FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Lucescu a confirmat discuția cu Ion Țiriac despre Dinamo » Ce urmează

Mircea Lucescu/ foto: Imago Images +14   FOTO
Mircea Lucescu/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 13:12 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 14:52

Mircea Lucescu (78 de ani) a confirmat că s-a întâlnit cu Ion Țiriac (84 de ani) și au discutat despre posibilitatea de a investi în fotbal.

Sâmbătă, Ion Țiriac a susținut o conferință la patinoarul de la Otopeni și a recunoscut că ar investi la un club de fotbal, în special la Dinamo, doar cu Mircea Lucescu alături. Iar tehnicianul, care e liber de contract în prezent, spune că vor mai fi discuții în acest sens, el și Țiriac dorind revitalizarea sportului în România.

Moldovan îl pune la punct pe jucătorul Rapidului: „Să aibă respect, nu știi când se întoarce roata”
DINAMO - RAPID 1-2
Moldovan îl pune la punct pe jucătorul Rapidului: „Să aibă respect, nu știi când se întoarce roata”

Mircea Lucescu a confirmat discuția cu Ion Țiriac despre Dinamo

„Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim. Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi pe care îi leagă, aşa, o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc eu pe el, el pe noi.

Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot. Este foarte ataşat și de culorile echipei naţionale. Şi pe unul, şi pe altul ne-a interesat evoluţia sportului românesc. Încercăm să ne dăm seama din nou de ce... Talentul e acelaşi, nu s-a întâmplat nimic. Suntem construiţi pentru a face sport”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit Orange Sport.

VIDEO. Ion Țiriac: „M-aș băga în fotbal doar cu nenea Mircea Lucescu”

Am avut un prânz extraordinar de plăcut, am stat chiar vreo două ore, cu un prieten de-ai mei, care știe mai mult fotbal ca mine. L-am întrebat de Dinamo. Nenea Mircea mi-a spus despre ce e vorba. 

Dacă mâine dimineață, la vârsta pe care o are, Mircea Lucescu îmi zice: «Tabula rasa, facem o echipă care să se numească Dinamo Brașov, Dinamo Tărlungeni, un Dinamo», la asta m-aș băga cu nenea Mircea Lucescu. Cu toate că în fotbal sunt lucruri pe care nu le înțeleg.

Nu sunt megaloman, nu sunt rasist, nu sunt naționalist, dar nu înțeleg cum ai un regulament care zice că 13 din 20 de jucători pot fi străini. Păi, românii mei unde joacă dacă sunt străini în lot? 

Aș face niște reguli destul de drastice, prin care i-aș ajuta pe tineri să sară treapta de la divizia D până la o divizie regulară. În Europa sunt 5 sporturi: fotbal, fotbal, fotbal, fotbal, apoi vine tenisul. Noi suntem foarte în urmă, chiar la prima divizie”, a declarat Ion Țiriac, la Otopeni.

FOTO. Ion Țiriac, apariție spectaculoasă la Otopeni

+10 FOTO

Citește și:

Stoichiță a plecat de pe Arena Națională când scorul era 1-1 la meciul Dinamo - Rapid » S-a declarat nemulțumit: „Timizi! La valoarea pe care o au ar trebui să aibă multe ocazii de gol”
DINAMO - RAPID 1-2
Stoichiță a plecat de pe Arena Națională când scorul era 1-1 la meciul Dinamo - Rapid » S-a declarat nemulțumit: „Timizi! La valoarea pe care o au ar trebui să aibă multe ocazii de gol”
Imaginile nemaiîntâlnite în Europa » Spectacolul făcut de fanii Rapidului pe Giulești, filmat din dronă
DINAMO - RAPID 1-2
Imaginile nemaiîntâlnite în Europa » Spectacolul făcut de fanii Rapidului pe Giulești, filmat din dronă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (34)
ceasornicarul
ceasornicarul  •  30 Ianuarie 2024, 15:53
Postat de ED_BAD pe 28 Ianuarie 2024, 16:36

Pai cine da sperante? Cui? Mesajul lui Tiriac e clar: Lucescu l-a sfatuit sa stea linistit... Acest Dinamo, care nu mai e demult Dinamo cel stravechi, nu poate fi salvat. Trebuie ingropat si clonat (pentru a nu stiu cata oara)! Lucescu a confirmat doar ca a existat intalnirea, nu ca ar avea vre-un gand sa faca ceva pentru mocirla pisoilor ***... Singurii care mai cred ca se poate salva ceva, sunt prostii dinamovisti care oricum nu inteleg nimic din nimicul care au devenit...

Sunteti si veti ramane niste Losers Forever,nu fiti naivi tamplarul n-o sa bage la infinit bani cand o sa vada ca, nu castiga nimic veti ajunge iar in liga 4.

dobrin
dobrin  •  29 Ianuarie 2024, 01:41
Postat de pelicansli pe 28 Ianuarie 2024, 17:53

Nu urmeaza nimic. Intalnirea a fost despre cum Tiriac l-a convins pe Lucescu ca se pot lua banii (si) pe lumea cealalta. Ambii au plecat fericiti si preocupati de cum sa faca mai multi. In rest, sanatate amandurora, ce altceva le poti ura!?

Tiriac s-ar baga cu Lucescu sa administreze clubul si sa investeasca vreo 10 milioane, dar numai daca investeste si statul roman 1 miliard.

scooter
scooter  •  29 Ianuarie 2024, 01:41

Varugam domnule Tiriac ! Veniti si investiti. Stim ca vrei sa ajutati sportul romanesc.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează