FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

Croitoru face apel la fani: „Țineți cu Botoșani, nu cu Steaua!” » 10 informații tari înainte de Botoșani - FCSB

Articol de , , - Publicat sambata, 29 februarie 2020 13:01

FCSB debutează azi în play-off, contra celor de la FC Botoșani, de la 20:30.FC Botoșani cheamă fanii la stadion și speră să bifeze cea de-a cincea victorie consecutivă în campionat, doar că în întreaga istorie a echipei n-au reușit să bată FCSB-ul în Moldova

  • FC Botoșani - FCSB va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport

FCSB a terminat sezonul regulat în genunchi, iar FC Botoșani a fost surpriza plăcută a începutului de an, cu un joc ofensiv apreciat de toată lumea. Calificarea în primele șase din Liga 1 e o premieră pentru moldoveni, dar și o răsplată pentru evoluțiile bune din acest sezon.

Chiar dacă FC Botoşani şi FCSB s-au mai întâlnit de 14 ori în principala competiţie internă, doar un joc s-a încheiat cu victoria moldovenilor! „Așa a fost să fie, domnule. Antrenorii îmi spuneau înaintea meciurilor «Patroane, să vezi ce-i batem p-ăștia!», și nu se întâmpla nimic. Aveam ghinion mare", spune Valeriu Iftime. 

Unicul succes din contul moldovenilor datează de pe 29 iulie 2019, când s-au impus 2-0 la Pitești. Aceștia au mai contabilizat și două meciuri la egalitate, restul de 11 fiind victoriile roș-albaștrilor.

Statistica e necruțătoare pentru Botoșani! FCSB a câştigat toate cele 7 jocuri de campionat disputate cu FC Botoşani în postura de gazdă, dar suspendările lui Bogdan Planici și Iulian Cristea, plus accidentarea de ultim-moment a lui Aristidis Soiledis, le dau încredere moldovenilor, care-și pun toate speranțele în croatul Marko Dugandzici, un adevărat "bombardier": 4 goluri decisive, în ultimele 4 meciuri din Liga 1.

Match preview FC Botoșani - FCSB

Înaintea partidei de astăzi, Marius Croitoru a ținut să transmită un mesaj fanilor echipei sale. „Mă aștept la un stadion plin. Tot timpul au venit suporteri să o vadă pe Steaua, nu pe Botoșani, din păcate. Ei ar trebui să fie mândri de acești băieți, că reprezintă un oraș și îi reprezintă cu bine! Să nu fie suporteri nici măcar de rezultat. Să înțeleagă că acești băieți au realizat ceea ce foarte mulți înaintea lor nu au realizat. Să fie mult mai maleabili, să încurajeze mult mai mult, nu să-i înjure și să facă niște calcule care la sfârșit le dau cu virgulă!", a spus antrenorul. 

1,95e cota pentru victoria celor de la FCSB. Moldovenii au cota 4,00

„Play-off-ul este un alt campionat, care îţi mai dă o şansă! Trebuie să fim realişti şi să muncim. Orice adversar din play-off e dificil, pentru că toţi au demonstrat că merită să fie în primele şase"
Bogdan Vintilă, antrenor FCSB

„Avem un avantaj deoarece întâlnim o echipă care joacă deschis şi ne avantajează pentru că noi avem probleme doar cu echipele care se închid şi joacă pe două linii. Este un meci decisiv dacă vrem să luptăm în continuare pentru campionat!"
Andrei Miron, fundaș FCSB

„La acest meci, normal ar trebui să fie suporterii noștri pe stadion, pentru ei jucăm, pentru orașul lor. Dacă nu am jucat bine prima repriză cu Iași nu se poate să înceapă să ne înjure. Am făcut ceva istoric aici, la Botoșani, și merităm să ne încurajeze"
Enriko Papa, mijlocaș FC Botoșani

VIDEO » Conferința lui Bogdan Vintilă înainte de FC Botoșani - FCSB

1.900 de biletemai erau disponibile ieri pentru partida din această seară, dintre FC Botoșani și FCSB, tichetele având prețuri cuprinse între 25 și 40 de lei

5 STATISTICI PENTRU FC BOTOȘANI

  • Nouă dintre cele 12 victorii din acest sezon au fost reuşite la un gol diferenţă
  • Echipa care a marcat cel puţin un gol în cele mai multe meciuri din ediţia curentă, în 23 din 26 de partide
  • O singură înfrângere au cei de la Botoșani, cu Craiova, 3-1, în ultimele 10 etape, de atunci au 7 victorii și 2 egaluri
  • 19 dintre cele 30 de goluri încasate de echipa lui Marius Croitoru au fost primite în prima repriză 
  • 17 dintre cei 33 de jucători utilizaţi au contribuit la reuşitele moldovenilor cu cel puţin un gol şi/sau o pasă decisiv

5 STATISTICI PENTRU FCSB

  • Roş-albaştrii au marcat în 9 din ultimele 10 deplasări, în 7 dintre acestea reuşind să înscrie de cel puţin două ori
  • Este echipa cu cele mai puţine egaluri înregistrate pe teren advers, doar unul cu Sepsi, 0-0
  • Doar 12 goluri au primit bucureştenii din postura de vizitatori, cele mai puţine dintre toate competitoarele
  • O singură victorie a reuşit în cele 5 meciuri de campionat disputate în 2020, în rest 2 remize şi 2 înfrângeri
  • 71 cartonașe galbene și 6 roşii au cumulat roş-albaştrii în clasamentul fair-play, cele mai multe dintre toate competitoarele

Citește și: 

FCSB își joacă SUPRAVIEȚUIREA cu FC Botoșani! 5 consecințe ale unei înfrângeri: de la demiterea lui Bogdan Vintilă până la plecarea lui Gigi Becali și falimentul echipei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
super_poison
super_poison  •  29 Februarie 2020, 15:46
Postat de savagepatrol pe 29 Februarie 2020, 15:36

pai absolut toata romania a spus ca Steaua este in liga 1,de la *** care vin numai la meciurle cu Steaua si pana la suporteri si uefa. practic toti care conteaza spun ca Steaua este in liga 1,non stop. repet,bine ca se desfiinteaza vitanul tau barzesti,chiar o meriti la cat de prost esti.

Tu ești prostul site-ului. Vorbele tale nu au nicio valoare. Tu ești clovnul de aici. Noi râdem de tine. FC FCSB e o porcărie de echipă, fără identitate și fără stadion. FC FCSB nu a fost niciodată Steaua București.

catalynn
catalynn  •  29 Februarie 2020, 15:46
Postat de savagepatrol pe 29 Februarie 2020, 15:36

pai absolut toata romania a spus ca Steaua este in liga 1,de la *** care vin numai la meciurle cu Steaua si pana la suporteri si uefa. practic toti care conteaza spun ca Steaua este in liga 1,non stop. repet,bine ca se desfiinteaza vitanul tau barzesti,chiar o meriti la cat de prost esti.

"absolut toata Romania" ba prostalaule?! :-)))) Chiar toata, toata toata?! :-))))) Aia care conteaza macar?! :-)))) Aia care conteaza, JUDECATORII adica, au spus ca FC fcsb NU e Steaua, ba mai mult ne-a jjjijji insusi a facut tot posibilul sa ii convinga ca FC fcsb NU e Steaua, si, guess what?! A REUSIT! :-)))) E SINGURUL sau proces castigat in fata lui Talpan! :-))))

red47army
red47army  •  29 Februarie 2020, 15:43
Postat de savagepatrol pe 29 Februarie 2020, 15:36

pai absolut toata romania a spus ca Steaua este in liga 1,de la *** care vin numai la meciurle cu Steaua si pana la suporteri si uefa. practic toti care conteaza spun ca Steaua este in liga 1,non stop. repet,bine ca se desfiinteaza vitanul tau barzesti,chiar o meriti la cat de prost esti.

Nu toata Romania cumetre. Inalta Curte de Casatie si Justitie a zis ca Steaua este in liga-4-a iar palmaresul pana in 2003 ii este atribuit inclusiv Cupa Campionilor. Nu ne intereseaza parerile unora care sunt Fani Becali si nu Steaua.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează