FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA

VIDEO Cristiano Bergodi, reacție tăioasă despre scandalul pariurilor din Italia: „E o boală! Să fie suspendați!”

Cristiano Bergodi. 
Foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Cristiano Bergodi. Foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de , - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 17:11 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 19:09

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul italian al Rapidului, a vorbit despre scandalul pariurilor ce a zguduit lumea fotbalului din Italia. 

  • CONTEXT: Nicolo Fagioli, actor negativ în scandalul „Scommessopoli”, fotbalist care urmează să fie suspendat 7 luni, s-a împrumutat la mai multe persoane, printre care și Radu Drăgușin. „Am cerut bani cu împrumut de la Radu Drăgușin și de la Gatti, dar îmi voi stinge toate datoriile”, a recunoscut mijlocașul lui Juventus.
  • Impresarul românului, Florin Manea, susține că „Radu i-a dat 40.000 de euro pentru un ceas și n-a mai văzut banii!”

„Nu-i înțeleg deloc pe jucătorii implicați în scandalul pariurilor. Deloc! Câștigă foarte bine, dacă faci așa ceva, cred că e o boală. Dacă se dovedește ceva, trebuie suspendați. Câștigă o grămadă de bani. 

Nu admit așa ceva! Sunt oameni care se trezesc la 6 dimineața, și nu câștigă atâția bani. E clar că poate fi o boală. Există în rândul tinerilor această dependență de jocuri de noroc”, a zis Cristiano Bergodi la conferința de presă.  

Fagioli și-a recunoscut fapta 

Nicolo Fagioli (22 de ani) ar urma să fie suspendat timp de șapte luni, potrivit surselor Sky Sport din cauza implicării în scandalul pariuri. Internaționalul italian ar putea reveni disponibil în iunie și să prindă lotul pentru Euro 2024.

Nicolo Fagioli, primul fotbalist demascat că a pariat ilegal, a reușit să limiteze daunele. Potrivit informațiilor intrate în posesia Sky Sport, mijlocașul lui Juventus va scăpa numai cu o suspendare mică, de 7 luni. 

Depistat încă din august de fostul rege al paparazzilor, Fabrizio Corona, Internaționalul italian a recunoscut imediat că a pariat folosind platforme online neautorizate și a optat pentru un proces rapid. Nicolo Fagioli a colaborat de la început cu procurorii din Torino și aceste aspecte au cântărit decisiv în superreducerea decisă astăzi.

Citește mai multe știri despre acest subiect: 

Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus! Declarații EXCLUSIVE pentru GSP: „Da, e adevărat, i-a dat 40.000 de euro”
JUVENTUS
Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus! Declarații EXCLUSIVE pentru GSP: „Da, e adevărat, i-a dat 40.000 de euro”
Dumitru Dragomir, reacție categorică despre implicarea lui Drăgușin în scandalul de pariuri din Italia: „S-a nenorocit!”
ITALIA
Dumitru Dragomir, reacție categorică despre implicarea lui Drăgușin în scandalul de pariuri din Italia: „S-a nenorocit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează