitat marți dimineață la GSP Live, unde a relatat diverse episoade experimentate în carieră.

UPDATE - Reacția lui Ionel Ganea

La câteva ore după apariția video a lui Vasc, Ionel Ganea a reacționat: 

„Atenție, eu nu am jucat în acel meci, am fost suspendat. Nu am fost cu ei și nu știu ce s-a întâmplat, dar eu nu am luat niciun ban din așa ceva. Nu am făcut în viața mea un blat, nu am participat la asemenea mizerii. Am fost mereu un om corect și Dumnezeu mi-a ajutat”.

Marius Lăcătuș a semnat! Prezentat în direct la TV: „Îl vom întâmpina cu mare bucurie”
CONTRACT
Marius Lăcătuș a semnat! Prezentat în direct la TV: „Îl vom întâmpina cu mare bucurie”

Știrea inițială

Un moment inedit din cariera lui Vasc l-a avut drept protagonist pe Ionel Ganea, fostul său coleg de la FC Brașov de la jumătatea anilor '90. Căpitan la FC Brașov, Vasc a povestit cum, după un meci pe care „stegarii” îl pierduseră deliberat cu Rapid, „Ganezul” ar fi fost nemulțumit de partea revenită din „atenția” oferită de giuleșteni.

Ionel Ganea, cunoscut pentru ieșirile sale violente, a fost la un pas să le aplice o corecție fizică antrenorului Gabriel Stan și căpitanului Vasc.

Cristian Vasc și povestea meciului care a provocat criza de nervi a lui Ganea

„Ionel Ganea a fost coleg cu mine la Brașov, eu eram căpitan de echipă. În ultima etapă, aveam meci la Rapid, unde antrenor era Sorin Cârțu. Ei aveau neapărată nevoie de victorie pentru a prinde cupele europene. 

Și a venit la mine nea Sorin Cârțu și-mi zice: «Cristi, voi sunteți scăpați, stați liniștiți, o să aveți o masă...». O primă, adică. M-am dus la domnul Gabi Stan și la jucătorii reprezentativi de la Brașov, am discutat, iar ei au spus că sunt de acord, dar să mai pună ceva la masa respectivă. Ganea era suspendat atunci, el n-a făcut deplasarea”. 

Cristian Vasc rememorează discuția aprinsă cu Ionel Ganea: „Aproape să ne ia la bătaie!”

„La întoarcerea la Brașov, am împărțit alături de antrenor «masa» (n.r. - prima). Bineînțeles, i-am dat și lui Ionel Ganea partea lui, de care n-a fost mulțumit. 

Eu i-am explicat: «Ionel, n-ai fost și tot ai primit». Mi-a zis: «Da, da eu am fost titular în echipa asta...». Aproape să ne ia la bătaie pe mine și pe antrenor! Până la urmă, l-am făcut să înțeleagă și a fost totul OK. A fost foarte, foarte greu de strunit”, a povestit Vasc, la GSP Live.

„Aproape să ne ia la bătaie pe mine și pe antrenor” » Ionel Ganea reacționează, după relatarea de astăzi de la GSP Live
Cristian Vasc, în perioada de la FC Brașov / Sursă foto: Arhivă GSP

El a bătut căpitanul de la acea vreme de la Brașov, pe Dorel Purdea. Eu nu eram atunci la echipă, dar am auzit povestea. Îl tot certa pe Ganea la antrenamente, iar ăsta s-a dus în vestiar și «buf!». E adevărată povestea.

- Cristian Vasc

Citește și alte știri din fotbalul intern:

EXCLUSIV GSP Interviu rar, de colecție, cu fundașul inconfundabil din anii '90 » Cum l-au „vânat” Steaua și Dinamo în aceeași zi și decizia-șoc pe care a luat-o: „M-am speriat și aia mi-a fost”

Steaua '84-'89 prinde Top 50 all-time! E peste nume mari precum Arsenal, Chelsea, Hamburg sau Marseille

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
balderis
balderis  •  15 Februarie 2023, 17:52
Postat de paolo11 pe 15 Februarie 2023, 04:59

Ce mai stiti? D-alea din Grant, povestite în jurul focului?

Ce ai măi Paulică***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  15 Februarie 2023, 14:26
Postat de iri_ pe 15 Februarie 2023, 02:15

Hai ca asta-i buna "furtul finalei CCE"... de unde ai scos-o si pasta? Steaua a dominat fotbalul european intre 86 si 89, a jucat 2 finale, 3 semifinale, plus o super cupa castigata. Sa-mi explici cum puteai sa furi performantele astea cu gandirea aia a ta de frustrat. Ii explici lui Emil fcbistul, care istoria lui fotbalistica incepe in 2003, in rest viseaza la cai verzi de pe pereti...

N-ai cu cine, cand le-a fost mai bine i-a scos Steaua din Europa, pe terenul lor !!!!

jabs
jabs  •  15 Februarie 2023, 14:24
Postat de balderis pe 14 Februarie 2023, 16:24

Nu înțeleg de ce te superi, am zis ceva greșit !?

Nu te poti supara pe FÎCRAPID....n ai cum....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close