INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Nicolo Fagioli și-a recunoscut vina și s-a înțeles cu procurorii » Ce pedeapsă va primi mijlocașul lui Juventus

Nicolo Fagioli // Foto: Imago
Nicolo Fagioli // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 17:38 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 19:46

Nicolo Fagioli (22 de ani) ar urma să fie suspendat timp de șapte luni, potrivit surselor Sky Sport. Internaționalul italian ar putea reveni disponibil în iunie și să prindă lotul pentru Euro 2024.

Nicolo Fagioli, primul fotbalist demascat că a pariat ilegal, a reușit să limiteze daunele. Potrivit informațiilor intrate în posesia Sky Sport, mijlocașul lui Juventus va scăpa numai cu o suspendare mică, de 7 luni. 

Depistat încă din august de fostul rege al paparazzilor, Fabrizio Corona, Internaționalul italian a recunoscut imediat că a pariat folosind platforme online neautorizate și a optat pentru un proces rapid. Nicolo Fagioli a colaborat de la început cu procurorii din Torino și aceste aspecte au cântărit decisiv în superreducerea decisă astăzi.

Cazul fotbaliștilor pariori din Italia ia o amploare incredibilă » Câte nume noi au apărut
ITALIA
Cazul fotbaliștilor pariori din Italia ia o amploare incredibilă » Câte nume noi au apărut

Va mai fi convocat Nicolo Fagioli pentru Euro 2024?

Mijlocașul a admis că a mizat și pe partide de fotbal, dar nu ale echipei sale, sperând că pedepsa dictată va coborî sub 12 luni. Obiectiv atins, din moment ce suspendarea a scăzut la aproape jumătate din suspendarea cerută inițial. 

În această situație, dacă sursele Sky Sport sunt bine informate, Fagioli va putea participa la CE 2024, dacă va fi convocat la lotul Squadrei Azzurra de selecționerul Luciano Spalletti.

Fagioli, exclus din cupele europene!

Coșmarul lui Nicolo a început pe 23 mai, când Juventus a fost penalizată cu 10 puncte în scandalul plusvalențelor fictive, depunctarea conducând la ratarea calificării într-o cupă europeană. 

În iunie, procurorii l-au interogat prima oară în dosarul care investiga pariurile ilegale din Italia și au prins un fir care-l incrimina. Tot în vară, și Fabrizio Corona anunța că un fotbalist de la echipa torineză are conexiuni cu o rețea de pariuri clandestine. 

Declarație șocantă a secretarului general al Federbet: „Cred că 90% dintre fotbaliști pariază”
ITALIA
Declarație șocantă a secretarului general al Federbet: „Cred că 90% dintre fotbaliști pariază”

Polițiștii i-au ridicat atunci telefonul mobil, tableta și laptopul și au intrat în posesia unor convorbiri, prin care se dovedea vinovăția acestuia și legăturile cu alți jucători, așa ajungându-se la Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo

Primul a confirmat suspiciunile, a recunoscut că suferă de ludopatie, pentru care a început un tratament, și s-a angajat să colaboreze cu anchetatorii. Iar al doilea continuă să nege că a pus pariuri pe fotbal și chiar pe echipa lui, AS Roma.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Fabio Capello, detalii incredibile din culisele sezonului de titlu cu Real Madrid: „Vestiarul mirosea a alcool, Ronaldo era o bestie a chefurilor, Cassano cerea cartofi prăjiți”

Un internațional belgian important, mesaj tulburător după atentatul de la Bruxelles: „Și ce e mai rău va veni... Să ne rugăm pentru oamenii influențați negativ de învățarea distorsionată a unei religii"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează