FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO

Cornel Dinu despre revenirea în fotbal a lui Lupescu: „Are o experiență indubitabilă, dar marile probleme acolo sunt altele”

Legenda dinamovistă Cornel Dinu (75 de ani) a comentat revenirea lui Ionuț Lupescu (54 de ani), fostul mare internațional, în fotbalul românesc, la CS Dinamo București, formație din Liga 3.
Legenda dinamovistă Cornel Dinu (75 de ani) a comentat revenirea lui Ionuț Lupescu (54 de ani), fostul mare internațional, în fotbalul românesc, la CS Dinamo București, formație din Liga 3.

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 07:20 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 08:15

Legenda dinamovistă Cornel Dinu (75 de ani) a comentat revenirea lui Ionuț Lupescu (54 de ani) în fotbalul românesc, la CS Dinamo București, formație din Liga 3. 

Marți seară, clubul Ministerului de Interne a anunțat că Ionuț Lupescu a fost cooptat în cadrul academiei, urmând ca acesta să contribuie la dezvoltarea proiectului din „Ștefan Cel Mare”. 

Atac frontal la „Generația de Aur”: „Au câștigat două meciuri cu noroc și trăiesc din ele și în ziua de azi! Să ne aducem aminte de trecut!”
ROMÂNIA
Atac frontal la „Generația de Aur”: „Au câștigat două meciuri cu noroc și trăiesc din ele și în ziua de azi! Să ne aducem aminte de trecut!”

„Kaiserul” era dorit și de Dinamo 1948, echipa din Superliga, dar nu a bătut palma cu șefii roș-albilor și mutarea a picat. 

Cornel Dinu consideră că Ionuț Lupescu va contribui cu siguranță la dezvoltarea proiectului de la Clubul Sportiv, dar spune că marile probleme în „Ștefan cel Mare” sunt baza sportivă și finanțarea. 

Cornel Dinu, despre „transferul” lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: „Este un mare câștig oriunde ar merge”

„Ionuț Lupescu are o experiență indubitabilă, câştigată ca jucător şi ca om de conducere la cel mai înalt nivel, la Dinamo, la echipa națională sau la FIFA. 

El este un mare câştig oriunde ar merge, iar faptul că a acceptat propunerea lui Ionuț Popa (n.r. - președintele CS Dinamo) este un lucru important pentru club. 

Totuşi, altele sunt marile probleme ale lui Dinamo acum: baza sportivă, finanțarea. De acestea va depinde mult ce se va întâmpla mai departe. 

Indiscutabil, însă, Ionuț Lupescu este un real câştig”, a precizat „Procurorul”, potrivit Prosport. 

Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo 

„O legendă a fotbalului dinamovist se întoarce acasă! Ionuț Lupescu se alătură Clubului Sportiv Dinamo! Ionuț Lupescu revine la clubul la care s-a consacrat. 

Mijlocașul Generației de Aur a acceptat oferta Clubului Sportiv Dinamo și va ocupa, în prima fază, o funcție cheie în dezvoltarea Academiei de Fotbal CS Dinamo. Lupescu (54 de ani) va realiza o analiză amplă a Academiei și va propune un proiect ambițios pentru dezvoltarea acestui segment.

Ionuț Lupescu s-a format la Dinamo, unde a debutat în 1986, la numai 17 ani. După ce a participat cu naționala României la turneul final al Campionatului Mondial din 1990, ”Kaiserul” a semnat cu gruparea germană Bayer Leverkusen, unde a stat şase sezoane şi a jucat 184 de meciuri. 

Lupescu a mai jucat pentru Dinamo în trei perioade: 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002. A câștigat două campionate și trei Cupe ale României în tricoul ”alb-roșu”. Bine ai venit, Ionuț Lupescu!”, a fost comunicatul publicat de CS Dinamo.

VIDEO. Ionuț Popa, președinte CS Dinamo: „Rolul lui Ionuț Lupescu va fi de a crea o academie de copii după model european”

Citește și: 

Conferință incendiară a lui Adrian Mititelu: „E un moment istoric pentru fotbalul românesc!” + Momentul în care s-a enervat: „Suporteri de ligile 7!”

Cum arată stângul lui Dragoș Iancu: nici n-ai zice că a suferit o fractură deschisă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
danglumetu
danglumetu  •  18 Octombrie 2023, 14:10
Postat de lapusneanul pe 18 Octombrie 2023, 10:54

nu asa ca ești preocupat și de pensiile speciale ?

deloc! iar de tine, si mai putin!

Trotsky
Trotsky  •  18 Octombrie 2023, 11:59
Postat de danglumetu pe 18 Octombrie 2023, 07:47

academie pe banii statului???

Adica la cazarma din ghencea da, si in groapa nu? Asta e de fapt intrebarea oagareasca? Banii astia sunt ptr copii si juniori nu prieteni de fotbalisti din Super(mama)liga.

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Octombrie 2023, 10:54
Postat de danglumetu pe 18 Octombrie 2023, 07:47

academie pe banii statului???

nu asa ca ești preocupat și de pensiile speciale ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close