FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

oficial Cristiano Bergodi a semnat cu Rapid, dar nu va fi prezentat astăzi în conferință

Cristiano Bergodi a semnat cu Rapid // sursă foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Cristiano Bergodi a semnat cu Rapid // sursă foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 17:54 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 19:12

Cristiano Bergodi a semnat un contract valabil două sezoane, s-a fotografiat pe stadionul din Giulești, iar prima lui interacțiune cu presa în acest nou mandat de antrenor va avea loc marți, când urmează să conducă primul antrenament. Prezentarea italianului de 58 de ani ca antrenor al Rapidului nu va avea loc astăzi, pentru că discuțiile dintre italian și conducerea clubului s-au prelungit până seara.

Cristiano Bergodi a aterizat astăzi la Otopeni și s-a îndreptat către sediul Rapidului pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de a deveni noul antrenor al alb-vișiniilor. Italianul a ajuns deja în cantonament, e la întâlnirea cu jucătorii și va conduce antrenamentul din această seară.

Contrar așteptărilor, prezentarea lui Bergodi nu va avea loc astăzi, din moment ce discuțiile dintre părți s-au prelungit până spre seară. La aeroport, Cristiano afirmase că „azi va avea loc prezentarea”.

Chiar dacă Bergodi nu va fi prezentat astăzi, el a semnat contractul cu Rapid, unul care se întinde pe două sezoane. 

Primul șef de galerie al Rapidului îl face praf pe Șumudică: „Făcea ca toate alea când a dat gol Rapidului! E rapidist când îi convine”
RAPID
Primul șef de galerie al Rapidului îl face praf pe Șumudică: „Făcea ca toate alea când a dat gol Rapidului! E rapidist când îi convine”

Cristiano Bergodi a semnat cu Rapid, dar nu va fi prezentat astăzi în conferință

Bergodi va discuta cu reprezentanții presei marți, când va conduce primul antrenament de la revenirea la Rapid, unul care va avea porțile deschise în primele 10 minute. Ora nu a fost încă transmisă. 

Cristiano Bergodi a fost ales de conducere să o conducă pe Rapid într-un an special, în care clubul finanțat de Dan Șucu și Victor Angelescu atacă titlul.

Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent. Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie. 

- Dan Șucu, acționar majoritar Rapid

Rapid a rămas fără „principal” cu doar o săptămână înaintea noului sezon, după ce Adrian Mutu a dat curs unei oferte din Azerbaidjan, de la Neftchi Baku.

După despărțirea de Adrian Mutu, de antrenamentele echipei s-au ocupat Ciprian Niță și Roberto Berruero. Niță, fost „secund” al lui Mutu, și Berruero, preparator fizic în staff-ul „Briliantului”, au rămas la Rapid, nu l-au urmat pe Adrian în Azerbaidjan.

Tot despre Rapid: 

Portretul noului antrenor de la Rapid: 4 trofee, o mare bilă neagră + cum l-a umilit pe Becali: „M-a jignit în ultimul hal!”

Dragomir dezvăluie ce a vorbit cu Șumudică: „Când mi-a zis cine l-a sunat, mi-am dat seama că nu-l vor pune sigur antrenor”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
mike59
mike59  •  10 Iulie 2023, 19:45

Galeria Bocciilor şi Corsicanilor formată numai din " rapidişti" să aibă mare grijă ce poziție va adopta la meciurile care vor urma în Superligă. Presiunea asta prostească şi susținerea necondiționată a lui Şumudică pot avea consecințe nebănuite. Şumudică e departe de a fi vreun Mourinho ( ultimele rezultate ca antrenor o confirmă) dar în mod cert este "rapidist" când îi convine. Rostul galeriei este acelaşi ca în toată lumea civilizată de a iubi şi încuraja echipa favorită. Poziția de forță nu trebuie să facă parte din arsenalul unei galerii. Prefer ca Rapidul să aibă un acționar/ proprietar serios şi puternic decât galeria actuală a Rapidului cu revendicări fără de sens făcute pentru interesele unuia sau ale altuia de acolo. Nicăieri în lumea asta galeria nu pune antrenorul, nu face transferuri şi nu concediază jucători. Nu sunt fan Dragomir care în al 12-lea ceas face recomandarea pe care ar fi trebuit să o facă încă de la început vis-a-vis de diferendul conducere-Şumudică şi anume aceea de a nu-l înfuria pe Şucu, care dacă se retrage lucrurile sunt încheiate pentru Rapid care va părăsi prima scenă şi atunci când o va face, sigur nu va mai prezenta vreun interes pentru "rapidistul-***" Şumudică...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Normal
Normal  •  10 Iulie 2023, 19:28

Bun venit ! Rapidul intra intr-o noua etapa de dezvoltare !

mike59
mike59  •  10 Iulie 2023, 19:16

Numai "rapidişti" clarvăzători p'aici observ.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează