FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

CS Mioveni a transferat încă un atacant: un fost internațional polonez

Pawel Tomczyk în tricoul naționalei (foto: Imago)
Pawel Tomczyk în tricoul naționalei (foto: Imago)

Articol de - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 13:57 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 14:15

Cu transferul lui Pawel Tomczyk, de la Widzew Lodz, argeșenii au ajuns la 4 atacanți centrali. Polonezul a jucat în reprezentativele U19 și U21 ale țării sale.

Chiar în preajma meciului cu Academica Clinceni, de duminică, Mioveniul a mai transferat un vârf. Este vorba despre polonezul Pawel Tomczyk, adus gratis de la divizionara secundă Widzew Lodz. 

Tomczyk, 23 de ani, a jucat în 13 meciuri la Widzew în 2021-2022 și a înscris 3 goluri. Poate evolua și aripă-dreapta, iar cota lui de piață este de 100.000 de euro. 

De asemenea, el a bifat 2 meciuri și un gol la reprezentativa U19 și 15 partide și 4 goluri la naționala U21. Are experiență și la nivelul primei ligi poloneze, unde în 44 de meciuri a înscris 8 goluri și a dat 4 assist-uri. 

În afara lui Tomczyk, a cărui carte verde încă n-a sosit, antrenorul Alex Pelici mai are 3 vârfuri veritabile în lot. Este vorba despre titularul Bogdan Rusu, accidentat acum, despre Alberto Voinea, adus recent de la U Cluj, și despre ex-ieșeanul Andrei Cristea. 

Mioveniul a mai transferat în acest mercato încă doi jucători. L-a împrumutat pe Alexandru Raicea, de la FCU Craiova, și l-a readus pe Mihai Coman, de la FC Argeș.

Citește și alte articole:

Patru dintr-un foc » Chindia s-a întărit serios: Dan Petrescu le-a cedat dâmbovițenilor doi jucători

VIDEO Un fotbalist „înscris la două facultăți” vine să lupte pentru play-off: „Gata, al meu ești! Vii acum, iar la anul «zbori»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează