FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB 2-1

CS U CRAIOVA - FCSB 2-1 // Fotbaliștii lui Dică n-au înțeles nimic după pauză: "Ăsta a fost destinul acestei seri" / "Fotbalul ne-a pedepsit"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 22:30

CS U Craiova s-a impus în fața celor de la FCSB, scor 2-1. Fotbaliștii celor de la FCSB nu înțeleg ce s-a întâmplat după pauză. 

"Am avut jocul în mână, puteam să facem 2-0, dar am ratat. După pauză nu știu ce s-a întâmplat. Ăsta a fost destinul acestei seri. Nu mai contează că am fost lovit. La fotbal trebuie să fim bărbați. Important e că am pierdut, asta e cel mai dureros lucru.

Cu Chiajna cred că a fost o întâmplare. Aici, la Craiova, se putea întâmpla orice. Sperăm ca toți jucătorii accidentați să revină cât mai repede și să ne revenim în fruntea clasamentului", a declarat Bălgrădean la TV Telekom Sport. 

Man, dezamăgit

"Am început meciul foarte bine, am deschis rapid scorl. După pauză am intrat relaxați, iar fotbalul ne-a pedepsit. Aveam nevoie de cele 3 puncte după meciul de etapa trecută, cu Chiajna. Îi felicităm pe olteni, au meritat astăzi.

Domnul Balaci a vorbit foarte frumos despre mine mereu. E încă o tristețe în plus pentru mine. Dumnezeu să îl odhinească", a declarat Man la TV Telekom Sport.  

 Vezi și: CSU CRAIOVA - FCSB 2-1 // Au rupt blestemul în memoria lui Balaci! Oltenii au revenit fantastic în repriza secundă cu FCSB: prima victorie cu roș-albaștrii pentru o echipă din Craiova după 16 ani!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează