FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CS U CRAIOVA // FOTO Sute de suporteri la primul antrenament al lui Victor Pițurcă la Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 20:40

Victor Pițurcă a susținut astăzi primul antrenament ca manager al echipei CS Universitatea Craiova, în fața a câteva sute de suporteri din Bănie, veniți pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Antrenamentul a fost unul lejer, cu alergări și câteva exerciții, dar atmosfera a fost animată de fanii Universității veniți cu arsenalul complet, inclusiv fumigene.

Victor Pițurcă a semnat cu Craiova în urmă cu aproape două săptămâni, iar azi a susținut și prima conferință de presă în noul său rol. Între timp, el a contribuit la transferurile lui Alexandru Mățel, Andrei Ivan și Uros Cosic.

+14 FOTO

sursa foto: sportpictures.eu

Citește și:

VIDEO Victor Pițurcă, prezentat oficial la CS Universitatea Craiova: „Am venit să iau titlul!”. Toate declarațiile din conferință

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
875360749272795
Costi Corabu  •  05 Septembrie 2019, 09:24

Daca ai calculat bine, e ceva !

sorinvision
sorinvision  •  04 Septembrie 2019, 09:45

Craiova incaseaza anual 2,5-3 milioane de euro din vanzarea de bilete, echipament sportiv s.a. Suporterii au cerut demisia lui Papura (incorect, pentru ca omul si-a facut tinta fixata de club 7 puncte in ultimele meciuri), el a fost schimbat. Nota bene, faptul ca a fost pastrat, Papura este legat trup si suflet de Craiova, iubeste acest club si si-a dedicat viata acestui club. Suporterii l-au vrut pe nea Piti, a fost adus, suporterii l-au vrut pe Ivan, a fost adus. Cand suporterii aduc 35-40% din bugetul clubului, ei au un cuvant de spus. Numai pe planeta Dinamo merg la stadion 100 de suporteri si in fata la hotel Rin merg 2.000 sa-i ceara demisia lui Negoita. :)

sorinvision
sorinvision  •  04 Septembrie 2019, 09:11

Sutele de suporteri sunt vreo 4.000. :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează