INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Surpriză pentru Horațiu Moldovan pe aeroportul din Madrid » Cum a fost întâmpinat

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 21:58 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 07:52

Pe aeroportul din Madrid, Horațiu Moldovan a fost așteptat de mai mulți suporteri români stabiliți în Spania, care i-au cântat „La mulți ani!”. Portarul Rapidului urmează să efectueze vizita medicală înainte de a semna cu Atletico.

Horațiu Moldovan a ajuns luni seară la Madrid. Iar pe aeroport a avut plăcuta surpriză de a fi întâmpinat de mai mulți fani giuleșteni stabiliți în Spania.

Darius Olaru, entuziasmat după primul hattrick al carierei: „Dacă jucăm în continuare așa, cu greu putem fi opriți”
FCSB - UTA 4-0
Darius Olaru, entuziasmat după primul hattrick al carierei: „Dacă jucăm în continuare așa, cu greu putem fi opriți”

Horațiu Moldovan a dat mâna cu suporterii și a semnat autografe

Aceștia i-au cântat „La mulți ani!”, iar portarul naționalei României s-a oprit să le strângă mâna și să le dea autografe pe tricouri. Moldovan a împlinit 26 de ani pe 20 ianuarie, iar cu o zi înainte aflase despre interesul lui Atletico Madrid pentru serviciile sale.

Portarul Rapidului urmează acum să efectueze vizita medicală dinaintea semnării contractului cu al treilea cel mai important club al Spaniei, după Barcelona și Real Madrid. 

Horațiu Moldovan va semna cu Atletico Madrid pe 4 ani și jumătate

Atletico i-a oferit un acord pe patru ani și jumătate și un salariu de 800.000 de euro pe sezon, ce va crește gradual, de la o stagiunea la alta.

În schimbul lui, Rapidul va încasa 800.000 de euro, conform clauzei eliberatoare din înțelegerea cu giuleștenii, scadentă în vara lui 2025.

Rapidul negociază cu Farul pentru Marian Aioani

Gruparea de lângă Podul Grant este foarte aproape să-i aducă și un înlocuitor redutabil. Gazeta a anunțat luni, în exclusivitate, că finanțatorul Dan Șucu se află în negocieri avansate cu Farul Constanța pentru transferul lui Marian Aioani.

Aioani mai are contract cu campioana en titre a României până în vara lui 2025, iar pe transfermarkt.de este cotat la 1,5 milioane de euro în acest moment. De asemenea, e în vizorul echipei naționale.

În acest sezon, portarul de 1,87m a bifat 27 de apariții între buturile constănțenilor, în toate competițiile, și a încasat 36 de goluri. În medie, 1,62 per partidă. În 5 meciuri a reușit să-și mențină poarta intactă.

Sunt cu gândul la ce urmează. Mă bucur că e aproape să se concretizeze această ofertă. Sunt bucuros. E un vis devenit realitate. E un exemplu pentru toți copiii. Au fost multe discuții, dar nu poți refuza Atletico. A fost cea mai hotărâtă echipă. Cu siguranță va fi cea mai tare concurență pe care am avut-o. Oblak e, probabil, cel mai bun portar din lume.

Horațiu Moldovan, pe aeroportul Henri Coandă

VIDEO Horațiu Moldovan, declarații la plecarea spre Madrid

Mai puteți citi:

Cine o mai oprește pe FCSB? Situație fără precedent de la introducerea sistemului cu play-off și play-out

Pe cine a remarcat Charalambous, după victoria zdrobitoare cu UTA: „E în formă!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  24 Ianuarie 2024, 16:39
Postat de teleleu_ionel pe 24 Ianuarie 2024, 16:12

Ai vreo realizare in viata comparabila cu cea a acelui om? Razi cam mult si degeaba, si cauti cearta cu cineva care pur si simplu tine cu echipa nationala a Romaniei. Tu cu cine tii, de spui "voi"? Cu Ungaria, cu Rusia?

Lol te auzi ce spui ? Chiar vrei sa sti ? Am realizari .. mai mari ca omul "ala"... Daca se gandea la echipa nationala juca fotbal .. nu freca banca... si stai chill.. ca portar este foarte slab ... in afara de "performantele" de la nationala nu are nimic..:)) si cu nationala ... norocul nostru ca aia sunt in razboi .. adevarata valoare o vom vedea imediat :))))

teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  24 Ianuarie 2024, 16:12
Postat de ceglumabuna pe 23 Ianuarie 2024, 08:12

Portar la hotel .. aia au al 3 le portar ca valoare din lume .. si voi visati moldovan :))))) creier terci .. sa ne rugam pentru dragusin .. macar el sa prinda meciuri titular (dragusin =30 milioane .. si nu este sigur titular) Moldovan care are un sezon bunicel (800 k ) portar la atletico :)))) bravooo baaaaaaaaa !!!!!

Ai vreo realizare in viata comparabila cu cea a acelui om? Razi cam mult si degeaba, si cauti cearta cu cineva care pur si simplu tine cu echipa nationala a Romaniei. Tu cu cine tii, de spui "voi"? Cu Ungaria, cu Rusia?

ceglumabuna
ceglumabuna  •  23 Ianuarie 2024, 14:04
Postat de manx pe 23 Ianuarie 2024, 08:56

De acolo poate pleca la alta echipa din Spania. La Rapid ramânea un anonim pentru fotbalul european. Chiar rezerva o sa învete foarte mult. Exact ca în viata. Daca-ti petreci viata între oameni inteligenti ai multe de învatat. Daca esti înconjurat de oameni mediocri, ai sanse mari sa devi si tu mediocru.

De acolo incepe frecatul bancii ca majoritatea romanasilor pompati cu pompa .. spunea u ul ca la noi tot lotul nu face 800 k :))))) doar olaru va cumpara pe toti aia de sub grant ...si ghici ce.. si el daca. Pleaca in afara. Tot rezerva cred ca sfarseste .. Apropo .. pantilimon a fost rezerva la man citty ...in rest ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează