FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGĂ

Florin Răducioiu are o opinie tranșantă: „Nu pot emite pretenții la primele 4 locuri. Nu cred că vor face față”

Sepsi a devenit o prezență constantă la „masa bogaților” din Superligă / foto: GSP +41   FOTO
Sepsi a devenit o prezență constantă la „masa bogaților” din Superligă / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 15:41 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 16:48

Fostul mare internațional Florin Răducioiu nu crede că Sepsi poate fi un factor în lupta pentru titlu din Superligă. Covăsnenii au luat un nou trofeu, al patrulea din ultimii doi ani, dar Răducioiu nu-i vede depășindu-și performanța din sezonul trecut, adică poziția a șasea. 

De când a promovat în prima ligă, Sepsi și-a îmbunătățit treptat statutul. Dintr-o echipă de pluton, gruparea lui Laszlo Dioszegi a bătut timid la porțile play-off-ului - obiectiv pe care l-a și atins în trei rânduri- apoi a început să simtă și gustul trofeelor. Gruparea din Covasna joacă pe un stadion nou, clubul e stabil din punct de vedere financiar, ba chiar a început să adune și apariții în preliminariile cupelor europene. 

Totuși, la Sfântu Gheorghe nu s-a pus până acum problema implicării în lupta pentru campionat, un scenariu pe care Florin Răducioiu nu-l vede plauzibil nici în noul sezon. 

Ce au remarcat jurnaliștii maghiari la Supercupa dintre Farul și Sepsi: „Totul s-a schimbat la intrarea în stadion!”
SUPERCUPA ROMÂNIEI
Ce au remarcat jurnaliștii maghiari la Supercupa dintre Farul și Sepsi: „Totul s-a schimbat la intrarea în stadion!”

Florin Răducioiu: „Nu cred că Sepsi poate emite pretenții la primele patru locuri”

„Nu cred că poate emite pretenţii la primele patru locuri. Pot să îmi imaginez că Sepsi va fi în play-off, pe locul 6, pe acolo. Pe durata campionatului, e greu!

Nu cred că Sepsi va face faţă, nu cred că are lot la nivelul altor echipe. În general, Sepsi începe bine campionatul, dar presiunea o face să cedeze, să piardă puncte”, a spus Florin Răducioiu, la emisiunea „Fotbal Show” de la Prima Sport 1.

Sepsi s-a „abonat” la trofee

Sepsi Sf. Gheorghe a cucerit Supercupa României după un succes la limită reușit în fața campioanei Farul, scor 1-0. Covăsnenii s-au „abonat” la trofee în ultimele două sezoane, iar în vitrina clubului a ajuns cea de-a patra cupă din ultimii doi ani.

În decurs de doar două sezoane, clubul lui Laszlo Dioszegi și-a adjudecat nu mai puțin de patru trofee, o performanță remarcabilă pentru o echipă care începe doar al șaptelea sezon pe prima scenă. Succesul reușit în fața Farului vine la pachet și cu câteva borne deloc de neglijat pentru covăsneni.

VIDEO Imagini cu bucuria celor de la Sepsi după câștigarea Supercupei

Citește și alte știri de actualitate: 

Ce au remarcat jurnaliștii maghiari la Supercupa dintre Farul și Sepsi: „Totul s-a schimbat la intrarea în stadion!”

Liviu Ciobotariu, după ce Sepsi a cucerit a doua Supercupă la rând: „Spuneam că trebuia să vin aici ca să câștig un trofeu”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  09 Iulie 2023, 22:50
Postat de viktorrush pe 09 Iulie 2023, 16:55

pro99stule,cum sa spun acum 10 ani ca vitan barzesti intra in faliment cand inca era si borcea pe acolo? eu am spus lucru asta acum un an si ceva cand ati intrat in insolventa. si asa o sa se intample. noi o sa castigam campionatul,dar vitanul tau barzesti se desfiinteaza in scurt timp.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  09 Iulie 2023, 18:02
Postat de stefan56 pe 09 Iulie 2023, 16:40

Stimate inganfate „italian“ tu habar nu ai rapidul asta nici play off nu prinde fac pariu cu marecunostiinte fodbalisice ce detii ca Sepsi termina in fata Rapidului,si „marele super Trainer Hagi“ nu va prinde podiumul

Stefane , Stefane .... Dar deschide-ti poarta , turcii te-nconjor ... , capu-ti prins in palme ... si ti-e frig de ....mor de ras de postarile tale infantile !!! .

Vasycool1976
Vasycool1976  •  09 Iulie 2023, 16:55

Așa poate se gândeau și de Tg Mureș și a prins locul 2

Vezi toate comentariile (7)
Comentează