FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

A plecat gratis de la FCSB și acum poate da lovitura carierei: ademenit cu un salariu uriaș! Gigi Becali cere 10 milioane de euro

Articol de - Publicat luni, 17 august 2020 14:49 / Actualizat luni, 17 august 2020 15:31

Bogdan Planic, 28 de ani, fundaşul sârb care şi-a reziliat contractul cu FCSB şi a dus cazul la FIFA, ar putea ajunge în Israel, fiind dorit la Maccabi Haifa.

Barak Bakhar, noul antrenor al lui Maccabi Haifa, vicecampioana din Israel, îl vrea pe Bogdan Planic, după ce sârbul a fost propus acolo de agenții lui. Deși media salariilor echipei s-a micșorat cu 25-30% din cauza coronavirusului, echipa este dispusă să facă un efort. Maccabi Haifa îi garantează un salariu anual de 400.000 de euro, dar impresarul cere 450.000 de euro.

Bakhar îl vrea pe Planic pentru câștigarea campionatului, dar se pare că pentru moment sârbul este tentat să aleagă campionatul Greciei, acolo unde este dorit de AEK Atena.

Gigi Becali vrea 10 milioane de euro

Planic nu și-a mai dorit sub nicio formă să continue la echipa roș-albastră. Sârbul are de primit de la FCSB 38.000 de euro, reprezentând salariile pe două luni și jumătate și nu a fost de acord să i se reducă salariul, fiind băgat în șomaj tehnic de Becali în timpul stării de urgență din România. Gigi Becali consideră că Planic a plecat ilegal și cere 10 milioane de euro despre despăgubiri.

 Planic nu a mai vrut el, a zis că vrea să rămână liber. Atunci bine mă, să rămână și Man și Coman liberi. I-am dat banii pe două luni. Cum n-a primit bani? Nu i-a dat statul bani? M-a ambiționat și pe mine când nu a venit la antrenament. Planic are clauză de 10 milioane. Cine îl vrea, răspunde de el și de cele 10 milioane. N-a venit omul la antrenament, a zis că nu mai vrea. Cine îl ia pe Planic își riscă cariera. Clubul care îl va cumpăra pe Planic răspunde. Merge la un nou club, joacă pentru ei, după aia răspunde împreună cu clubul de clauza de 10 milioane. Vor trebui să o plătească. Planic a crezut că e pe câmp și face cum vrea el
- spunea Gigi Becali, patronul FCSB

VIDEO.VIDEO Match preview Astra – FCSB: Revine Liga 1! Totul despre derby-ul primei etape

Citește mai multe știri despre FCSB:

Anamaria Prodan explică de ce l-a pierdut Gigi Becali pe jucătorul care a ajuns la CFR Cluj: „A vorbit cu oameni din club”

A plecat de la FCSB și acum acuză: „Unii au linie roșie cu patronul! Becali ia din autoritatea antrenorului”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
trink
trink  •  17 August 2020, 19:37

imi e teama ca jijhi o sa-i plateasca si salariile! sa avem rabdare!

florar
florar  •  17 August 2020, 17:10
Postat de Alice Popa pe 17 August 2020, 17:07

Becali nu va respecta niciodata jucatorii. Dar trebuie sa respecte contractele!!! Altfel plateste.

Pai FRF a spus ca Becali a respectat jucatorii si ca somajul tehnic putea sa fie aplicat...Dar voi mai ganditi cu capusorul vostru?

116538290032900
Alice Popa  •  17 August 2020, 17:07
Postat de nenea007 pe 17 August 2020, 16:22

...:)...Ciorba reincalzita...:)... Planic castiga en fanfare... Ciobanul trebuie sa invete sa respecte jucatorii...

Becali nu va respecta niciodata jucatorii. Dar trebuie sa respecte contractele!!! Altfel plateste.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează