FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA CAMPIONILOR / FC SEVILLA - STEAUA 2-1

Croitoru titular, Badea rezerva, Badoi in tribuna

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2007 00:00

Pedrazzini a definitivat echipa abia dupa antrenamentul oficial de luni seara. A vazut cum se prezinta jucatorii la ultima sedinta de pregatire, dupa care a decis. Nu inainte de a discuta, probabil, si cu patronul Gigi Becali, cel care declarase ca "Surdu va fi titular pentru ca asa vreau eu".

Marea noutate a fost trimiterea in prima echipa a lui Croitoru. Pedrazzini a cautat sa nu joace doar cu un mijlocas central, in speta Ovidiu Petre, dar nici n-a dorit sa-l mai retraga in linia mediana pe Dica, la fel ca la partida cu Arsenal. Asa ca a optat pentru varianta Croitoru, sacrificind astfel un virf de atac, pe Vali Badea. In plus, pentru a incerca sa blocheze tandemul Dani Alves - Navas, italianul l-a trimis pe Nicolita pe banda stinga, informatie pe care Gazeta a prezentat-o in exclusivitate in editia de luni.

Surprizele nu s-au oprit aici. Neaga a fost trimis pe banca de rezerve, fiind al doilea meci din cele 3 jucate de Steaua in Liga, dupa cel cu Slavia, in care nu incepe din primul minut pe teren. Badoi, titular in ultimul meci oficial, la Mioveni, a fost trimis in tribuna, la fel ca si Cristocea, fotbalist care anul trecut bifa 80 la suta din partidele Stelei in Liga.

Capitan in premiera

Aseara, Dorin Goian a fost pentru prima oara capitan al ros-albastrilor. Internationalul de 27 de ani a preluat banderola la pauza, dupa ce Nicolae Dica a fost inlocuit de Rica Neaga. Goian traverseaza cea mai buna perioada a carierei sale si a fost declarat transferabil de Becali in pauza de iarna.

A fost penalty?
In minutul 65 al partidei de aseara, Sevilla a cerut penalty la un presupus hent in careu al lui Ionut Rada. Dupa o pasa in suprafata de pedeapsa a lui Capel, Luis Fabiano a vrut sa faca un-doi cu Frederic Kanoute, dar Ionut Rada a stopat actiunea cu umarul. Protestele spaniolilor l-au lasat indiferent pe Rosetti.

Fanii n-au fost de acord

Site-urile www.gsp.ro si www.stelisti.ro au oferit ieri la ora 17:00, in premiera pentru media din Romania, cu aproape 5 ceasuri inaintea startului partidei, primul unsprezece al Stelei. Imediat, fanii au comentat pe forum echipa alcatuita de Pedrazzini si peste 80 la suta dintre pareri au sustinut ca formula de echipa nu este cea mai buna.

soareci morti la masa presei
Desi mult schimbata in bine fata de februarie, cind s-a jucat meciul Sevilla - Steaua 1-0, in "16-imile" Cupei UEFA, masa presei de la stadionul "Sanchez Pizjuan" continua sa lase de dorit. Aseara, conditiile au fost dintre cele mai mizere, pe unul dintre scaune fiind un soarece mort.

S-a nascut Puerta junior

In noaptea de dinaintea meciului, la un spital din Sevilla, sotia fostului jucator al Sevillei, Antonio Puerta, l-a adus pe lume pe Puerta junior. Mijlocasul spaniolilor a decedat exact in urma cu doua luni, dupa ce a suferit 5 atacuri de cord intr-o singura seara, primul chiar in timpul meciului Sevilla - Getafe. Micutul Puerta, care a avut la nastere 3,7 kilograme, va purta numele Aitor si a fost vizitat ieri la spital de antrenorul Sevillei, Juande Ramos, si de brazilianul Daniel Alves.

"Raspuns pentru calugarii de la Muntele Athos"
Unul dintre cotidienele spaniole, Estadio Deportivo, a deschis editia de ieri cu o ironie adersata patronului Stelei, Gigi Becali. Daniel Alves, vedeta Sevillei, era pe prima pagina si comentariul redactiei era urmatorul: "Alves a fost nominalizat la Balonul de Aur, iata raspunsul nostru la primele oferite de Becali si la rugaciunile calugarilor de pe Muntele Athos".

Icoana pentru Del Nido

Dineul oficial a avut loc ieri, si nu luni seara, asa cum fusese programat initial. Cel din cauza caruia s-a reprogramat a fost Gigi Becali, el ajungind abia ieri la Sevilla. Dineul a avut loc la un restaurant situat chiar la stadionul "Sanchez Pizjuan". Becali i-a daruit patronului adversarei o icoana adusa special de la Muntele Athos, unde patronul a fost in wekeend-ul trecut.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează