FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS U Craiova răsuflă ușurată! Veste de ultim moment în privința lui Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă a reușit să marcheze de 5 ori pentru Craiova în acest sezon +8   FOTO
Valentin Mihăilă a reușit să marcheze de 5 ori pentru Craiova în acest sezon

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 11:12

Schimbat după numai 8 minute în amicalul dintre CS U Craiova și Viitorul, scor 0-3, Valentin Mihăilă (20 de ani) n-ar avea probleme serioase la coapsa dreaptă.

Valentin Mihăilă le-a dat numai bătăi de cap oltenilor de la începutul anului. Înainte de întreruperea campionatului l-a supărat spatele și a „sărit" în ultima clipă confruntarea cu FCSB (1-4). Iar sâmbătă, în amicalul cu Viitorul, s-a cerut „afară" după numai 8 minute, acuzând dureri la coapsa dreaptă. 

Îngrijorarea s-a spulberat între timp. Potrivit cotidianului Gazeta de Sud, problemele „aripii" de 20 de ani n-ar fi serioase, iar cel mai probabil, antrenorul Cristiano Bergodi va putea conta pe serviciile sale, vineri, contra lui FC Botoșani. 

Mihăilă și fundașul Mihai Bălașa, schimbat și el, dar la pauză, tot din cauza unei probleme musculare, s-au pregătit ieri separat

Craiova primește mai multe vești bune

Vești bune sunt și de la ceilalți jucători cu afecțiuni minore. Menajat contra constănțenilor, din cauza unei lovituri la genunchi, „vârful" Elvir Koljici se antrenează normal. La fel Alex Cicâldău, înlocuit împotriva fostei echipe din cauza unor ușoare probleme musculare.

5 goluriîn 20 de meciuri a înscris Mihăilă în acest sezon de Liga 1

GALERIE FOTO. Imagini de la meciurile amicale dintre Craiova și Viitorul

+4 FOTO

VIDEO. Imagini de la primul antrenament al lui Cristiano Bergodi la Craiova

Citește mai multe știri despre Craiova:

„Tocat” de accidentări, Florin Gardoș are planuri mari la CS U Craiova: „Simt o datorie față de public, de conducere”

Analiză CS U Craiova. Bănia stă rău „pe bancă” + oltenii au nevoie de Koljic și Mihăilă în atac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ipsilante
ipsilante  •  09 Iunie 2020, 15:43

Mihaila, ca si Koljic, reprezinta f. mult pentru jocul Stiintei. Lipsa lor diminueaza substantial capacitatea ofensiva si eficacitatea echipei. Cu ei in echipa, meci de meci, probabil ca Stiinta ar fi fost pe locul intai. Fara ei, suntem unde suntem, si putem termina si mai jos. Efortul clubului de a plati 100% si la timp, toti jucatorii, in Pandemie, in timp ce majoritatea cluburilor le-au redus lefurile cu 50% sau nu i-au platit deloc, nu a contat. Atat tinerii cat si un Bancu sau Vatajelu au jucat catastrofal, doar ca sa o faca, in intalnirile cu Viitorul. Atitudine de amatori inconstienti si nerecunoscatori! De-abia alergau, iar "marele" Mihaila, desi pusti, dupa cateva minute a abandonat, accidentat (!?). Dupa ce a lasat echipa de izbeliste cu FCSB, acum, dupa luni de trandaveala, arata surprins ca trebuie sa joace! Pai ce ai facut mai baiatule in timpul asta? Chiar nu te-ai antrenat deloc, de te accidentezi ca ultimul amator? De ce ai fost platit? Jena totala, tinere! Te-a transferat presa, la toate echipele mari, mai putin pe Marte! Nu uita ca esti doar o promisiune, ca atate altele, care s-au stins lamentabil. Educatia si bunul simt, nu cresc in pom, nici pentru Mihaila… FORZA STIINTA!

tonny_dew
tonny_dew  •  09 Iunie 2020, 14:11

C S U Craiova este Universitatea Craiova, domnilor jurnalisti! Saptamana trecuta, clubul a dat un comunicat in acest sens si cred ca ar fi bine sa respectati solicitarile lor, acoperite din punct de vedere legal. Ca fa place sau nu, nu ne intereseaza. Ne intereseaza respectarea legii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează