FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - RAPID 3-2

NOTE GSP „Briliant” de nota 4! Mutu și jucătorii săi, prestații rușinoase în dezastrul de la Mioveni

Rapidiștii au fost de nerecunoscut aseară / Sursă foto: Facebook@ CS Mioveni
Rapidiștii au fost de nerecunoscut aseară / Sursă foto: Facebook@ CS Mioveni

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 07:02 / Actualizat marti, 17 mai 2022 09:39

Rapid a clacat și la Mioveni, 2-3, și a ajuns la mila lui Sepsi și a Federației pentru a prinde miraculos un posibil baraj de cupe europene. Fix când conta mai mult, giuleștenii au avut prestații dezastruoase, scufundându-se împotriva unei echipe aflate deja în vacanță.

Galeria rapidistă a fost din nou la înălțime luni seara, însă jucătorii lui Mutu au dezamăgit chiar pe ultima sută de metri a play-out-ului.

Linia defensivă a alb-vișiniilor a fost de nerecunoscut în confruntarea de luni seara. Căpitanul Dragoș Grigore, Dandea și Junior Morais au făcut unul dintre cele mai modeste meciuri ale sezonului, toți primind nota 4 în caseta tehnică din Gazeta Sporturilor

N-au fost singurii „repetenți” de la Rapid: Sefer, Moise și Vojtus au luat tot 4, aceeași notă încasată și de tehnicianul Adrian Mutu, care a picat cel mai important examen de la sosirea în Giulești.

Mutu, discurs fără precedent la Rapid: „Ne-am făcut de râs! Nu mi s-a întâmplat așa ceva în toată cariera”
Play-out
Mutu, discurs fără precedent la Rapid: „Ne-am făcut de râs! Nu mi s-a întâmplat așa ceva în toată cariera”

Mutu și jucătorii săi, prestații rușinoase în dezastrul de la Mioveni

„Briliant” de nota 4! Mutu și jucătorii săi, prestații rușinoase în dezastrul de la Mioveni

E noaptea minții ce s-a întâmplat, să luăm două goluri imediat după ce egalam. Ne-am făcut de râs. N-am mai pățit și n-am văzut așa ceva de când sunt în fotbal! Cu atitudinea asta nu merităm în Europa. Le cer scuze suporterilor! Pentru sezonul viitor vreau jucători cu mentalitate de învingători. Vreau să duc Rapid la un nivel înalt!

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

Rapid depinde de Sepsi și de FRF!

Dacă Sepsi nu câștigă Cupa României, va juca barajul preliminar pentru Europa cu FC Botoșani. În cazul unui triumf, joi, în finala cu FC Voluntari, covăsnenii sunt calificați pentru Conference League și-l lasă pe Mutu la mâna deciziei federalilor.

O hibă regulamentară pune sub semnul întrebării desfășurarea primei faze a barajului pentru Conference League, meciul dintre ocupantele primelor două poziții din play-out. Sepsi a încheiat pe primul loc, dar clubul covăsnean este calificat și în finala Cupei României.

Dacă va câștiga ultimul act cu FC Voluntari, de joi, 19 mai, echipa lui Cristiano Bergodi va merge automat în preliminariile Conference League și va ieși din calculele barajului cu FC Botoșani. Regulamentul însă nu a prevăzut acest scenariu.

În primă fază, a fost vehiculată varianta că FRF o va trimite pe FC Botoșani (locul 2 în play-out) direct în finala barajului cu CS Universitatea Craiova, dacă Sepsi ia Cupa. Acum, și scenariul unui baraj preliminar FC Botoșani - Rapid, ocupanta locului 3 în play-out, este pe masă. În schimb, dacă Sepsi pierde Cupa, lucrurile sunt clare: barajul preliminar va fi Sepsi - FC Botoșani, iar câștigătoarea va da bătălia finală pentru Conference League cu Universitatea Craiova.

O decizie în privința situației apărute se va lua mâine.

-  Justin Ștefan, secretar general LPF

VIDEO Ce l-a deranjat pe Adrian Mutu în eșecul cu Mioveni: „Nu am apucat nici măcar să respirăm”

Citește și alte stiri despre Rapid:

Mutu, discurs fără precedent la Rapid: „Ne-am făcut de râs! Nu mi s-a întâmplat așa ceva în toată cariera”

Rapid, la mâna lui Sepsi și a Federației în drumul spre Conference League! FRF NU a prevăzut situația în regulament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  17 Mai 2022, 16:27

Mutu nu merită nici 4 cât a pregătit meciul cel mai bine să plece aici este nevoie de RAPIDIȘTI adevărați.Cel mai mult s-a păcălit conducerea și a adus salvatorul care a făcut un final PRAF să caute de antrenat în altă parte

ucluj2011
ucluj2011  •  17 Mai 2022, 16:19
Postat de Cristian Sitaru pe 17 Mai 2022, 12:27

ABBA....NO COMMENT!

Ești prost. No comment!

122490384924076
Cristian Sitaru  •  17 Mai 2022, 12:27

ABBA....NO COMMENT!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează