FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 1-2

VIDEO Daniel Niculae și Victor Angelescu, în vestiar după Rapid - FC Voluntari » Ce le-au transmis șefii giuleștenilor

Articol de , , - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 09:09 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 10:56

Rapid se află într-un moment greu în Superligă (4 meciuri fără victorie), iar conducerea a avut un mesaj pentru jucători.

La conferința de la finalul meciului cu FC Voluntari, 1-2, antrenorul Cristiano Bergodi a dezvăluit că președintele Daniel Niculae și acționarul minoritar Victor Angelescu au venit în vestiar pentru a-i încuraja pe jucători.

Moment critic la Rapid! 3 mari motive de îngrijorare în Giulești: cine e vedeta care pare că se ascunde de responsabilități
RAPID - FC VOLUNTARI 1-2
Moment critic la Rapid! 3 mari motive de îngrijorare în Giulești: cine e vedeta care pare că se ascunde de responsabilități

Victor Angelescu și Daniel Niculae, în vestiarul Rapidului

„Au fost două vorbe. Ne-au încurajat, ne-au încurajat. Au stat cu băieții în vestiar. Eu nu am discutat. 

Nu e ușor. E o dezamăgire mare pentru toată lumea. Dar avem șanse să revenim. În acest moment nu ne iese nimic. Se poate spune că e o mică criză, dar am încredere că putem reveni. Avem încă șanse să revenim. Se întâmplă astfel de lucruri într-un campionat. Asta e. Mergem înainte”, a declarat Cristiano Bergodi.

Nu mă simt vizat. E normal, sunt antrenorul echipei. În aceste momente eu trebuie să muncesc și să scot echipa din această pasă proastă. Domnul Șucu poate spune orice lucru, el este patronul.

Simt că nu ne iese nimic și că suntem frustrați. Am avut situații de a da gol, ei au avut două acțiuni și ne-au dat gol. E o perioadă negativă din toate punctele de vedere. Nu avem nici noroc. Asta este. Da, este o mică criză. Este o criză de rezultate. E o perioadă în care trebuie să strângem rândurile. Nu ne iese nimic.

- Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

VIDEO Galeria Rapidului și-a ironizat jucătorii: „Viața mea o împart alături de Voluntari!”

Citește și: 

Panduru o „dezmembrează” pe Rapid: „Nu joacă absolut nimic. Nu m-ar mira să mute centenarul cu încă un an”

Singurul jucător care a scăpat de furia fanilor Rapidului: „E greu să câștigi când nu-ți folosești mintea. Am nevoie să mă recuperez psihic”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
kingme
kingme  •  10 Decembrie 2023, 11:44

Sefii Rapid-ului nu au facut transferurile potrivite dupa ce l-au pierdut pe Rrahmani.

barabant72
barabant72  •  10 Decembrie 2023, 11:18

Jocul Rapidului a fost stricat de arbitrii.Arbitrii i-au invatat sa castige usor fara prea mult efort .Cum i -a lasat fara sprijin cum au scrantit-o.Arbitrii sunt ca prietenii cand nu le mai dai i-ti devin dusmani O fi inchis Angelica robinetul pentru Nico ?.Mai poate fi o banuiala .Nu cumva turcii nu vand de sarbatori bilete de avion dus-intors pentru Bucuresti ?Vand numai de dus .

TheWizardOfOz
TheWizardOfOz  •  10 Decembrie 2023, 10:50
Postat de zica pe 10 Decembrie 2023, 10:10

Don Cristiano ,trece la reduceri de personal ,primul e Săpunaru!

Mai degrabă Borza.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează