FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA ARAD 4-0

VIDEO + FOTO FCSB s-a răzbunat pe Rednic și „rupe” complet clasamentul! Prestație colosală a lui Darius Olaru » Clasamentul ACUM

FCSB - UTA Arad, din runda cu numărul 22 a Superligii, se joacă acum, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. +34   FOTO
FCSB - UTA Arad, din runda cu numărul 22 a Superligii, se joacă acum, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Articol de , , , - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 21:57 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 22:53

FCSB a învins-o pe UTA, scor 4-0, în epilogul rundei cu numărul 22 din Superligă. Bucureștenii un avans de 11 puncte față de urmăritoarele CFR Cluj și Rapid.

Oricum scăpată în fruntea clasamentului, FCSB avea ocazia aseară, în epilogul etapei a 22-a, să se distanțeze și mai mult de urmăritoarele sale, CFR Cluj și Universitatea Craiova, ambele învinse în această rundă. Meciul începuse clasic, cu roș-albaștrii instalați în jumătate adversă. Dar pe o contră, UTA a avut prima mare ocazie.

Gigi Becali s-a răzgândit! Schimbare de ultim moment în echipa de start pentru FCSB - UTA
FCSB - UTA
Gigi Becali s-a răzgândit! Schimbare de ultim moment în echipa de start pentru FCSB - UTA

Darius Olaru, MVP în FCSB - UTA 4-0

O fază din nimic, pătrundere Fabry pe lângă Radunovic, excesiv de nervos în start, centrare, cap Lopez, însă bara l-a salvat pe Târnovanu. Părea o scânteie, un avertisment serios al echipei care a provocat una dintre puținele înfrângeri de până acum ale liderului, la Arad.

A fost însă numai un chibrit stins repede de ger și de partitura adversarilor, care au început să preseze. Phelipe, mai timid la început, a dat drumul la fente, ajutat și de inepuizabilul Vali Crețu, Băluță a fost vârful mic, dar punct de sprijin pentru colegi, iar Olaru, implacabil, a apărut la finalizare.

Prima dată dintr-un voleu superb, din afara careului, apoi după o combinație cu Băluță, la care pasa de gol a dat-o Căpușă, după o preluare de coșmar în propriul careu.

Două lovituri în nici două minute, pe care UTA le-a acuzat din plin. Arădenii, total dezarticulați, n-au avut replică. Normal, dacă lotul se schimbă atât de des. Față de partida din tur, doar 3 jucători se regăseau și aseară pe teren. Și totuși, în prelungiri, după o greșeală a lui Olaru (nu e perfect), Omondi a declanșat o contră, însă Fabry, singur în preajma porții, a irosit iar o mare șansă de a readuce pe UTA în joc.

Nimic nou, doar FCSB peste tot

De la cabine, UTA a ieșit parcă ceva mai montată. Dar totul a ținut doar vreo 10 minute și fără mari situații în careul lui Târnovanu. Și totul s-a păbușit, ca un imens sloi de gheață lovit de ciocan, după ce Lixandru a scos penalty-ul pentru primul hattrick în Liga 1 pentru Olaru. 3-0 era prea mult pentru vreo reacție din partea celor de la UTA.

Care au mai încasat încă o lovitură după o combinație de efect a nou-intraților Alhassan, la serviciu, Miculescu, pe tabelă. Un meci fără istoric, dar chiar și fără Coman, un galop al roș-albaștrilor pe care nici gerul de afară n-a putut să-l mai domolească. UTA, o trupă care se tot schimbă în căutarea formulei antiretrogradare, cu atât mai puțin. Iar FCSB se distanțează la 11 puncte de locurile 2-3, o diferență ce pare insurmontabilă.

Clasamentul actualizat din Superligă, după FCSB - UTA 4-0

FINAL. FCSB - UTA Arad 4-0

Golul lui Tavi Popescu, anulat corect pentru ofsaid

În minutul 39, Octavian Popescu a scăpat spre poarta lu Kucher și a trimis mingea în plasă. Reușita a fost anulată pentru un ofsaid evident. Băluță, aflat aproape de fază, era în poziție regulamentară. 

FCSB s-a răzbunat pe Rednic și „rupe” complet clasamentul! Prestație colosală a lui Darius Olaru » Clasamentul ACUM
Tavi Popescu, indicat cu săgeata / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Darius Olaru, „dublă” în două minute

Darius Olaru, golgeterul Superligii, a deschis scorul în minutul 20 cu un voleu superb de la marginea careului de 15 metri. Portarul Kucher nu a avut nicio reacție. 

FCSB s-a răzbunat pe Rednic și „rupe” complet clasamentul! Prestație colosală a lui Darius Olaru » Clasamentul ACUM
FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

La următoarea acțiune de atac a bucureștenilor, Olaru a mai punctat o dată. A profitat de haosul din defensiva celor de la UTA.

FCSB s-a răzbunat pe Rednic și „rupe” complet clasamentul! Prestație colosală a lui Darius Olaru » Clasamentul ACUM

FCSB - UTA Arad, echipe de start:

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Lixandru, Ad. Șut, Olaru - Phelipe, Al. Băluță, Oct. Popescu 
Rezerve: A. Vlad - Panțîru, Compagno, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Pantea, Alhassan, Radaslavescu 
Antrenor: Elias Charalambous 

UTA: Kucher - Căpușă, Conte, Benga, Micovschi - A. Lopez, M. Freitas - R. Pop, Fabry, Omondi - Luckassen 
Rezerve: Stahl - R. Stanciu, Rodrigues, Cooper, Stolnik, A. David, Trif, Iurasciuc, Bocean 
Antrenor: Mircea Rednic

  • Dintre transferurile iernii, doar Luiz Phelipe începe titular la FCSB. 

Stadion: Arena Națională (București)
A: Flueran Viorel Nicusor (Craiova - Dolj), A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava - Suceava), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare - Satu Mare), Obs. arbitri: Dumitrescu Eduard (Piteşti - Argeş)

VIDEO. Atmosferă la -6 grade Celsius pe Arena Națională, la FCSB - UTA

UPDATE 19:45 / Disconfort în tribunele Arenei Naționale

Vremea din ultimele zile a creat un disconfort pentru suporteri. Scaunele sunt înghețate, iar zăpada din tribune nu a putut fi îndepărtată în totalitate.

FCSB s-a răzbunat pe Rednic și „rupe” complet clasamentul! Prestație colosală a lui Darius Olaru » Clasamentul ACUM
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

FOTO. Cele două formații au ajuns la Arena Națională

+30 FOTO

VIDEO Elias Charalambous, conferință de presă înaintea partidei cu UTA: „Am mare încredere în echipa mea!”

VIDEO Mircea Rednic, savuros la conferința de presă dinaintea partidei cu FCSB: „Tu ești mână în mână cu Gigi” + „Cooper a venit puțin dolofan”

Citește și alte știri:

Răzvan Marin poate beneficia de revenirea care i-ar relansa cariera

Andrei Păunescu explică de ce a dat Rapidul în judecată: „Asta e problema!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (96)
PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  24 Ianuarie 2024, 23:45
Postat de emil1986 pe 22 Ianuarie 2024, 21:53

La Steaua joacă, frustratule, la Steaua. Nu mai abera.

Esti incredibil de prost! :)))

stefanf78
stefanf78  •  23 Ianuarie 2024, 21:14
Postat de Catalynn.15 pe 23 Ianuarie 2024, 20:38

Ca sunt mai mulți fcsbisti decât steliști este demult o evidență, nu despre asta era vorba, nici măcar despre calitatea lor. Ci ca o echipă promovată si susținută de presa și mass media până la refuz, susținută fățiș până și de Ciolacu care a trimis atât CCPM cat și Curtea de Conturi la intimidare (care însă nu au găsit nereguli grave așa cum li se ceruse, dar, jos pălăria pt ei, oamenii au refuzat să le “fabrice”!), una care se laudă peste tot ca are milioane de suporteri, beneficiază de un stadion la cele mai înalte standarde, plasat într-o zonă ușor accesibilă și programări bune și foarte bune, trebuie să mintă cu nerușinare în legătură cu numărul spectatorilor iar media lor chiar dacă poate este peste a altora, e prea puțin pt a fi relevant! Ca să compari FC Fcsb cu Steaua trebuie ca ambele echipe să fie în aceeași ligă, nu compari meciurile și echipele din L2 (nu mai spunem ca ale Stelei chiar nu au miza în momentul de față din motivele cunoscute) cu cele din L1. În L2 însă, Steaua este de departe lider la audiențe.

Ei, hai, că fabulezi cu lider audiențe Liga 2. Poate în București; în țară aveți a 5a medie de spectatori. Ceea ce nu’i rău deloc, vă bateți cu echipe de tradiție și cu istorie mai veche decât a voastră: Corvin, Chindia, Ceahlăul, Gloria, Mioveni, Argeșul, Tunari și Spartac. Ultimile două le’am pus mai mult să râd de tine, nu sunt sigur că au istorie mai veche și bogată ca echipa CS al Armatei ca celelalte, iartă’mă :)

Catalynn.15
Catalynn.15  •  23 Ianuarie 2024, 20:38
Postat de stefanf78 pe 23 Ianuarie 2024, 17:03

Nu e vorba că nu vreau să jur strâmb, nu cred în jurăminte de niciun fel. Nu am zis că nu cred în audiențele oficiale, ale vreunei echipe sau FCSB în mod egal. De discutat ar fi că, reduse cât vrei tu, audiențele FCSB sunt cele mai mari și nici măcar nu se pot compara cu cele ale echipei CS al Armatei. Știu că te deranjează, dar ăsta e adevărul. N’or fi 15 mii de spectatori media la FCSB și nici milioane de suporteri în țară, dar FCSB e pe primul loc la audiență pe stadion și are jumătate din suporterii de fotbal români. Spor!

Ca sunt mai mulți fcsbisti decât steliști este demult o evidență, nu despre asta era vorba, nici măcar despre calitatea lor. Ci ca o echipă promovată si susținută de presa și mass media până la refuz, susținută fățiș până și de Ciolacu care a trimis atât CCPM cat și Curtea de Conturi la intimidare (care însă nu au găsit nereguli grave așa cum li se ceruse, dar, jos pălăria pt ei, oamenii au refuzat să le “fabrice”!), una care se laudă peste tot ca are milioane de suporteri, beneficiază de un stadion la cele mai înalte standarde, plasat într-o zonă ușor accesibilă și programări bune și foarte bune, trebuie să mintă cu nerușinare în legătură cu numărul spectatorilor iar media lor chiar dacă poate este peste a altora, e prea puțin pt a fi relevant! Ca să compari FC Fcsb cu Steaua trebuie ca ambele echipe să fie în aceeași ligă, nu compari meciurile și echipele din L2 (nu mai spunem ca ale Stelei chiar nu au miza în momentul de față din motivele cunoscute) cu cele din L1. În L2 însă, Steaua este de departe lider la audiențe.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează