FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Craiova transferă un fotbalist de la Viitorul! Anunț în direct: „E la ultimul meci aici”

Alexandru Mățan (21 de ani, extremă stânga) va pleca de la Viitorul la CS Universitatea Craiova, după meciul dobrogenilor cu CFR Cluj.
Alexandru Mățan (21 de ani, extremă stânga) va pleca de la Viitorul la CS Universitatea Craiova, după meciul dobrogenilor cu CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 22:36 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 23:05

Alexandru Mățan (21 de ani, extremă stânga) ar urma să se transfere de la Viitorul la CS Universitatea Craiova, după meciul dobrogenilor cu CFR Cluj. Este replica lui Mihai Rotaru după plecarea lui Valentin Mihăilă (20) la Parma. 

Anunțul a fost făcut de comentatorul Look Plus al partidei Viitorul - CFR Cluj, Marian Olaianos, la începutul confruntării de la Ovidiu dintre echipa lui Ruben de la Barerra și campioana en-titre din Liga 1.

Alex Mățan, spre Craiova

În actuala stagiune, Mățan a bifat 6 meciuri pentru Viitorul, reușind un gol. Sezonul trecut, fotbalistul a fost împrumutat la FC Voluntari, unde a jucat 25 de partide. 

În total, Alex Mățan are 62 de meciuri în Liga 1 și 4 goluri. A debutat pe prima scenă a fotbalului românesc în ediția 2015-2016, la Viitorul, fiind cel mai tânăr marcator al Ligii 1 din acel sezon.

550.000 de euroeste cota de piață a lui Mățan, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri din Liga 1:

„Centralul” Marcel Bîrsan a comis-o grav în Viitorul - CFR Cluj și l-a scos din sărite pe Dan Petrescu!

MM Stoica și Ion Crăciunescu s-au confruntat în direct: „Vă rog frumos, vreau și eu să vorbesc!” / „Nu țipa, că sunt sperios”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
629690994563561
Sutiman Ilie  •  05 Octombrie 2020, 11:53

Eu spuneam odată ca va face o echipa de retrogradare antrenorul ăsta. Dar nimeni nu ia în calcul, și spun cât este de tare ca este pe primul loc. Cred ca prima variantă cu Iancu era mai buna, dat aduci un jucător care da 4 goluri în 100 de partide? Pe bune ce transfer este ăsta? Acuma sincer nici pe Mihăilă nu-l plâng ca a plecat. Pe-o parte este mai bine, cu acest antrenor nu avea nici-o șansă să crească. Dar nici mare fotbalist nu este. Eu cred ca în ceva timp se întoarce acasă, acolo dacă nu ești consistent nu rămâi. Pai la cum era în România ca azi juca, mâine dormea. Mai dar aduce sincer numai petarde acest patron. Apărător de 36 de ani, mijlocaș care este inferior lui mateiu și 8 milioane s-au luat pe un jucator

Vezi toate comentariile (8)
Comentează