FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali s-a săturat de el! Patronul FCSB vrea să dea afară un titular

FCSB vrea să renunțe la Andrei Miron
FCSB vrea să renunțe la Andrei Miron

Articol de , , - Publicat luni, 31 mai 2021 07:07 / Actualizat luni, 31 mai 2021 10:49

Gigi Becali caută doi fundași centrali la FCSB pentru a-l putea ceda pe unul dintre oamenii de bază din sezonul încheiat recent, Andrei Miron (27 de ani).

Becali vrea să mai și dea un fundaș central, nu e preocupat doar să angajeze apărători noi. El e interesat să-l cedeze pe Andrei Miron, cel mai bun fundaș central de la FCSB în stagiunea aceasta. Miron a evoluat în 32 de partide și a dus greul în defensivă, în parteneriat cu Iulian Cristea sau cu Denis Haruț, venit în iarnă de la Botoșani.

FCSB vrea să renunțe la Andrei Miron

Miron nu e însă pe placul patronului, chiar dacă a jucat multe meciuri ca titular și s-a descurcat cel mai bine dintre stoperii aflați în lotul lui Toni Petrea. Andrei își caută o nouă echipă și va pleca de la FCSB imediat cum va face rost de un alt angajator.

Clubul va aduce doi apărători și-i va mai păstra pe Iulian Cristea și pe Haruț, deci vor exista patru soluții în lot. Gigi l-a mai reprofilat pe Ovidiu Popescu ca fundaș central spre finalul stagiunii, când în vestiar nu mai existau suficienți fotbaliști specializați pe postul acesta.

Miron are 27 de ani și a ajuns la FCSB de la FC Botoșani. Transferul lui a fost unul straniu, nu a implicat nicio sumă de bani, s-a mutat gratuit din Moldova la București și a existat suspiciunea că afacerea ar fi fost realizată astfel pentru ca Oțelul Galați, o societate aflată în lichidare, să nu încaseze procente din valoarea tranzacției. 

Gigi a cumpărat de la Botoșani alți jucători cu prețuri imense: a plătit 700.000 de euro în schimbul lui Oaidă și a mai dat un milion de euro pentru Moruțan. 

1.100.000 de eurovalorează Miron, conform transfermarkt.com

VIDEO Dorinel Munteanu vorbește la GSP Live despre problemele de la FCSB: „Nici n-are rost să mai spun cine antrenează acolo”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV FCSB. Au semnat! Gigi s-a ținut de cuvânt » Primele vești bune pentru Todoran: ce salarii vor avea jucătorii

Florin Tănase, blocat la FCSB de pretențiile patronului » Risc major pentru golgheterul Ligii 1: alți fotbaliști au pățit-o!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
105662257060988
Eugen Qy  •  31 Mai 2021, 18:08

Asa cum isi bate joc bg atat de fotbalistii adusi pe promisiuni desarte (ca e promisiune desartaca va juca acum vreunul dintre ei la STEAUA in Liga 1) si ii pune pe liber desi acestia au jucat exemplar la echipa asta a lui, cat si de toti ceilalti fotbalisti ce au facut parte din GENERATIA de AUR a fotbalului romanesc, aidoma isi va bate joc DUMNEZEU de Banii, familia si intreaga lui avere ...Asa cum s-a intamplat -de altfel- si cu cele 2,5 milioane de Euro donati initial de acelasi bg la Muntele Athos si dupa ce fc fcsb nu a castigat Campionatul s-a dus sa ii ceara inapoi, dupa care a venit PUSCARIA !!!

dodo001
dodo001  •  31 Mai 2021, 17:44

Miron ar putea sa plece gratis, doar a venit gratis la echipa. Dar de ce ar pleca Miron? Are salariu bun, e la o echipa buna, joaca meci de meci.

siriussirius
siriussirius  •  31 Mai 2021, 15:08

Nu il da bre , tine-l la echipa , nu vezi ca nu esti in stare sa aduci nici un fundas central adevarat, meserias,de valoare,fug toti de tine ca frate-tau de *** ligii 1,tu n-o sa intelegi niciodata ca nu poti cumpara chiar totul (sanatatea,omenia etc ,etc ,etc,) ,cu bani

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează