FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

CS U Craiova a fost afiliată, iar preşedintele Răzvan Burleanu a dezvăluit de ce echipa poate evolua în Liga 1

foto: Ştefan Constantin
foto: Ştefan Constantin

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 28 iunie 2014 16:28

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că articolul 54 din Statutul federaţiei a fost eliminat, astfel că gruparea CS Universitatea Craiova are dreptul de a promova în Liga I.

Totuşi, promovarea CSU Craiova va fi certă doar după omologarea rezultatelor de către Comitetul Executiv şi după ce se va pronunţa Comisia de Disciplină a FRF în speţele avute pe rol în acest caz.

"Avem nevoie şi de o decizie de Comitet Executiv, ca să omologăm rezultatele şi bineînţeles atît timp cît regulamentele federaţiei prevăd acest drept de promovare, implicit ar decurge şi acest fapt.

Comisa de Disciplină a FRF nu s-a pronunţat din acest punct de vedere. Prin urmare, aşteptăm inclusiv o decizie a acestei comisii. Şi au pe rol şi această speţă. Acel articol (n.r. - 54) a fost eliminat din noul statut al FRF.

Noul statut aprobat astăzi elimină acel articol din statut, pentru că nu poţi fi la liga a IV-a de exemplu şi să stai trei ani fără să ai dreptul de promovare. Pînă astăzi s-a aplicat vechiul statut. De astăzi, tuturor membrilor federaţiei li se aplică noul statut", a spus Burleanu la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
durul
durul  •  29 Iunie 2014, 16:01

doru bcr -bai caraitoare de Grant de unde scoti tu ca Otelul e avantajata si ca are bani , cand din cauza banilor si-au pierdut toti jucatorii?

andrei_andy
andrei_andy  •  29 Iunie 2014, 13:39

RUȘINE CLONA ,FRF,OLGUȚA ,BURLEANU! ȘTIINȚA ESTE DOAR UNA!ȘI ACEEA NU ESTE csu!ACESATĂ ECHIPĂ(csu) NU AR FI TREBUIT SĂ EXISTE!

doru_bcr
doru_bcr  •  29 Iunie 2014, 10:39
Postat de cri.11 pe 29 Iunie 2014, 00:37

dorule,esti idiot.Daca o echipa promoveaza pe rezultatele ei,de ce mta nu o lasa?Cand au primit-o in liga a 2 a era problema,dar acuma a promovat corect.Comentariul tău...

idiot e fiu' lu mata...daca tu nu vezi ca intr-un fel trateaza pe Craiolgutza , dinamo, otelul si altele si altcumva pe Rapid, CSM RM Valcea....ca sa nu mai zic ca Gigi a fost condamnat pt mita in fotbal (sentinta cu care,recunosc, nu sunt de acord) si Steaua a ramas in liga 1....in Italia era cel putin in serie B retrogradata...aici asa e ...aia care pompeaza banu unde trebuie sunt admisi aia care nu au sau nu vor (vezi cazul Poli Tm) sunt exclusi....sa te uiti tu la Liga 1 la CSU cu Chiajna si alte meciuri de genu'... IDIOTULE!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează