FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CS U Craiova, la înălțime! Oltenii, la 3.000 de metri altitudine pentru titlu

Baiaram, Mitran și Danciu au ajuns „acolo unde se avântă vulturii”
Baiaram, Mitran și Danciu au ajuns „acolo unde se avântă vulturii”

Articol de - Publicat luni, 17 august 2020 16:11 / Actualizat luni, 17 august 2020 16:45

Fotbaliștii de la CS U Craiova au urcat duminică pe unul dintre cei 5 ghețari care înconjoară Neustift Im Stubaital, micuța așezare din Tirol unde se află în cantonament. Oltenii sunt singurii din Liga 1 plecați „afară”.

Aflați de miercurea trecută în localitatea Neustift Im Stubaital, Tirol, situată la 994 de metri altitudine, juveții trag tare ca să ajungă în vârful ierarhiei Ligii 1. Deși pandemia de COVID-19 nu ne slăbește, iar banii sunt tot mai puțini, ei au decis că e musai să meargă din nou acolo, ca și anul trecut, după ce, pe 4 august, au jucat cu titlul pe masă împotriva CFR-ului (1-3).

Fotbaliștii Craiovei au urcat la 3.000 de metri altitudine!

Găzduită tot de Wellness & Relax Hotel Milderer Hof ****, vicecampioana se pregătește în cele mai bune condiții, ba a disputat și două teste până acum. Vineri împotriva vicecampioanei Cehiei, Viktoria Plzen (0-2), sâmbătă contra austriecilor de la Swarovski (3-1).

Iar ca să se acomodeze cu aerul rarefiat al înălțimilor, a se citi locul 1, juveții au urcat duminică pe unul dintre cei 5 ghețari care înconjoară valea. La 3.000 de metri altitudine!

CS U Craiova, la înălțime! Oltenii, la 3.000 de metri altitudine pentru titlu
La un chat, în jacuzzi

Match Preview Sepsi - CS U Craiova: tot ce trebuie să știi despre confruntarea de la Sf. Gheorghe

Mai multe știri din Liga 1:

Probleme pentru CFR Cluj: 4 jucători OUT din lotul pentru Champions League din cauza coronavirusului! Situație stranie pentru Păun

A plecat gratis de la FCSB și acum poate da lovitura carierei: ademenit cu un salariu uriaș! Gigi Becali cere 10 milioane de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
deuxex
deuxex  •  17 August 2020, 22:10

CS U joaca in liga Onoare Dolj si este echipa studentilor din Craiova, la nivel de amatori. Inca odata GeSePe arata incompetenta!

815309251857881
Popa George  •  17 August 2020, 21:44

SE DUC IN CAP DE ACOLO!FIX DE LA 3000

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  17 August 2020, 20:51

Ce titlu bai vuvuzelelor ? Clona psd-ista *** , v-a lua titlul cand v-a canta cucul pe *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează