FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CS Universitatea Craiova a anunțat că s-au descoperit 3 cazuri de COVID-19. Este vorba de doi jucători şi de o persoană din club + reacția lui Sorin Cârțu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 15:34 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 17:48

CS Univeritatea Craiova a anunțat pe pagina oficială de Facebook că, în urma testării pentru COVID-19 de la începutul acestei săptămâni, au ieșit trei rezultate pozitive. Este vorba despre doi jucători şi un alt angajat al clubului. Conform surselor GSP.ro, cei 2 jucători infectați sunt Paul Papp (30 de ani) și Alexandru Tudorie (24 de ani).

La începutul acestei săptămâni a avut loc o nouă testare COVID-19, doi fotbaliști fiind depistați pozitiv, dar și o persoană din cadrul personalului auxiliar. Din fericire, aceștia sunt asimptomatici.
CS Univeritatea Craiova pe pagina de Facebook

UPDATE 17:47. Reacția lui Sorin Cârțu despre cazurile de coronavirus de la Craiova:

Sunt doi jucători infectați, se pare că cei doi sunt Papp și Tudorie. Vor intra în izolare, vor urma un protocol. Noi ne-am luat toate măsurile, am venit cu două autocare la Pitești, am stat în camere single. Am testat astăzi jucătorii, vor mai fi testați și săptămâna viitoare. De ce să amânăm meciul cu Poli Iași? Toți ceilalți jucătorii sunt negativi. Vine și întreruperea de campionat, nu e atât de stresantă treaba - Sorin Cârțu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport

Știrea inițială:

Aceste cazuri de Covid-19 apar într-un moment favorabil pentru echipa din Bănie. CS Universitatea Craiova se află pe primul loc în campionat, având maximum de puncte după primele 5 etape.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihăilă pleacă în Germania! Cât va lipsi vedeta celor de la Craiova

Dumitru Dragomir anunță dezastrul la Dinamo. „Vor fugi ca iepurii! O să vedeți”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  30 Septembrie 2020, 21:39

A avut si Cartu si Rotaru, pana si Meme, jucatori de la fcsb, Craiova , antrenori mai principali sau mai secunzi dar Jiji e de neatins, asta conteaza.

1423984557905776
Florin Stanescu  •  30 Septembrie 2020, 19:33

Deci cum rămâne cu divinitatea mai don Sorin!? Dumnezeu nu bate cu parul! Cu gurile lor *** Don Jiji, Don procuratore, Don Sorin, Don Dănuț, Don Nicolae, Don Stoica și alți doni mesteca *** cu gura plină și evident acesti *** fac mult rău echipelor pe care le păstoresc sau reprezinta! ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazburg1948
prazburg1948  •  30 Septembrie 2020, 18:29
Postat de xclx pe 30 Septembrie 2020, 16:40

De parca conteaza... la ei de 8 etape, cel mai important jucator este arbitrul...

La voi de cand v-ati infiintat jucatorul cel mai important e arbitrul. Din sezonul trecut cand ati ajuns pe ultimul loc s-au cam saturat fluierasii de voi, pana atunci ne-au furat pe fata la majoritatea meciurilor directe.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează