FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mihai Stoica nu e surprins de ce se întâmplă la CFR Cluj: „Nu se terminase meciul și știam deja” » Ce spune despre Adi Mutu

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 08:01 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 09:18

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat decizia celor de la CFR Cluj de a-l demite pe Andrea Mandorlini și a-l aduce pe Adrian Mutu. 

Oficialul roș-albaștrilor a declarat că a fost uimit de victoria obținută de FC Botoșani cu CFR Cluj (1-0), dar spune că, din informațiile sale, Nelu Varga l-ar fi demis pe Andrea Mandorlini și dacă CFR Cluj nu pierdea. La final, MM Stoica l-a lăudat pe Adrian Mutu.

A fost coleg cu Mutu și critică decizia lui Varga: „Nu a avut rezultate. Nu era demis de la Neftchi, dar era antrenorul lui CFR”
CFR CLUJ
A fost coleg cu Mutu și critică decizia lui Varga: „Nu a avut rezultate. Nu era demis de la Neftchi, dar era antrenorul lui CFR”

Mihai Stoica: „Nu se terminase FC Botoșani - CFR Cluj și știam că Adrian Mutu va fi noul antrenor” 

„Speram la un egal între Botoşani şi CFR. Victoria celor de la Botoşani mă uimeşte. Mă surprinde că a bătut Botoşani, dar nu mă surprinde demiterea lui Mandorlini.

 Vorbeam cu apropiaţii şi ştiam că e clar faptul că Adrian Mutu va fi acolo noul antrenor. Nici nu se terminase meciul. Şi dacă egala pe final CFR, tot ăsta era deznodământul.

 Dacă faci o schimbare, o faci înainte de cantonament. Dar nu ştiu dacă era disponibil Adi Mutu atunci pentru că a trecut prin nişte momente foarte dificile. Când se schimbă antrenorul, de regulă, şocurile sunt pozitive. Pe de o parte nu a făcut pregătirea, nu a ales el jucătorii. Dar pe de altă parte, el cunoaşte foarte bine fotbalul românesc şi are o relaţie foarte bună cu Neluţu Varga.  

Se poate impune în faţa unor jucători precum Tachtsidis pentru că e Adrian Mutu şi a jucat la un nivel foarte mare. Am vorbit cu el când era antrenorul naţionalei U21 şi mie îmi place. Ştie fotbal, se vede că e preocupat. Tot ce spunea vedeam în teren. Cred că e o achiziţie foarte bună pentru CFR Cluj”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport. 

VIDEO Cum au petrecut jucătorii de la FC Botoșani după 1-0 cu CFR Cluj

Citește mai multe știri din Superligă:

Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu
CFR CLUJ
Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu
Nelu Varga „aruncă săgeți” după ce a decis să-l demită pe Mandorlini: „Nu mai ascult de nimeni. M-am luat după unul și altul până acum”
CFR CLUJ
Nelu Varga „aruncă săgeți” după ce a decis să-l demită pe Mandorlini: „Nu mai ascult de nimeni. M-am luat după unul și altul până acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
catalin.mocanu
catalin.mocanu  •  22 Ianuarie 2024, 12:55

Nu doar ca nu intereseaza pe nimeni parerea lui Mihai Stoica, dar nu pricep cum un ziarist sportiv nu stie inca ca MM nu e manager general, ca nu a fost conducator in fotbal decat la Otelul Galati, acum peste 20 de ani. De atunci e doar un *** diverse responsabilitati, nu zic ca nu e important la FCSB, dar nu e manager. GSB e obsedata sa-i tot zica manager, asa, aiurea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionica007
ionica007  •  22 Ianuarie 2024, 11:01

Este o schimbare buna pentru puscariasii din Berceni...

supereduardo10
supereduardo10  •  22 Ianuarie 2024, 10:47

Bucurie imensa la Botosani in vestiar au luat campionatul sau cum? A uitat nea Jiji valiza in dulap :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează