FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR

Ciprian Deac, declarații tari: „Veneam după un dezastru! Am spălat rușinea”

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 23:40 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 00:01

CFR Cluj a învins-o în deplasare pe CS Universitatea Craiova, scor 3-1, în cel mai tare meci al rundei #8 din play-off-ul Ligii 1. Ciprian Deac, „decarul” campioanei, spune că de-abia aștepta să joace în această seară, după eșecul cu Sepsi (0-1) din runda precedentă.

„Toți am alergat, ne-am dăruit, asta e fața CFR-ului. Veneam după un dezastru total, cu Sepsi, când n-am reușit nimic. E bine că am avut reacție, că am câștigat. 

Avem un meci foarte, foarte greu, marți, la Botoșani. De-abia așteptam să joc azi. După înfrângeri, ca jucător, vrei să speli rușinea cât mai repede. Mă bucur că azi au jucat toți bine. Nu poate pune nimeni la îndoială victoria noastră.

M-a călcat Vătăjelu la acea fază. Știți cum e, e bine când totul se termină bine. Mai multe nu pot să spun eu, nu vreau să comentez arbitrajul”, a declarat Deac la Telekom Sport.

Un meci greu, cu o echipă foarte bună, cu jucători de foarte mare calitate. În a doua repriză s-a văzut că atunci când suntem un grup unit și tragem toți în aceeași direcție, nimeni nu poate să ne învingă. Am fost puțin încărcat, am pus o contră și am simțit o durere mai mare la adductori. 

Trebuie să câștigăm neapărat la Botoșani, unde e și mai greu decât aici în opinia mea. Nu ne mai ia valul așa ușor, deja avem experiență. Trebuie să avem un echilibru, nu am mai câștigat de ceva timp la Botoșani și trebuie să facem un meci bun acolo. Dacă Sepsi va câștiga, vă dați seama că nu ne vom supăra. Trebuie să câștigăm noi, să nu ne gândim la ceilalți
Valentin Costache, extremă CFR Cluj

Marius Bilașco: „Meciul cu Botoșani o să fie mai greu decât cel din seara asta”

CFR Cluj, văduvită de un penalty

În minutul 23, „feroviarii” trebuiau să primească o lovitură de la 11 metri. Chiar pe linia careului de 16 metri, Bogdan Vătăjelu l-a călcat pe Ciprian Deac. „Centralul” Istvan Kovacs s-a păcălit și nu a indicat punctul cu var.

De asemenea, campioana a mai cerut două penalty-uri, la faze controversate, gestionate, la prima vedere, corect de către arbitru - detalii, pe larg, AICI.

(!) IMPORTANT: FCSB a beneficiat de rotunjire la intrarea în play-off. În caz de egalitate la puncte, roș-albaștrii vor fi devansați.

Citește și:

Vocile Gazetei » Craiova - CFR Cluj 1-3, comentat live de Alin Buzărin, Remus Răureanu și Aurelian Botezatu
VOCILE GAZETEI
Vocile Gazetei » Craiova - CFR Cluj 1-3, comentat live de Alin Buzărin, Remus Răureanu și Aurelian Botezatu
CS U Craiova - CFR Cluj 1-3 » Ardelenii, pas mare către titlu! CALCULE + clasamentul actualizat
CRAIOVA - CFR 1-3
CS U Craiova - CFR Cluj 1-3 » Ardelenii, pas mare către titlu! CALCULE + clasamentul actualizat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
qcod
qcod  •  16 Mai 2021, 03:28
Postat de observator_federal pe 16 Mai 2021, 00:31

Dacă în Liga 1 continuă controalele antidoling, atunci Fcsb trebuie să schimbe aproape tot lotul - adică să aducă fotbaliști!

cand i-au speriat cu controalele au ajuns pe ultimul loc

1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Mai 2021, 03:26

Cam "scump" v-a costat spalarea acestei rusini! Dar, pentru un tur... se merita!

observator_federal
observator_federal  •  16 Mai 2021, 00:31
Postat de the_globetrotter pe 16 Mai 2021, 00:04

CFR este Campioana ultimilor 5 ani,FCSB continua hegemonia locul 2!Meme,cata dreptate ai avut.Becali,ti ai ruinat echipa pt un saculet de galbeni,faceai dublu in Champions League,plus ca vindeai mai scump...dar ai limite...

Dacă în Liga 1 continuă controalele antidoling, atunci Fcsb trebuie să schimbe aproape tot lotul - adică să aducă fotbaliști!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează