FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO 3-0

CS U CRAIOVA - DINAMO 3-0 // Dinamoviștii sunt la pământ după o nouă umilință în Liga 1: "Fotbalul îți mai dă câte o palmă" » Cum vor să iasă din criză

FOTO: Facebook Craiova
FOTO: Facebook Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 23:29

Mihai Popescu, 25 de ani, fundașul lui Dinamo, a încercat să găsească explicații pentru eșecul drastic suferit de "câini" pe terenul Craiovei, 0-3. 

"Prima repriză a fost a noastră. Nu știu dacă a contat acel gol primit, pentru că la pauză ne-am montat, dar în repriza a doua nu am făcut ce am vorbit la vestiare. Se pare că fotbalul îți mai dă câte o palmă!

Toată lumea știe ce teren e la Craiova, păcat de acest stadion frumos. Dar gazonul dăunează tuturor echipelor care intră și joacă pe el.

Nici noi nu știm de ce acasă ne mobilizăm și câștigăm, iar în deplasare primim câte trei goluri. Sper ca în această pauză să facem ceva și să arătăm că nu asta e valoarea noastră", a declarat Popescu la Look TV.

"Am avut multe ocazii, dar nu ne-am mai putut reveni în partea a doua. Trebuie să fim mai atenți, să lucrăm mai bine în această pauză, să vedem la ce am greșit. Mergem mai departe"
Daniel Popa, Dinamo

Vezi și: Impotenți! Statistică RUȘINOASĂ pentru Dinamo: echipa lui Bratu, printre cele mai slabe din Liga 1 după înfrângerea de la Craiova

PROGRAM ETAPA 7 LIGA 1

Vineri 
Sepsi - Călărași 1-0 Detalii AICI
Sâmbătă
Hermannstadt  - Gaz Metan 0-1 Detalii AICI
18:00 Astra - FC Voluntari Detalii AICI
U Craiova - Dinamo 3-0
Duminică
18:30 CFR Cluj - Viitorul
21:30 FCSB  - FC Botoșani
Luni
21:00 Poli Iași - Concordia Chiajna

CLASAMENT ACTUALIZAT

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vasy86le
vasy86le  •  02 Septembrie 2018, 08:56

iti mai da cate o palma? vedeti ca de la palme o sa treceti la pumni... penibililor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close