INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Italienii anunță revenirea care îi poate relansa cariera lui Răzvan Marin!

Răzvan Marin, în tricoul lui Empoli
Răzvan Marin, în tricoul lui Empoli

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 09:55 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 12:44

Răzvan Marin (27 de ani) trece prin cel mai delicat moment al carierei după transferul la Ajax, însă chiar și așa internaționalul român nu are motive să dispere. Cagliari, formația de la care este împrumutat la Empoli, se gândește să îl aducă înapoi încă din perioada de mercato de iarnă.

Răzvan Marin are un sezon modest la Empoli. În cele 17 apariții din Serie A nu a reușit să înscrie vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. Mai mult decât atât, mijlocașul central și-a pierdut inclusiv statutul de titular incontestabil în cadrul echipei. În ultimele 10 partide, Marin a rămas pe bancă de 3 ori, de 5 ori a intrat pe teren ca rezervă și doar de două ori a fost titular.

Mihai Stoica nu e surprins de ce se întâmplă la CFR Cluj: „Nu se terminase meciul și știam deja” » Ce spune despre Adi Mutu
CFR CLUJ
Mihai Stoica nu e surprins de ce se întâmplă la CFR Cluj: „Nu se terminase meciul și știam deja” » Ce spune despre Adi Mutu

Răzvan Marin, monitorizat atent de Cagliari

Cu toate acestea, Cagliari, aflată în căutarea unui mijlocaș central, își dorește să îl aducă înapoi pe Răzvan Marin la echipă în perioada de transferuri de iarnă, informează site-ul tuttocagliari.ro.

Până să ajungă la Empoli sub formă de împrumut, în vara anului 2022, Marin a strâns pentru Cagliari 76 de meciuri oficiale, în care a marcat 4 goluri și a oferit 12 pase decisive. La Empoli, românul și-a trecut în cont doar două goluri și 4 pase de gol în 52 de apariții.

2.500.000de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

În clasamentul din Serie A, Cagliari se află pe locul 17, cu 18 puncte, ultimul care asigură supraviețuirea în primul eșalon al fotbalului din Italia. Empoli se clasează pe 19, penultima poziție, cu 16 puncte.

Răzvan Marin, dorit și de Salernitana

Răzvan Marin (27 de ani) a intrat în ultimele zile pe radarul ultimei clasate din Serie A. Potrivit agenției Pianeta Empoli, mijlocașul român ar fi dorit de Salernitana, la care a jucat în returul sezonului 2021-2022 și Radu Drăgușin. Acolo ar avea șanse să fie titular, după ce a început să prindă din ce în ce mai rar primul 11 la Empoli.

Răzvan Marin ar putea face o schimbare în noul an. „Tricolorul" mai are o variantă de a se muta tot la o echipă din Serie A care se luptă pentru supraviețuire. E chiar vorba despre ultima clasată, Salernitana (12 puncte), pregătită de Pippo Inzaghi. Acolo a evoluat un retur de campionat și Radu Drăgușin, mai precis 486 de minute adunate din șapte prezențe, în stagiunea 2021-2022.

Agențiile Pianeta Empoli și Tuttomercatoweb au dezvăluit că de mijlocașul român și de situația lui s-au interesat conducătorii Salernitanei, care a legat trei eșecuri și se află la șase puncte distanță de salvarea de la retrogradare, adică de Cagliari. Echipa de care aparține Răzvan Marin, împrumutat la echipa alb-albastră pentru al doilea sezon consecutiv.

VIDEO Imagini cu George Pușcaș la sosirea pe aeroportul din Bari 

Citește și: 

Istorie pentru Ucraina! Acum doi ani, se refugia în România din calea războiului, acum e în „sferturi” la Australian Open!
AUSTRALIAN OPEN
Istorie pentru Ucraina! Acum doi ani, se refugia în România din calea războiului, acum e în „sferturi” la Australian Open!
„Marți, Mutu face primul antrenament” » Noi detalii despre situația de la CFR Cluj
CFR CLUJ
„Marți, Mutu face primul antrenament” » Noi detalii despre situația de la CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Van_Basten
Van_Basten  •  22 Ianuarie 2024, 12:06

Emanoil, te-au angajat astia cu juma de norma?! "Italienii anunță revenirea care i-a poate relansa cariera lui Răzvan Marin!". Macar titlul sa fi fost corect.

calin.radulescu
calin.radulescu  •  22 Ianuarie 2024, 12:01

Razvan Marin nu trece prin nicio perioada grea. El asa de cand il stim / modiocru / spre SLAB / cu rare sclipiri. E genul de jucator care NU SE PREA VEDE / de umplutura

Vezi toate comentariile (2)
Comentează