FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Fostul jucător al Rapidului, critic la adresa lui Damjan Djokovic: „Îi dau nota 5, cu indulgență!”

Damjan Djokovic
Damjan Djokovic

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 15:12 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 16:29

Damjan Djokovic (33 de ani) a jucat 62 de minute în victoria Rapidului din derby-ul cu Dinamo, scor 2-1.

Fostul jucător al Rapidului, Ovidiu Herea (38 de ani), a rămas dezamăgit de prestația croatului din meciul cu Dinamo.

„Nea Gigi, ne-au arestat!” » Episod ca-n filme cu Becali la Madrid: „Avea banii legați cu zgârci de zacuscă! Numai de cinci sute de euro... Nu văzusem în viața mea”
POVESTE
„Nea Gigi, ne-au arestat!” » Episod ca-n filme cu Becali la Madrid: „Avea banii legați cu zgârci de zacuscă! Numai de cinci sute de euro... Nu văzusem în viața mea”

Ovidiu Herea, despre evoluția lui Damjan Djokovic: „Îi dau nota 5, cu indulgență!”

„Rapidiştii au pierdut mijlocul terenului. Nu au fost primii la minge. De la Djokovic se aşteaptă multe. Lui Djokovic îi dau nota 5 cu indulgenţă aşa, să zic. Să nu fiu rău. O notă de 5 pentru că Rapidul a câştigat.

Hassani? La fel, tot 5. În afară de şutul din prima repriză a contribuit la primul gol. Eu nu văd sa aibă calităţi de un jucător de bandă. Nu e peste Funsho! Hassani nu cred că ar putea să îl scoată pe Funsho din primul 11. 

Burmaz are o calitate foarte importantă, ajunge în punctul de a finaliza cu lejeritate. Şi meciul trecut la fel. Mi se pare un jucător bun. La următorul meci, Cristiano Bergodi cred că e nevoit să inceapă cu el”, a declarat Ovidiu Herea, potrivit orangesport.ro.

Cristiano Bergodi, după victoria din derby-ul cu Dinamo: „Am jucat cu teamă”

Am jucat cu frică, cu teamă. Nu știu de ce. Ne-a părut foarte rău că suporterii n-au fost aici. A pierdut fotbalul românesc. Un derby trebuie să fie cu entuziasm, cu ambele peluze.

Acum ne ducem în Giulești și ne bucurăm cu ei. Avem nevoie de cursivitate în joc, încă nu avem relațiile de joc. Trebuie să integrăm și jucătorii noi.

Nu e ușor așa. Sunt jucători de calitate, care pot face diferența. Ne trebuie timp și răbdare. Noi am trăit periculos ultimele două meciuri. Astăzi o remiză era rezultatul mai corect. Dar am arătat caracter.

A fost o execuție bună la gol din partea lui Abdallah, mi-a plăcut mult ca atacant. Ne-a pus probleme. Știam că va fi o echipă care va juca defensiv. Politic e o extremă care joacă foarte bine, Gregorio foarte bun, Abdallah e bun, bun! A fost greu astăzi”, a declarat Cristiano Bergodi după victoria cu Dinamo.

VIDEO. Imagini spectaculoase din Giulești, filmate cu drona

Vezi și alte știri:

„Acest clovn care conduce o federație și vorbește zilnic” » Ceferin, interviu în The Guardian, cu aluzii la adresa lui Răzvan Burleanu
UEFA
„Acest clovn care conduce o federație și vorbește zilnic” » Ceferin, interviu în The Guardian, cu aluzii la adresa lui Răzvan Burleanu
Mircea Lucescu a confirmat discuția cu Ion Țiriac despre Dinamo » Ce urmează
DINAMO
Mircea Lucescu a confirmat discuția cu Ion Țiriac despre Dinamo » Ce urmează

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
Vic_5864
Vic_5864  •  29 Ianuarie 2024, 11:56

Rapid a jucat fara 3 jucatori: Djocovici , Hassani si Brown zero, iar pletosul cu parul in ochi, in afara de gol si centrarea de la golul 2, nu a aratat nimic. Nu inteleg de ce nu aduc un nr.10 care sa faca jocul la mijloc, ca nu au deloc. Uitati-va la FCSB si la U Craiova ce jucatori au la mijloc. A avut dreptate Becali sa renunte la Djocovici, nu mai are chef de joc este mereu depasit, este in plus. Mai bine joci cu Cristea.

Vic_5864
Vic_5864  •  29 Ianuarie 2024, 11:54

Rapid a jucat fara 3 jucatori: Djocovici , Hassani si Brown zero, iar pletosul cu parul in ochi, in afara de gol si centrarea de la golul 2, nu a aratat nimic. Nu inteleg de ce nu aduc un nr.10 care sa faca jocul la mijloc, ca nu au deloc. Uitati-va la FCSB si la U Craiova ce jucatori au la mijloc.

VardyParty
VardyParty  •  28 Ianuarie 2024, 16:54

Deci Nea Gigi scoate o piesa de la motor si o aruncā in țārânā. Rapeedu’ o găsește in mijlocul drumului, o spală cu motorină, “hai bre, e ca 9” - si o baga la muncā la motor. Si nu numai ca se așteaptă sa meargă cu 350 la orā, dar se ma scriu si articole despre asta?!?!?! Really??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează