FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CS U Craiova a refuzat Steaua » Sumă fabuloasă oferită de campioana României

Articol de - Publicat luni, 09 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 09 iunie 2014 15:29

Steaua încearcă să transfere toate numele importante din fotbalul românesc, dar CS U Craiova a refuzat-o pe campioana României în această vară.

Gruparea roş-albastră a pus ochii pe tînărul Andrei Ivan, 17 ani, de la CS U Craiova şi chiar a vrut să-l achiziţioneze!

Conform informaţiilor GSP.RO, Steaua a făcut şi o ofertă incredibilă pentru Ivan, de un milion de euro! Oltenii nici nu au vrut să audă despre un potenţial transfer şi au refuzat oferta Stelei.

Ivan nu este dorit doar de Steaua. Impresarul său, fostul stelist Sorin Paraschiv, l-a propus la Juventus Torino, în timp ce alţi 6 agenţi italieni l-au propus la diferite formaţii din Serie A.

"M-a sunat după turneul din Italia un scouter de la Juventus Torino să îmi ceară un preţ pentru Andrei Ivan. Craiova a cerut însă un preţ mare pe jucător. Juventus a rămas să analizeze pretenţiile oltenilor. Pe lîngă Juventus, de Ivan mai s-a interesat şi Steaua. Costel Gîlcă m-a întrebat personal de Ivan, dar cînd a auzit cît cere Craiova s-a lăsat păgubaş.

Pe lîngă cele două cluburi, Ivan mai este monitorizat de mulţi impresari din afară care m-au căutat să îmi ceară detalii, dar cele mai interesate echipe au fost cele două cluburi, Juventus Torino şi Steaua Bucureşti. La vîrsta lui, Ivan este considerat de impresarii străini unul din cele mai bune produse ale fotbalului românesc. E foarte greu ca un club din România să îl transfere pe Ivan de la Craiova. Cel mai probabil, el va pleca spre un club mare din Europa pe o sumă foarte mare", a spus Sorin Paraschiv pentru micapi.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (70)
xavi-
xavi-  •  10 Iunie 2014, 18:48
Postat de gigi_one pe 10 Iunie 2014, 09:11

cu bistrita s-a accidentat, prrrostanacule!

De ce il faci prostanac?Pentru ca a gresit echipa contra careia s-a accidendat Costea?Pai,amice,tu cum esti din moment ce spui ca s-a accidendat cu Bistrita si el s-a accidendat cu Poli Iasi la intrarea lui Branet?

rossone.ro
rossone.ro  •  10 Iunie 2014, 12:00

il ia Milan pe Ivan sa joace el ca Ibrahimovic si acolo ajunge, sa nu se complice ca atacant simplu si perfect

gigi_one
gigi_one  •  10 Iunie 2014, 09:11
Postat de cracker pe 09 Iunie 2014, 16:56

1 aprilie a fost mai demult. Si daca e adevarat, o sa ia pe el peste 2-3 ani cum a luat Mititelul pe F. Costea zeci de miloane de .....injuraturi, avusese oferte de la PSV, Ajax si Benfica si ........s-a accidentat cu Pandurii si s-a terminat cariera.

cu bistrita s-a accidentat, prrrostanacule!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează