FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCSB 1-1

VIDEO, FOTO, CRONICĂ FCSB, prestație jenantă la Mioveni și poziție rușinoasă în clasament după 4 etape

CS Mioveni și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 din Liga 1 +33   FOTO
CS Mioveni și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 din Liga 1

Articol de , - Publicat sambata, 06 august 2022 20:58 / Actualizat duminica, 07 august 2022 01:13

CS Mioveni și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 din Liga 1. Roș-albaștrii, în subsolul clasamentului, smulg o remiză pe final și arată rău înaintea returului cu Dunajska Streda din Conference League. Echipa lui Pelici a luptat eroic pentru primul punct al sezonului și putea obține victoria în prelungiri.

Programul și rezultatele etapei #4

CS Mioveni - FCSB 1-1 » Cronică: Așa se pierd campionatele

Mioveni începe meciul cu aceiași jucători de anul trecut, minus Rusu, transferat chiar la FCSB, dar blocat la partida de azi de un acord primar-Becali. Dincolo, Becali... - pardon!, din obișnuință - Dică recurge la sistemul rotației și e nevoit chiar să jongleze cu haosul în apărare. Două improvizații: Ovidiu Popescu și Boboc, plus doi jucători noi, Dawa și Bouhenna, primul mai riscant decât inflația pe timp de război și pandemie, despre al doilea nu mai știe nimeni nimic de un an. 

Atmosfera e frumoasă, lumea a dat buluc pe „Orășenesc”. Peste 30 de grade la partida dintre două echipe aflate la retrogradare înainte de primul fluier al lui Szabolcs Kovacs. 

Și începe! Prost pentru FCSB. Cordea scoate aproape de pe linia porții reluarea din corner semnată de Burnea ('11), posesia rămâne la oaspeți. Se vede în sfârșit și Tavi Popescu, invizibil de luni bune. „Decarul”, căpitanul, puștiul-minune, giuvaierul (șamd) își testează tizul dintre buturile argeșenilor cu un voleu din careu ('16). 

I-au dat restart » FCSB vrea să reinventeze un fotbalist „dispărut”, iar Dică a recidivat: „E ilogică decizia lui”
FCSB
I-au dat restart » FCSB vrea să reinventeze un fotbalist „dispărut”, iar Dică a recidivat: „E ilogică decizia lui”

Șut deviat 

Dacă avea atacant, FCSB trebuia să deschidă scorul în minutul 22. Ianis Stoica, scos din ofsaid de Pop, a scăpat singur cu portarul și a finalizat lamentabil. FCSB caută golgeter, pentru că pe Ianis îl ajută doar vârsta momentan. Fotbalul, deloc. 

După o fază șocantă chiar și pentru nivelul Ligii 1, Mioveni deschide scorul. Ovidiu Popescu se accidentează din mers, probabil la genunchi, probabil grav, pe Vlad Pop nu-l apucă vreun puseu de fair-play, nici n-avea cum, continuă, centrează la Balaur, iar stoperul rămas în careu în urma unui corner îl bate pe Târnovanu, execuție din topor, deviată de Șut. Minutul 26. 

Primele informații despre accidentarea lui Ovidiu Popescu » Scenariu horror: ar putea lipsi până în martie 2023
CS Mioveni - FCSB 1-1
Primele informații despre accidentarea lui Ovidiu Popescu » Scenariu horror: ar putea lipsi până în martie 2023

FCSB se vede condusă pentru prima dată de la revenirea lui Dică. Acum e momentul ca Andrei Cordea&Co. să arate caracterul, atitudinea, dispoziția la luptă și curajul à la Jon Snow despre care tot vorbește antrenorul lor. 

Haruț intră în locul lui Ovidiu Popescu, deci mare schimbare nu se produce. Cu Șut și Oaidă pe post de dirijori, orchestra lui Kleiber ar fi dispărut mai devreme. Jocul e lent

Cum de la Mioveni (3 meciuri, 0 puncte) nu te poți aștepta de la nimic, e firesc să pui lupa pe FCSB. La cum joacă bucureștenii, mai bine îți pui ceva pe ochi. Înainte de pauză, Ianis a mai ratat o șansă - „cap” mult peste transversală din 7 metri ('31). 

Acum, Dică are la dispoziție 15 minute să-și dea seama că Miculescu și Florin Tănase au avut același randament la Mioveni. Unul are o scuză, e în Abu Dhabi. Totuși, „Nick” avea să fie inspirat pentru că nu l-a scos pe omul de 1,7 milioane de euro.

+29 FOTO

Nu iese Miculescu, ci Șut. Intră Dulca. Oare își știe toți colegii? 

Dawa îl rașchetează pe Panait și vede „galben” ('53), Miculescu îi „pasează” lui Iustin Popescu din apropiere ('56), cvasiocazie. 

Dică îi mai scoate din joben pe Olaru, Musi și Radaslavescu, Pelici pe Trif, Cierpka, Buziuc, Antal, Iacob. Mioveni nu prea mai trece de jumătatea terenului, FCSB o face, dar de cele mai multe ori degeaba. 

VAR: una ba, alta da

Cel mai în formă jucător de la FCSB în startul campionatului, la fel ca anul trecut, Cordea e lansat perfect, îl driblează pe portar și înscrie ('71). Stop. Fanion ridicat de la margine, VAR-ul confirmă ofsaidul și reușita nu se pune. 

Decizie corectă? Arbitrajul video funcționează în România ca democrația în Ungaria, trebuie să ai încredere că ea există și e folosită corect, altfel publicul e privat de proces, în acest caz de liniile și explicațiile grafice utilizate în Europa civilizată. 

Înscrie și Miculescu ('79), servit excepțional de Olaru, omul care a schimbat fața FCSB-ului în repriza a doua. Practic, Olaru face 80% din acest gol care îl salvează și pe David de o prestație lamentabilă. 

5 goluridintre cele 13 marcate de Miculescu în Liga 1 au fost reușite cu capul

Finalul a fost deschis, putea fi tranșat de oricare dintre echipe, mai degrabă de Mioveni. Târnovanu, din nou providențial, s-a opus la ocaziile imense ratate de Oancea și Cierpka în prelungiri.

S-a terminat 1-1 până la urmă, iar FCSB nu-și învață lecția. Pierde puncte cu echipele mici, în special la începutul campionatului, apoi se plânge că CFR fură titlurile cu arbitri și parteneri-fantomă.

5.850 de spectatoriau fost la Mioveni

Cât mai rezistă independența lui Dică?

FCSB are ceva calitate, e limpede. Nu va rămâne în subsolul clasamentului, dar jocul înspăimântător de azi reprezintă un simptom pentru strategia clubului din ultimii ani. Nimeni nu l-a putut opri pe Gigi Becali să-și distrugă clubul, să se comporte cu o echipă iubită de milioane de oameni la fel cum un copil de 5 ani tratează surprizele de la pufuleți. 

Dică a primit, la nivel declarativ, libertate. Momentan. Și dacă o fi așa, iar el chiar alege acum primul „11” și schimbările, astfel de partide nu fac decât să-l apropie pe Bogdan Argeș Vintilă de roș-albaștri. Sau orice alt antrenor secund care face semnul crucii în momentul potrivit.

FINAL » CS Mioveni - FCSB 1-1

CS Mioveni - FCSB, echipe de start:

CS Mioveni: I. Popescu - I. Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Panait, V. Pop, Burnea - Rădescu, Blănaru, Coșereanu 
Rezerve: D. Croitoru - Al. Iacob, Trif, Șerbănică, Cierpka, Veres, Dat, Buziuc, Antal 
Antrenor: Alexandru Pelici 

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Bouhenna, R. Boboc - Ad. Șut, Oaidă - Cordea, Miculescu, Oct. Popescu - I. Stoica 
Rezerve: A. Vlad - Haruț, Lixandru, Tamm, Dulca, Olaru, Pantea, Musi, Radaslavescu 
Antrenor: Nicolae Dică

  • Radu Boboc, titular, Marco Dulca, introdus la pauză, și Eduard Radaslavescu, intrat pe teren în minutul 80, au debutat azi la FCSB.

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei) / A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare), A2: Slabu Stelian (Braşov) / Arbitru VAR: Găman George Cătălin (Craiova), Arbitru AVAR: Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Înțelegerea întocmită de Gigi Becali îl lasă pe Dică fără un titular: „Ne ținem cuvântul, suntem oameni”
CS MIOVENI
Înțelegerea întocmită de Gigi Becali îl lasă pe Dică fără un titular: „Ne ținem cuvântul, suntem oameni”
CS Mioveni l-a prezentat pe înlocuitorul lui Bogdan Rusu: „Bine ai venit, Ricardo!”
CS MIOVENI
CS Mioveni l-a prezentat pe înlocuitorul lui Bogdan Rusu: „Bine ai venit, Ricardo!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (143)
zorrozabal
zorrozabal  •  08 August 2022, 06:32
Postat de zorrozabal pe 06 August 2022, 19:19

Vaai,ce nedreptațita e fcsb!A fost programata sa joace sâmbata-ei care sunt abonați la duminica seara!chiar daca la ora 19,dar„jignirea”ramâne!Iar casele de pariuri deja„lucreaza”sa bage niște„cote”mai adecvate la meciurile echipaei milostivului personaj!In loc de banalele „victorie,egal,infrangere”-sa bage intrebari de genul:„Ce jucator de la adversari va„comite”penalty-ul din program?”!Sau:„Câte penalty-uri va primi fcsb?”!„Inainte de pauza sau dupa pauza?”!Și:„Va fi eliminat vreun jucator de la adversari?Inainte de pauza,sau dupa pauza?”!Viitor de aur fotbalul nostru are!

!

catalynn
catalynn  •  07 August 2022, 22:33
Postat de freddy pe 07 August 2022, 08:34

Neata. Distrus am fost! :)))))) Atat de suparat am fost ca am aflat scorul abia cand am ajuns acasa :))) Bai cataline, eu stiu ca pentru tine viata inseamna FCSB dar sa stii ca exista si alte lucruri de facut sambata ;) Bine, asta daca ai prieteni, familie. Ceea ce nu e cazul la tine :)))))

Ai văzut sa fi comentat ceva la meciul asta!? Credeam ca se joaca azi, atât de mult m-a interesat. :-))) Era repriza a doua a meciului de pe Giulești când am intrat pe site, și in locul meciului in desfășurare accidentarea lu’ Popescu era știrea principala. Cum din articol nu rezulta și scorul final m-am dus direct la secțiunea cu rezultatele și clasamentul, și recunosc ca am fost total suprins ca ne-a jjijji după ce a dat atâția bani și 2 jucatori pt un jucător expirat nici măcar cele 3 puncte nu și-a asigurat … :-))) Respect Mioveni, mulțumim! :-))) Succes FC DAC 1904! :-)))

mr90
mr90  •  07 August 2022, 08:40

Articol penibil si subiectiv. Autorul a uitat un mic amanunt, ca FCSB joaca un meci decisiv peste citeva zile in Europa ! (in campionat se mai poate recupera)

Vezi toate comentariile (143)
Comentează