FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - GAZ METAN 2-0

CS U CRAIOVA - GAZ METAN 2-0 // Devis Mangia îl laudă pe omul adus de la FCSB: "Este esențial să ai pe cineva ca el"

FOTO: Facebook @UCVOficial
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 22:59

CS U Craiova s-a impus în fața lui Gaz Metan Mediaș, scor 2-0. Italianul Devis Mangia și-a felicitat elevii pentru cel mai bun meci din acest sezon. 

"Sunt foarte fericit pentru băieți. Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri, din toate punctele de vedere. Au avut atitudinea perfectă. Îi felicit. Am greșit un meci, știu că era important, dar avem nevoie de echilibru.

Această echipă este una cu jucători valoroși, cu valoare morală, una unită. Eu îi susțin întotdeauna, mă bucur că și ei sunt alături de mine.

Felicitări lui Pleșca, portarul Gazului, care a făcut un meci extraordinar. Are ceva cu noi. Așa a apărat și în meciul tur", a declarat Mangia pentru Look TV.

REZERVA Stăncioiu, "om de bază"

CS U Craiova l-a adus pe Eduard Stăncioiu (37 de ani) în vară, după un periplu la FCSB. Devis Mangia laudă influența portarului de rezervă asupra tinerilor din lot. 

"Eu cred că întreg staff-ul a făcut o treabă foarte bună în acest campionat.

Stăncioiu este un băiat extraordinar. El a lucrat mult pentru a le transmite celor mai tineri din lot ceea ce vreau. Să ai un jucător ca Edi în vestiar este esențial. Nu știu dacă va rămâne în staff după retragere. Eu cred că încă vrea să mai joace", a adăugat Mangia. 

Vezi și: 

CS U CRAIOVA - GAZ METAN 2-0 // Alexandru Mitriță nu uită coșmarul cu Dinamo și a făcut o dedicație: "Vreau să îl felicit pe acel «bătrân»"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
corectu
corectu  •  20 Decembrie 2018, 08:02

Nu uitati azi se joaca Astra-Dinamo,Nicolaie trebuie sa dea punctele inapoi lui Dinamo,dupa acel Dinamo-Astra 1-4,cand Astra a luat titlul.La Dinamo tot Rednic era antrenor.

fairplayromania
fairplayromania  •  20 Decembrie 2018, 03:33

Azi a jucat Craiova cu Gazul.....iar voi aduceţi aminte iarăşi de Becali. Nu va mai opriţi ? Este obositor si ridicol....

fairplayromania
fairplayromania  •  20 Decembrie 2018, 02:12

Bravo Mangia ! Le dai tremur in **** la artişti....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează