FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 4-0

Pe cine a remarcat Charalambous, după victoria zdrobitoare cu UTA: „E în formă!”

FCSB a învins-o pe UTA, scor 4-0, în epilogul rundei cu numărul 22 din Superligă. Elias Charalambous, antrenorului liderului, a vorbit la superlativ despre Darius Olaru, dar le transmite elevilor lui să rămână cu picioarele pe pământ. +34   FOTO
FCSB a învins-o pe UTA, scor 4-0, în epilogul rundei cu numărul 22 din Superligă. Elias Charalambous, antrenorului liderului, a vorbit la superlativ despre Darius Olaru, dar le transmite elevilor lui să rămână cu picioarele pe pământ.

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 22:30 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 22:48

FCSB a învins-o pe UTA, scor 4-0, în epilogul rundei cu numărul 22 din Superligă. Elias Charalambous, antrenorul liderului, a vorbit la superlativ despre Darius Olaru, dar le transmite elevilor lui să rămână cu picioarele pe pământ. 

FCSB are 11 puncte avans față de urmăritoarele CFR Cluj și Rapid, dar Charalambous spune că titlul încă se joacă. 

Cine o mai oprește pe FCSB? Situație fără precedent de la introducerea sistemului cu play-off și play-out
FCSB - UTA
Cine o mai oprește pe FCSB? Situație fără precedent de la introducerea sistemului cu play-off și play-out

Pe cine a remarcat Elias Charalambous, după FCSB - UTA 4-0

„Sunt fericit, mă bucur pentru jucători. Mi-a plăcut atitudinea lor pe durata întregii partide. Chiar dacă am câștigat cu 4-0 și conduceam, au luptat până la final. Am marcat niște goluri frumoase. 

Pentru mine e important că am păstrat poarta intactă. E un drum lung în continuare, sărbătorim la noapte, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ.

Nu știam cât vom marca, dar băieții au arătat de la început că își doresc mult. Am păstrat ritmul și intensitatea din cantonament. Trebuie să mergem așa mai departe, nu am câștigat nimic! Toate echipele au suișuri și coborâșuri. Din punctul meu de vedere, e logic. Trebuie să păstrăm ritmul nu doar pentru două-trei săptămâni, ci până la finalul sezonului”, a spus Charalambous la Orange Sport. 

Charalambous îl laudă pe Olaru 

Darius Olaru a reușit un hattrick și l-a încântat pe Elias Charalambous:

Oli are un sezon grozav încă de la început. Marchează, e în formă. Dar am mai spus-o, avem nevoie ca toți jucătorii să fie în formă maximă. Calitatea individuală face diferența. Sunt fericit pentru Oli, sunt fericit pentru toți băieții! Olaru vine din spate, din linia a doua. Vine mereu în fața porții. Suntem foarte fericiți! E important ca toată lumea să contribuie.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

Alexandru Benga, după ce UTA a pierdut categoric cu FCSB: „Cu tot respectul, dar nu FCSB a câștigat meciul!”

Alexandru Benga, cel mai experimentat fotbalist din tabăra lui Mircea Rednic, spune că micile detalii au decis disputa de pe Arena Națională și că FCSB nu a jucat atât de bine pe cât arată tabela.

„E o înfrângere usturătoare. Arată că poți fi pedepsit de fotbal. Cu tot respectul pentru cei de la FCSB, chiar dacă e un scor atât de mare, jocul l-am pierdut noi. Nu l-a câștigat FCSB.

Dacă analizăm toate golurile, au fost lucruri pe care noi nu le-am respectat. La primul gol a fost execuția extraordinară a lui Olaru. La golul 2 a sărit mingea nefericit, apoi am avut ocazie să reintrăm în joc. Micile detalii au făcut diferența. 

Noi am avut prima ocazie. A fost un moment psihologic, altfel se juca la 1-0. Nu dedicarea, concentrarea la fiecare fază a făcut diferența. Nu am reușit să profităm de momentele noastre bune”, a spus Alexandru Benga la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din FCSB - UTA

+30 FOTO

VIDEO. Gigi Becali: „Olaru nu e jucător de 30 de milioane! Băi tată, ce cotă să-i mai crească?! La revedere, știm ce poate”

Citește și alte știri din Superligă: 

Cu cine negociază Rapid pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan » Discuțiile sunt avansate
RAPID
Cu cine negociază Rapid pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan » Discuțiile sunt avansate
Cum arată gazonul de la Arena Națională » MM Stoica a postat imagini înainte de FCSB - UTA
FCSB -UTA
Cum arată gazonul de la Arena Națională » MM Stoica a postat imagini înainte de FCSB - UTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Functionarul22
Functionarul22  •  23 Ianuarie 2024, 14:02

Benga ... omul genuine/original brand, de la UTA ...

Fcsbpuscarie
Fcsbpuscarie  •  22 Ianuarie 2024, 23:20

Pe mache, al cărui secund este el

Vezi toate comentariile (2)
Comentează