FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE CS Universitatea Craiova, a patra lovitură în ultima zi de transferuri! A adus un jucător ofertat și de FCSB

Mihai Căpățînă a semnat cu Craiova
Mihai Căpățînă a semnat cu Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 17:23 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 00:44

Oficial: Craiova i-a adus pe Reagy Ofosu (29 de ani), pe George Cîmpanu (19 ani), ambii de la FC Botoșani,pe Ivan Mamut, din Croația, și pe Mihai Căpățînă (24 de ani), de la FC Voluntari.

UPDATE 00:00 » Mihai Căpățînă la Craiova

Oltenii au bifat și a patra mutarea a zilei: mijlocașul Marian Căpățînă, de la FC Voluntari, a semnat un contract pe patru ani cu echipa lui Cristiano Bergodi.

750.000 euroeste cota de piață a lui Căpățână, potrivit Transfermarkt

19 goluri și 12 pase de gola strâns Căpățână la Voluntari, în 164 de meciuri

FCSB voia să-l transfere și ea pe Căpățînă, pentru o sumă mică, până în 200.000 de euro, plus un procent dintr-un viitor transfer, dar Voluntari nu accepta mai puțin de 800.000 de euro.

UPDATE 23:00 » Ivan Mamut la Craiova

Craiova a anunțat un nou transfer, al treilea al zilei: atacantul croat Ivan Mamut (23 de ani, 1,92 m). Acesta vine de la Inter Zapresic. Sezonul acesta a marcat 2 goluri în 3 meciuri în liga secundă.

UPDATE CS Universitatea Craiova, a patra lovitură în ultima zi de transferuri! A adus un jucător ofertat și de FCSB

Și încă o dată repetăm: stați cu ochii pe noi
Craiova, pe Facebook

UPDATE 22:10 

TV Telekom Sport susţine că mijlocașii Mihai Căpăţână (FC Voluntari, 24 de ani) și Alexandru Măţan (Viitorul, 21 de ani) ar fi semnat și ei cu echipa din Oltenia.

UPDATE 21:55 » OFICIAL Reagy Ofosu a semnat cu Craiova

Craiova a anunțat al doilea transfer al zilei: Reagy Ofosu, atacantul celor de la FC Botoșani. Neamțul poate juca oriunde în linia de atac. Ofosu a venit la Botoșani în vara lui 2019 și a mai jucat la Hamburg II, FC Inglostadt II, Chemnitzer, SV Grodig, NEC Nijmegen, Istra, Spartak Trnava și Szombathelyi Haladás.

Seara nu s-a încheiat, așa că fiți cu ochii pe noi
Craiova, pe Facebook

Ofosu a ajuns la Botoșani în iulie 2019, din postura de fotbalist liber de contract, și a contribuit decisiv la 15 goluri în tricoul echipei moldovene, în 42 de partide (7 reușite și 8 pase de gol). 

Acesta era foarte aproape să ajungă în Turcia, unde era dorit de Konyaspor. „Pleacă din România. Nu sunt bani în România, iar eu gratuit jucătorii nu-i dau”, spunea în urmă cu două săptămâni Valeriu Iftime. A ajuns până la urmă la Craiova. 

Știrea inițială: OFICIAL Cîmpanu la Craiova

Transferul lui Valentin Mihăilă la Parma, pentru o sumă care depășește 7 milioane de euro, a transformat Craiova într-o echipă cu dare de mână. În ultima zi a perioadei de transferuri, oltenii au anunțat aducerea lui George Cîmpanu, internațional de tineret. Mijlocașul ofensiv a semnat un contract valabil pe următoarele 5 sezoane.

În acest sezon de Liga 1, Cîmpanu a evoluat în 3 partide pentru FC Botoșani, reușind să marcheze un gol, în prima etapă. Molovenii s-au impus atunci pe terenul lui FC Argeș, scor 3-2. 

250.000 de euroeste cota lui Cîmpanu, conform transfermarkt.de

UPDATE CS Universitatea Craiova, a patra lovitură în ultima zi de transferuri! A adus un jucător ofertat și de FCSB

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

UPDATE Supercontract pentru Valentin Mihăilă la Parma » Noul jucător al italienilor e prezent la meciul cu Verona

Craiova transferă un fotbalist de la Viitorul! Anunț în direct: „E la ultimul meci aici”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează