FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Cristiano Bergodi era DEMIS la 1-3 cu FCU Craiova! Culise incendiare la Rapid: înlocuitorul pregătit de Șucu

Cristiano Bergodi e în pericol la Rapid
Cristiano Bergodi e în pericol la Rapid

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 09:00 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 10:19

Cristiano Bergodi a scăpat ca prin urechile acului, vineri. Dacă pierdea cu FCU Craiova, urma să fie demis. Remontada din final, de la 1-3 la 4-3, și cele trei puncte nu-i fac viața mai simplă în Giulești dacă echipa nu-și ridică substanțial nivelul. Răbdarea acționarului Dan Șucu e pe sfârșite. 

Rapid a întors spectaculos, vineri, meciul cu FCU Craiova. De la 1-3, în minutul 56, la un senzațional 4-3, stabilit în prelungiri de proaspăt sositul Borislav Burmaz. Astfel, jucătorii n-au salvat doar punctele puse în joc, ci și postul antrenorului Cristiano Bergodi.

Dacă giuleștenii pierdeau, tehnicianul italian urma să fie demis, informează surse autorizate din anturajul Rapidului. Și nici așa nu e sigur de postul său, dacă giuleștenii nu-și ridică substanțial nivelul!

Vineri, echipa venea deja după 6 meciuri fără victorie în campionat (patru remize, două eșecuri), șapte dacă punem la socoteală și acel 0-0 cu CFR Cluj, din Cupa României.

Gabi Balint, verdict crunt în cazul titularului de la FCSB în victoria la scor cu UTA: „E o decepție”
FCSB - UTA 4-0
Gabi Balint, verdict crunt în cazul titularului de la FCSB în victoria la scor cu UTA: „E o decepție”

Giovanni Constantino i-a dat o mână de ajutor lui Cristiano Bergodi

Iar contra lui FCU Craiova, apărarea, în special, a fost vraiște. Giuleștenii n-au avut antidot nici pentru „regizorul” oltenilor, Bauza, fiind salvați de antrenorul acestora, Giovanni Constantino.

La scorul de 3-1 în favoarea alor săi, tehnicianul italian i-a scos pe Bauza (66), două assisturi, și pe Baeten (67), autorul unui gol, și astfel le-a ușurat remontada amfitrionilor. Rrahmani (76), Onea (81) și nou sositul Burmaz (90+4) au punctat într-un final de partidă halucinant, stabilind scorul final: 4-3.

Vineri, Dan Șucu avea soluție pentru banca tehnică a Rapidului: Adrian Mutu!

Dacă se termina rău pentru Rapid și Bergodi era demis, finanțatorul Dan Șucu avea și soluție. La acea oră, Adrian Mutu era încă disponbil pentru o revenire lângă Podul Grant.

Duminică, însă, CFR a pierdut la Botoșani, 0-1 și patronul clujenilor, Neluțu Varga, a acționat prompt. L-a dat afară pe Andrea Mandorlini și l-a chemat pe „Briliant” în Gruia.

Dan Șucu a reacționat dezamăgit: „Nu-mi convine, recunosc”

Poate că nu întâmplător, Șucu a reacționat dezamăgit când a aflat de plecarea lui Mutu la Cluj. „Nu-mi convine. Recunosc, nu-mi convine că Mutu se duce la CFR Cluj. Chiar mă gândeam cum e viața.

În vară era antrenorul Rapidului și-acum îl vom avea adversar. Da, e o situație ciudată, ca să zic așa, să jucăm împotriva lui Mutu, dar asta e viața, ăsta e fotbalul.

Vedeți dumneavoastră ce întorsături spectaculoase de situație sunt? Dar Mutu este un antrenor pe care eu l-am apreciat mereu. A făcut o treabă foarte bună. Va fi ciudat să-l vedem în postura de adversar al Rapidului.

Și mai e un lucru important, chiar dacă s-au schimbat mulți jucători la noi. Mutu totuși e un tehnician care cunoaște Rapidul. De-aia v-am spus că sincer nu prea îmi convine că s-a dus la CFR", a fost citat finanțatorul Rapidului de Fanatik.

Mai puteți citi:

Știm prima semifinalistă de la Australian Open: bătălie de 3 ore și o revenire fantastică + calificare în premieră

Surpriză pentru Horațiu Moldovan pe aeroportul din Madrid » Cum a fost întâmpinat

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (37)
scandautor
scandautor  •  24 Ianuarie 2024, 02:29
Postat de Newman pe 23 Ianuarie 2024, 17:57

Habar nu ai care este diferenta dintre jargon,neologism.Autorul articolului poate folosii jargoane in discutiile particulare, nu intr-un articol de presa adresat oricarui cititor.

Îmi place că insiști și persiști, așa cum mă așteptam. Și că scrii în limba română tot mai prost de la un comentariu la altul. Da, în limba aia română pentru care cereai respect de la autorul articolului. Care autor, fii tu liniștit în ignoranța ta, să știi că poate folosi (niciodată „folosii”) într-un articol orice cuvinte vrea el din jargonul gazetăriei de fotbal, tocmai pentru că nu se adresează „oricărui cititor”, ci unui public țintă care cel mai probabil e familiarizat cu respectivii termeni - pentru că urmărește fenomenul și-i cunoaște limbajul specific. Și dacă ai să cauți în dicționare - începând fie și de la acel dex.ro la care te închini - definiția cuvântului „jargon”, ai să te lămurești care dintre noi doi „habar nu are care este diferența” dintre unele cuvinte. Oricum, până la dex.ro, nu ți-ar strica revederea cu niște manuale de gramatică, nu mai zic de ceva îndreptare de punctuație. Altfel, baftă în continuare în lupta pentru apărarea demnității limbii române... cu așa apărător, o să aibă nevoie, săraca, de multă, multă baftă...

1ianuarie
1ianuarie  •  24 Ianuarie 2024, 00:13
Postat de tk2014 pe 23 Ianuarie 2024, 10:08

o paseaza astia pe Mutu de la unul la altul. i-au mai ramas nea Gigi (probabil la anul) si nea Mihai . Ii prevad o retragere de la Galati, dupa ce le revolutioneaza metodele de antrenament

La gălățeni le pune perne pe trotuar:))

ienasoiu
ienasoiu  •  23 Ianuarie 2024, 23:21

M-am săturat de sursele voastre. Poate la alte echipe merge dar de la Rapid veniți doar cu vești credibile, dar false. Ori își bat ei joc de voi, ori voi de noi.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează