FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Craiova i-a reziliat contractul! La cine a renunțat Bergodi + jucător împrumutat în Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 16:49 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 17:13

După ce luni, în ultima zi de mercato, a adus patru jucători, CS Universitatea Craiova a renunțat azi la doi fotbaliști.

Formația lui Cristiano Bergodi a anunțat oficial că mijlocașul central Kamer Qaka (25 de ani). Albanezul nu a jucat niciun meci pentru olteni în acest sezon, iar Craiova a anunțat că înțelegerea a fost reziliată de comun acord.

Clubul Universitatea Craiova şi Kamer Qaka au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim lui Kamer şi îi dorim mult succes în continuare
- Comunicat Craiova

Qaka a bifat 11 partide în sezonul trecut pentru olteni, fără să marcheze vreun gol. A mai jucat în Liga 1 la Poli Iași, în două rânduri, și la FCSB.

Craiova l-a cedat și pe Stephan Drăghici. Extrema de 22 de ani a fost împrumută de FC Argeș, după ce sezonul trecut a jucat 14 partide la Gaz Metan.

Pe cine a adus Craiova în ultima zi de transferuri:

  • Reagy Ofosu, extremă, 29 de ani, a fost transferat de la FC Botoșani, hamburghezul crescând la HSV, apoi jucând la Ingolstadt, Chemnitzer, Grodig, Nijmegen, Istra, Spartak Trnava și Haladas
  • George Cîmpanu, mijlocaș central, 19 ani, a fost achiziționat de la Botoșani cu 250.000 de euro, puștiul marcând 3 goluri în 22 de meciuri pentru moldoveni.
  • Mihai Căpățână, mijlocaș central, 24 de ani, a fost căpitanul lui FC Voluntari și autorul unor goluri spectaculoase.
  • Ivan Mamut, atacant central, 23 de ani, 1,92 de metri înălțime, a venit din liga secundă croată, de la Zapresici, unde a înscris două goluri în 4 meciuri.

VIDEO Cristiano Bergodi: „Accidentarea gravă a lui Koljic ne-a omorât! Am pierdut cel mai bun atacant din România”

Citește mai multe știri despre Craiova:

EXCLUSIV Sorin Cârțu, încântat de ultimele transferuri ale Craiovei: „Vom fi o forță!” » Portretul noului atacant: „Veți vedea o schimbare”

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/craiova-sorin-cartu-incantat-de-ultimele-transferuri-vom-fi-o-forta-612320.html

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  06 Octombrie 2020, 18:06

Succes Craiova ! Răbdare si linişte pentru a lua campionatul. Si mai ieşiți si voi pe la terase cu cîrmuitorii de la Bucureşti că altfel sansele sunt nule ( inţelegeti voi) . Treceţi pe cheltuieli, includeti in buget, asta e viaţa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează