FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO „Cu tot respectul, dar nu avem atacanți” » Bergodi a explicat de unde a pornit căderea Rapidului

Cristiano Bergodi/ foto: Raed Krishan (GSP)
Cristiano Bergodi/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , , - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 09:29 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 10:05

Rapid a pierdut acasă cu FC Voluntari, scor 1-2, iar Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, a acuzat problemele de lot.

Rrahmani, Petrila și Emmers, 3 dintre cei mai importanți jucători ai echipei, sunt accidentați. 

Daniel Niculae și Victor Angelescu, în vestiar după Rapid - FC Voluntari » Ce le-au transmis șefii giuleștenilor
RAPID - FC VOLUNTARI 1-2
Daniel Niculae și Victor Angelescu, în vestiar după Rapid - FC Voluntari » Ce le-au transmis șefii giuleștenilor

Bergodi crede că lipsa atacantului titular, Albion Rrahmani, se resimte cel mai mult, pentru că Soni, cel care ar trebui să îl înlocuiască, nu e încă 100% din punct de vedere fizic.

Cristiano Bergodi: „Nu avem atacanți”

„Ăsta nu e jocul nostru, cu 9 fals. Nu am avut unul mai puternic în față. Nici Soni nu e pregătit. Dacă cineva găsește o soluție, îl ascult. Nu avem identitate, jocul e diferit de cel din trecut. Se poate spune că e o criză mică. Trebuie să muncim, să găsim soluții, nu e ușor. E un moment în care nu ne iese nimic în față. 

Nu îmi reproșez nimic, caut mereu soluții. Lucrurile mergeau bine la început, au mers o perioadă și cu jucătorii aceștia. Ne lipsesc 3 jucători importanți, formasem deja o echipă tip. Noi nu avem atacanți, cu tot respectul pentru jucători. Stan e tânăr, încă nu e pregătit să țină singur atacul Rapidului, nici nu ar fi corect să îi cerem asta, pentru că e neexperimentat

Am încercat cu jucători mai maturi și ne-a ieșit o perioadă. Nu poți să domini un campionat jucând cu 9 fals. Soni nu e încă pregătit 100%, dar nu e vina lui, a venit de puțin timp, nu s-a pregătit mult cu echipa. Nu sunt dezamăgit de jucători”, a declarat Cristiano Bergodi la conferința de presă.

Echipa de start a Rapidului cu Voluntari: Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Kait, Borja Valle – Funsho, Soni, Papeau

Citește și:

Panduru o „dezmembrează” pe Rapid: „Nu joacă absolut nimic. Nu m-ar mira să mute centenarul cu încă un an”
RAPID
Panduru o „dezmembrează” pe Rapid: „Nu joacă absolut nimic. Nu m-ar mira să mute centenarul cu încă un an”
Singurul jucător care a scăpat de furia fanilor Rapidului: „E greu să câștigi când nu-ți folosești mintea. Am nevoie să mă recuperez psihic”
RAPID
Singurul jucător care a scăpat de furia fanilor Rapidului: „E greu să câștigi când nu-ți folosești mintea. Am nevoie să mă recuperez psihic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
parpalache
parpalache  •  10 Decembrie 2023, 17:05

Și nici antrenor!

observat45
observat45  •  10 Decembrie 2023, 13:29

Maiestria mai vechilor antrenori italieni, de multe ori cinici si parcimoniosi ca stil de joc, de a aduna puncte si in conditii nefavorabile de efectiv de jucatori, se pare ca nu-l caracterizeaza pe d-nul Bergodi. Faptul ca organizarea defensiva e destul de subreda la Rapid si ca antrenorul italian nu a observat la timp cursul jocului, in special in apropierea pauzei, la meciul cu "U" Cluj si nu a comandat echipei un joc mai inchis, a privat echipa giulesteana de obtinerea macar a unui punct in acel meci. La fel si la meciul cu Voluntari, stiind ca in atac formatia nu sta prea bine, trebuia un joc mai defensiv si incercarea de a lovi pe contraatac. Sa nu fie hotaratoare la sfarsitul campionatului punctele pierdute cu Clujul si Volutari-ul pentru ultimul obiectiv realizabil al Rapidului-calificarea intr-o cupa europeana!

corbea
corbea  •  10 Decembrie 2023, 11:25

Am spus ca nu mai comentez ca mi-am luat "atatea" dar cand vezi ineptiile pe care le debiteaza ditamai antrenorul iti vine sa te urci pe pereti....Nu mai da vina pe lipsa atacantilor pentru ca voi sunteti de vina _v-ati zgarcit sa aduceti cand trebuia om langa Rahmani. Atunci il laudati pe Stan ca e bun, ca e de viitor si numai aveti nevoie. Atunci nu era neexperimentat ? Joci la titlu cu-n singur atacant ? Toata conducerea este de ras....iar tu ca antrenor......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează