INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE

Agentul lui Sandro Tonali anunță despre fotbalistul pe care Newcastle a plătit în vară 64 de milioane de euro: „Este dependent de pariuri”

Sandro Tonali, înainte de West Ham - Newcastle. 
Foto: Imago
Sandro Tonali, înainte de West Ham - Newcastle. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 08:27 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 09:01

Giuseppe Riso, agentul lui Sandro Tonali (23 de ani), mijlocașul lui Newcastle United, a anunțat că internaționalul italian este dependent de jocuri de noroc. 

Transferat de „coțofene” în această vară de la AC Milan, în schimbul a 64 de milioane de euro, Sandro Tonali este implicat în centrul unui scandal imens în țara natală, fiind unul dintre fotbaliștii acuzați că au pariat ilegal sume uriașe, unii chiar pe meciurile propriilor echipe. Jucătorii care vor fi găsiți vinovați riscă până la 3 ani de suspendare.

Cornel Dinu despre revenirea în fotbal a lui Lupescu: „Are o experiență indubitabilă, dar marile probleme acolo sunt altele”
CS DINAMO
Cornel Dinu despre revenirea în fotbal a lui Lupescu: „Are o experiență indubitabilă, dar marile probleme acolo sunt altele”

De altfel, Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo, mijlocașul lui Aston Villa, au părăsit joi cantonamentul naționalei Italiei, după ce anchetatorii s-au prezentat la Coverciano, acolo unde campioana europeană se pregătește. 

Chiar dacă se află în vizorul autorităților competente, Sandro Tonali ar putea evolua fără probleme în Premier League, pentru Newcastle, susține impresarul lui. 

Impresarul lui Sandro Tonali spune că internaționalul italian este dependent de jocuri de noroc: „Va câștiga această bătălie”

„Sandro duce o bătălie grea împotriva dependenței de jocuri de noroc. Sunt sigur că o va câștiga și pe aceasta. Aș vrea să le mulțumesc celor de la Newcastle, care au fost mereu alături de el. Este în stare de șoc, Tremură și este foarte trist. 

Sper că această experiență îi va salva viața lui și altora și că îi va ajuta pe cei care au căzut pradă acestui viciu”, a declarat Giuseppe Riso, potrivit Daily Mail. 

Giuseppe Riso: „Sandro Tonali ar putea juca pentru Newcastle sâmbătă”

Giuseppe Riso susține că Sandro Tonali va putea juca pentru Newcastle United sâmbătă, 21 octombrie, când „coțofenele” primesc vizita lui Crystal Palace, în runda cu numărul 9 din Premier League. Decizia îi va aparține însă lui Eddie Howe (45 de ani), antrenorul englezilor. 

„Sandro se antrenează și ar putea juca sâmbătă pentru Newcastle. A înțeles că trebuie să înfrunte această problemă într-o manieră curajoasă și să fie determinat. 

Clubul este în acest moment în totalitate de partea lui” a mai adăugat Giuseppe Riso, conform sursei citate anterior. 

VIDEO. Rezumat: Newcastle - Aston Villa 5-1, meci în care Sandro Tonali a marcat la debutul pentru „coțofene”

Citește și: 

Moment istoric în fotbal » Tocmai au obținut prima victorie într-o campanie de calificare la Campionatul Mondial! Sărbătoare dezlănțuită în vestiar

Borna impresionantă stabilită de Cristiano Ronaldo, după „dubla” din meciul Bosnia - Portugalia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  18 Octombrie 2023, 09:55

Este in stare de soc ca l-au prins sau cum ? :))))) Pana acum, cand juca linistit si nu il durea capul nu era in stare de soc ... Bre, dar ce mizerii pot spune unii ...

fcuniversitatea1948
fcuniversitatea1948  •  18 Octombrie 2023, 09:54

aceasta stire vine incadrata pe toate partile de reclame la pariuri. superba stire pe site-ul gsp. oricum daca intri pe gsp si pe superbet nu stii care e site de pariuri si care face "presa". presa intre ghilimele ptr ca asta au ei senzatia ca fac. de fapt gsp e o grupare de piscotari care cauta senzationalul si click bait-ul care sa le aduca venituri de o ciorba.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează