FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Cristiano Bergodi explică plecarea lui Valentin Costache de la Rapid: „E mai bine pentru el”

Valentin Costache
Valentin Costache

Articol de , - Publicat miercuri, 23 august 2023 14:42 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 15:49

Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit despre rezilierea contractului cu Valentin Costache, fotbalist care a semnat apoi cu Apollon Limasol, din Cipru.

Tehnicianul giuleștenilor a motivat că la Rapid există multe extreme deja, astfel că s-a luat decizia rezilierii contractului lui Valentin Costache, pentru ca fotbalistul să-și găsească o echipă la care să joace mai mult.

„E greu să luăm titlul cu lotul ăsta!” » Bergodi spulberă speranțele fanilor: „FCSB are cel mai bun lot”
FCU CRAIOVA - RAPID
„E greu să luăm titlul cu lotul ăsta!” » Bergodi spulberă speranțele fanilor: „FCSB are cel mai bun lot”

„Din momentul ăsta nu mai pleacă nimeni. A plecat Valentin, el s-a antrenat întotdeauna bine. Am încercat să-i dau șansa de a juca, e mai bine pentru el. Noi avem multe extreme și e mai bine pentru el să joace. 

VIDEO Cristiano Bergodi, despre plecarea lui Costache: „Am încercat să-i dau șansa de a juca”

Sunt mulțumit de ce am văzut la el. Când a intrat pe teren a jucat bine, a dat două pase de gol cu Botoșani și Voluntari. Îi mulțumesc pentru ce a făcut aici, mergem înainte cu acest lot competitiv, dar și bun numeric”, a declarat Cristiano Bergodi în cadrul unei conferințe de presă.

  • Pe postul lui Costache Rapid îi mai are Ioniță, Petrila, Papeau și Funsho

Valentin Costache, prezentat la Apollon Limasol

Valentin a semnat un contract valabil până în luna mai 2025 cu Apollon Limassol, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. 

Cristiano Bergodi explică plecarea lui Valentin Costache de la Rapid: „E mai bine pentru el”
Valentin Costache, prezentat la Apollon

În Cipru îl va avea antrenor pe Bogdan Andone, românul fiind la „cârma” echipei februarie 2023, cu care a terminat pe locul 5 în play-off-ului sezonuli trecut.

Costache, o dezamăgire la Rapid

Extrema stânga ajunsese la Rapid de la CFR Cluj vara trecută, pentru 100.000 de euro.

Adrian Mutu, tehnicianul care a girat pentru venirea lui, îl știa pe Costache atât de la naționala U21, cât și de la Dinamo, unde l-a prins când actualul tehnician de la Neftchi Baku era președinte în Ștefan cel Mare.

Costache a fost bun la CFR atât timp cât s-a încadrat în regula U21, apoi a fost trecut pe linie moartă. În Giulești, el n-a marcat niciun gol în 27 de etape, are 5 assisturi.

VIDEO Horațiu Moldovan, conferință de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova

Citește și alte știri despre Rapid: 

Dumitru Dragomir: „Șucu «i-a tras-o» lui Becali cu 2-3 milioane de euro. «L-a ars»!”
REACȚIE
Dumitru Dragomir: „Șucu «i-a tras-o» lui Becali cu 2-3 milioane de euro. «L-a ars»!”
Istoria secretă a Rapidului: blaturi pentru câștigarea primelor două titluri. Mărturii incredibile: „Hai, mă, copii să facem egal!” + regia tovarășilor Pădureanu și Lucescu
GSP LIVE
Istoria secretă a Rapidului: blaturi pentru câștigarea primelor două titluri. Mărturii incredibile: „Hai, mă, copii să facem egal!” + regia tovarășilor Pădureanu și Lucescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zetanu
zetanu  •  23 August 2023, 18:43

De fapt, pe postul lui Costache, Rapid il are doar pe Petrila si...atat. Papeau nu e cine stie ce oricum si oriunde, dar in banda e extrem de nepotrivit, pierde multe mingi, pase aiurea la adversar etc. Funsho, care oricum e mai mult cu dorinta si mai putin cu putinta, joaca de fapt in dreapta, si Ionita, vai de capul meu, o sa traiasca din golul cu Farul si in sezonul asta. Daca voua vi se pare Ionita extrema stanga...va pricepeti la fotbal la fel ca gigi becali.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează