INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Dumitru Dragomir, reacție categorică despre implicarea lui Drăgușin în scandalul de pariuri din Italia: „S-a nenorocit!”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 11:09 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 11:56

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat scandalul momentului în fotbalul internațional, în care, de ultimă oră, apare și numele lui Radu Drăgușin.

  • CONTEXT: Nicolo Fagioli, actor negativ în scandalul „Scommessopoli”, fotbalist care urmează să fie suspendat 7 luni, s-a împrumutat la mai multe persoane, printre care și Radu Drăgușin. „Am cerut bani cu împrumut de la Radu Drăgușin și de la Gatti, dar îmi voi stinge toate datoriile”, a recunoscut mijlocașul lui Juventus.
  • Impresarul românului, Florin Manea, susține că „Radu i-a dat 40.000 de euro pentru un ceas și n-a mai văzut banii!”

Fostul șef de la LPF e de părere că Drăgușin se află într-o mare încurcătuă dacă a șțiut care e menirea banilor împrumutați lui Fagioli. „S-a nenorocit dacă e așa”, crede „Corleone”.

„Dacă Drăgușin știa pentru ce sunt banii, s-a nenorocit! Dar eu nu cred că știa, pentru că el e un băiat cu capul pe umeri. 

Ce a făcut? I-a dat niște bani împrumut unui coleg. Ăia trebuie să aibă probe clare și nu cred că se pune problema. Doar nu o fi prost să recunoască și dacă știa că ăla pariază! Ce treabă are el? L-a ajutat cu niște bani, ce mare lucru?”, a spus Dragomir, potrivit Prosport

Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus! Declarații EXCLUSIVE pentru GSP: „Da, e adevărat, i-a dat 40.000 de euro”
JUVENTUS
Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus! Declarații EXCLUSIVE pentru GSP: „Da, e adevărat, i-a dat 40.000 de euro”

Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus!

Italianul Nicolo Fagioli (22 de ani), mijlocașul lui Juventus care va primi 7 luni de suspendare pentru c-a pariat pe meciuri de fotbal pe site-uri neautorizate, recunoaște că a implicat alți doi coechipieri bianconeri, printre care și Radu Drăgușin. „Am fost amenințat și mi s-a transmis că, dacă nu achit datoriile, o să-mi rupă picioarele!”, a mai mărturisit internaționalul italian.

Florin Manea pentru GSP: „Radu i-a dat 40.000 de euro pentru un ceas, n-a mai văzut banii!”

„Radu și Fagioli sunt colegi de la juniori. Știu că îi cerea bani împrumut, dar nu știu sumele exacte, probabil era vorba de mii de euro, nu de mai mult. Fagioli era cam cheltuitor. Radu NU a jucat niciodată la pariuri, nu-l interesează treaba asta, nici nu știe să joace”, a explicat Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin pentru Gazeta Sporturilor. 

Agentul a revenit pentru GSP: „Am vorbit cu Radu acum. Mi-a zis că acum un an și jumătate i-a dat 40.000 de euro. El a cerut banii ca să își ia un ceas și nu i-a dat banii nici până în ziua de azi”. 

VIDEO Florin Manea, despre interesul arabilor pentru Radu Drăgușin

Citește și alte știri de actualitate: 

Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus! Declarații EXCLUSIVE pentru GSP: „Da, e adevărat, i-a dat 40.000 de euro”

Agentul lui Sandro Tonali anunță despre fotbalistul pe care Newcastle a plătit în vară 64 de milioane de euro: „Este dependent de pariuri”

Nicolo Fagioli și-a recunoscut vina și s-a înțeles cu procurorii » Ce pedeapsă va primi mijlocașul lui Juventus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
torque07
torque07  •  18 Octombrie 2023, 13:52

David Marinescu!! Putin i-mi pasa de ce zice *** asta. Vroiam doar sa spun, daca citesti comentariile, ca tocmai ai dat glas unui infractor si unuia din principalii criminali al fotbalului romanesc. Cat timp o sa bagati in seama personaje ca asta, o sa continuati sa trageti fotbalul romaesc in jos. Spor la treaba in continuare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

msergiua
msergiua  •  18 Octombrie 2023, 12:50

Chiar daca stia pentru ce ii da bani imprumut nu are absolut nici-o treaba. Problema e ca daca a dat si a stiut pentru ce da imprumut, sa nu interpreteze ca i-a dat bani defapt sa parieze si in numele lui

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  18 Octombrie 2023, 12:49

Nea Mitica se strange latzul !!! Eu zic sa te bucuri de viata si de caldura, in scurt timp ajungi la racoare !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează