FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO 3-0

CS U CRAIOVA - DINAMO 3-0 // Bratu pune tunurile pe jucători: "Să se trezească, dau dovadă de lipsă de responsabilitate! "

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 23:27

Florin Bratu, 38 de ani, antrenorul lui Dinamo, și-a criticat dur jucătorii după înfrângerea suferită de echipa lui la Craiova, 0-3. 

"Nu reușim să ne adunăm, nu avem capacitatea de a corecta greșelile. Dăm dovadă de lipsă de responsabilitate. Dacă jucătorii nu înțeleg că unele lucruri sunt esențiale, vom trena și nu e în regulă! Trebuie să se trezească! Chiar ei spun că trebuie să învățăm din greșeli, dar până acum nu am dat dovadă de această capacitate.

Suntem naivi. Păcat, pentru că Dinamo a făcut în multe momente un joc bun. Din păcate, am primit gol la ultima fază din prima repriză, contrar cursul jocului. Am avut situații importante în prima repriză, pe care nu le-am fructificat. 

Calitatea jucătorilor Craiovei pe contraatac a făcut ca scorul să crească, dar cred că 3-0 e nedrept având în vedere jocul", a spus Bratu.

"veți vedea că vom fi în play-off!"

Totuși, tehnicianul "câinilor" dă asigurări că Dinamo va arăta altfel în perioada următoare. 

"Am avut un program dificil, dar vor veni și meciurile în care vom acumula puncte. Sunt sigur că vom pune lucrurile la punct și vom încerca să nu mai primit aceste goluri. Lipsa de responsabilitate încă persistă la noi! Avem nevoie să reglăm lucruri, să devenim o altă echipă începând cu etapa următoare. Obiectivul nostru e calificarea în play-off. Încercăm să ținem pasul, veți vedea că vom fi acolo. Ușor-ușor, veți vedea că Dinamo va arăta mai bine", a mărturisit Bratu, la TV Telekom Sport. 

"Titularizarea lui Cooper a fost decizia mea. A făcut un meci bun, e un jucător cu experiență, cu 100 de meciuri la națională. Avem nevoie de astfel de jucători"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

Vezi și: Impotenți! Statistică RUȘINOASĂ pentru Dinamo: echipa lui Bratu, printre cele mai slabe din Liga 1 după înfrângerea de la Craiova

PROGRAM ETAPA 7 LIGA 1

Vineri 
Sepsi - Călărași 1-0 Detalii AICI
Sâmbătă
Hermannstadt  - Gaz Metan 0-1 Detalii AICI
18:00 Astra - FC Voluntari Detalii AICI
U Craiova - Dinamo 3-0
Duminică
18:30 CFR Cluj - Viitorul
21:30 FCSB  - FC Botoșani
Luni
21:00 Poli Iași - Concordia Chiajna

CLASAMENT ACTUALIZAT

clasaa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
270463093789974
Kun Francisc  •  02 Septembrie 2018, 21:12

BRATULE CAUTA FUNDASI CENTRALI CIT DE REPEDE ALTFEL RATAM IAR PLAYOFUL HAI DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

1603630919884559
Belciug Gigi  •  02 Septembrie 2018, 17:52

Doar Dinamo Bucuresti conteaza!

aldo_m
aldo_m  •  02 Septembrie 2018, 16:38

poate bratu le spune fundasilor SA STEA CU FATA LA ADVERSAR ELEMENTAR iar gomelt nu e inchizator nu stim ce e ,nistor de cand cu gigi nu mai joaca nimic ,baga domnule echipa de tineret care a castigat campionatul macar sa pierdem pe mana tinerilor ca aia poate invata din greseli bratule devii andone pt ca nu prea stim ce joci

Vezi toate comentariile (62)
Comentează