FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

Ce iureș! Rivalele din Craiova se bat pe semnătura unui jucător: „Ambele mă vor”

Ronaldo Deaconu (în roșu). Sursă foto: Imago Image
Ronaldo Deaconu (în roșu). Sursă foto: Imago Image

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 13:36 / Actualizat luni, 31 mai 2021 13:53

Ronaldo Deaconu (24 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Gaz Metan Mediaș, a recunoscut că ambele echipe din Craiova vor să-l transfere în această vară.

Rivalitatea dintre CS Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 are toate șansele să atingă cote nebănuite în această vară. Ambele se bat pe semnătura lui Ronaldo Deaconu, unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din campionatul intern. 

Chiar fotbalistul a recunoscut că atât CS U, cât și FC U Craiova se află în tatonări cu Gaz Metan. Craiova lui Rotaru are o relație bună cu șefii Gazului, însă problema e alta. Mediașul îl are sub contract până-n 2022 și urmărește să câștige cât mai mult de pe urma unui posibil transfer.

Ronaldo Deaconu: „Vreau să mă bat la titlu!”

„Îmi doresc foarte mult să fac performanţă, să mă bat la titlu, în play-off. Acesta este scopul meu acum, prioritizez planul sportiv, nu banii. Ştiu că sunt oferte, inclusiv din Liga 1. Am înţeles de Craiova, ambele echipe

Nu am auzit nimic de FCSB. S-a zis în presă că am refuzat FCSB. Nu e adevărat. Am spus doar că mă gândesc doar la culoarul fotbalistic şi mi-ar fi greu la primele două clasate [...] Nu e momentul în cariera mea să mă duc la FCSB. Nu vreau să mă grăbesc, următorul pas e foarte important”, a declarat Ronaldo Deaconu, la emisiunea „Look Sport Live”. 

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a negat recent, printr-o postare pe Facebook, că roș-albaștrii ar fi interesați de serviciile lui Deaonu: „Ronaldo Deaconu, pe care-l felicit pt sezonul recent încheiat, n-a primit nicio ofertă din partea FCSB”, a scris MM pe Facebook.

11 goluria marcat Deaconu în sezonul 2020/21 pentru Gaz Metan, 9 în campionat și două în Cupă

La Gaz Metan am avut parte de încredere din partea clubului, a staffului tehnic, e cel mai important. Am fost folosit în poziții mai ofensive, am fost încurajat să finalizez de la distanță. Poate că a contat și că am acumulat în ultimul timp mai multă experiență în Liga 1. Am încercat să ajut echipa, să joc cu sufletul, mă simt ca acasă la Mediaș. 

Normal că dacă ar veni o ofertă bună pentru club și pentru mine, mi-aș dori să fac un pas înainte, la o echipă mai puternică. Dar deocamdată eu mă simt foarte bine aici. Respect clubul, cei de aici m-au respectat și mă bucur de fotbal. Sper să joc tot mai bine, fiindcă mă gândesc chiar și la echipa națională. Sunt pregătit pentru orice provocare. - Ronaldo Deaconu, mijlocaș Gaz Metan

2021, an perfect pentru Deaconu 

În 2021, Ronaldo Deaconu a avut evoluții spectaculoase. Are 9 pase decisive în acest an, dintr-un total de 10, distribuite astfel: 4 din acțiune și 6 din faze fixe (4 din corner, două din lovitură liberă). Însă punctul lui forte sunt șuturile din afara careului. 

Deaconu e liderul Ligii 1 la capitolul reușitelor de la distanță: nu mai puțin de 5, din 9 goluri date în 2020-2021, dintre care două înscrise direct din lovitura liberă!

600.000 de euroe cota lui Ronaldo Deaconu, potrivit transfermarkt

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 26 mai » Vor rezista Rapid și FC U Craiova în Liga 1?

Mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Gigi Becali s-a săturat de el! Patronul FCSB vrea să dea afară un titular

DINAMO. Răsfățatul Peluzei Cătălin Hîldan recunoaște că n-ar refuza o rivală: „Ar fi neprofesionist să spun asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
persanu
persanu  •  31 Mai 2021, 16:48

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a negat recent, printr-o postare pe Facebook, că roș-albaștrii ar fi interesați de serviciile lui Deaonu: „Ronaldo Deaconu, pe care-l felicit pt sezonul recent încheiat, n-a primit nicio ofertă din partea FCSB” MM STOICA : TU NU AI DE UNDE SA STII DACA A AVUT SAU NU OFERTA . CA TU ESTI BIBELOU.

kaloogarele
kaloogarele  •  31 Mai 2021, 15:43
Postat de univ_craiova1 pe 31 Mai 2021, 15:03

Ce sa faci cu terminatul asta:)))) toți care au plecat de la gaz către mai sus nu au realizat nimic. Inafara de Rondon :)))

Eh. Stire-kapkana, sa iasa scandal. Cine stie daca macar fruna din echipe se intereseaza de amaritu' ala. Cert e ca in astea 2 stamini, na Marcel cu nea Sorinel au tot interesu' sa se miste cu talent, mai ceva ca Dorel!

kuba
kuba  •  31 Mai 2021, 15:29

Romică vrei sa îți cresti cota un pic? :))))) Ai jucat in play out cu o echipa slaba fără rezultate. Deci?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează