FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Doi „locotenenți” ai lui Mutu au rămas la Rapid și au condus antrenamentul de astăzi

Roberto Berruero și Ciprian Niță au condus antrenamentul de astăzi al Rapidului
Roberto Berruero și Ciprian Niță au condus antrenamentul de astăzi al Rapidului

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 19:52 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 20:25

Rapid a confirmat sâmbătă despărțirea de antrenorul principal Adrian Mutu (44 de ani), care a dat curs unei oferte din Azerbaidjan la Neftchi Baku. La pachet cu „Briliantul” au plecat 3 oameni din staff, dar alți doi, preparatorul fizic Roberto Berruero și „secundul” Ciprian Niță, au rămas la clubul din Giulești.

Ademenit de Neftchi Baku cu un salariu colosal, 500.000 de euro pe an, de aproape 4 ori mai mult decât încasa la Rapid, Adrian Mutu a ales să dea curs ofertei din Azerbaidjan și a părăsit astfel clubul giuleștean cu doar o săptămână înaintea noului sezon.

Rapid a confirmat sâmbătă vestea despărțirii, pe care GSP.ro o anunțase în exclusivitate. Rapid a anunțat că alături de Mutu au plecat 3 membri ai staff-ului tehnic, „secunzii” Bogdan Pătrașcuș și Alin Chița plus antrenorul de portari Mihai Nădăban.

Trădarea deceniului în Europa » Ultrașii au luat foc după prezentarea la marea rivală: „Mincinos și trădător! Îți amintești ce ne-ai zis?”
TRANSFER
Trădarea deceniului în Europa » Ultrașii au luat foc după prezentarea la marea rivală: „Mincinos și trădător! Îți amintești ce ne-ai zis?”

Doi „locotenenți” ai lui Adrian Mutu au rămas la Rapid și au condus antrenamentul de astăzi

Nu toți „locotenenții” lui Adrian Mutu au plecat însă de la Rapid. Angajați la clubul alb-vișiniu au rămas „secundul” Ciprian Niță (38 de ani) și preparatorul fizic italian Roberto Berruero (46), amândoi sosiți la Rapid în martie 2022, odată cu Adrian Mutu. Ei lucraseră alături de „Briliant” și la naționala U21 a României, și la FCU Craiova.

De altfel, cei doi oameni din staff rămași la Rapid au condus antrenamentul de astăzi al echipei, primul de la revenirea echipei în România după cantonamentul din Slovacia.

„Chiar dacă s-au întors din cantonament ieri, băieții noștri s-au antrenat și astăzi, de această dată sub comanda lui Roberto Berruero și Ciprian Niță”, a transmis Rapid în această seară, prin intermediul rețelelor de socializare.

Mai multe știri din SuperLigă:

Negocierile dintre un om de afaceri și Dinamo au intrat în impas » De ce ezită milionarul

Florin Răducioiu are o opinie tranșantă: „Nu pot emite pretenții la primele 4 locuri. Nu cred că vor face față”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează