FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR

FOTO Ar fi meritat stadionul plin! Gol de generic în CS U Craiova - CFR Cluj + marcatorul a ieșit în lacrimi de pe teren!

În minutul 11 al meciului CS Universitatea Craiova - CFR Cluj (derby-ul rundei #8 din play-off), Ștefan Baiaram a reușit un gol fantastic. +7   FOTO
În minutul 11 al meciului CS Universitatea Craiova - CFR Cluj (derby-ul rundei #8 din play-off), Ștefan Baiaram a reușit un gol fantastic.

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 22:00 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 22:36

În minutul 11 al meciului CS Universitatea Craiova - CFR Cluj (derby-ul rundei #8 din play-off), Ștefan Baiaram a reușit un gol fantastic.

La scorul de 1-0 pentru „feroviari” (Adi Păun deschisese scorul în minutul 5), Baiaram - 18 ani, extremă stânga - a restabilit egalitatea cu o execuție de autor, de la distanță.

CS U Craiova - CFR Cluj » Ștefan Baiaram a reușit o superexecuție

Baiaram a primit mingea de la Nistor, s-a întors de lângă Susic și Costache și n-a stat pe gânduri. Cu interiorul, și-a încercat norocul de la 20 metri. Grzegorz Sandomierski, goalkeeper-ul oaspeților, nu a putut interveni.

+3 FOTO
  • Sursă foto: capturi TV @Look Sport

Baiaram nu a rezistat pe teren decât 39 de minute, când, din cauza unor probleme la gleznă, a fost înlocuit cu Juan Camara. Fotbalistul oltenilor a părăsit gazonul cu lacrimi în ochi.

Ar fi meritat stadionul plin! Gol de generic în CS U Craiova - CFR Cluj + marcatorul a ieșit în lacrimi de pe teren!

2 goluriavea Baiaram pentru Craiova în actuala stagiune (32 de meciuri)

Citește și:

Vocile Gazetei » Craiova - CFR Cluj 1-3, comentat live de Alin Buzărin, Remus Răureanu și Aurelian Botezatu
VOCILE GAZETEI
Vocile Gazetei » Craiova - CFR Cluj 1-3, comentat live de Alin Buzărin, Remus Răureanu și Aurelian Botezatu
CS U Craiova - CFR Cluj 1-3 » Ardelenii, pas mare către titlu! CALCULE + clasamentul actualizat
CRAIOVA - CFR 1-3
CS U Craiova - CFR Cluj 1-3 » Ardelenii, pas mare către titlu! CALCULE + clasamentul actualizat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
992062307482219
Constantin Dima  •  16 Mai 2021, 16:14

Taietori incopetenti de panglici cred ca pot sa faca orice in tara asta,o adevatata pledoarie pentru comprenta celor care ne conduc,o adevarata tiraniie nazito comunista a impedicat prezenta la stadioane a celor care au platit abonamente din buzunarul propiu su pentru care comanda ce si sunt platiti din taxele percepute populatiei. Dorinta unora care vor neaparat sa taie pnglici a impedicat prezenta la stadion a suporterilor. O mizerie care nu se poate uita.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Mai 2021, 03:35

Asta-i mai trebuia Craiovei, spectatori la dezastrul cu CFR Cluj! In mod sigur terenul ar fi fost suspendat cateva etape pentru ca oltenii nu ar fi acceptat acest simulacru de meci.

gazistu
gazistu  •  16 Mai 2021, 01:31

si ce faceau suporterii in afara ca-i huiduiau cand erau stransi oltenii in propriul careu.... ca sa fim seriosi, CFR ii bate si la 3 noaptea daca ii trezesti.. au lot tare.... io batut anu trecut la ei in "Banie", cu titlul pe mas...si le trebuia doar egal oltenilor... si am pus pariu cu toti colegii de la munca ca CFr le-o trage oltenilor direct casa...le ia titlu din maini :))) ... la Cluj sunt adevarat barbati, gen Omrani, Hoban, ?Camora, Rondon, Vinicius, Burca,..etc...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează