FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR

FOTO „Centralul” Marcel Bîrsan a comis-o grav în Viitorul - CFR Cluj și l-a scos din sărite pe Dan Petrescu!

CFR Cluj ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri în minutul 39 al partidei cu Viitorul, la scorul de 1-0 pentru adversari. +5   FOTO
CFR Cluj ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri în minutul 39 al partidei cu Viitorul, la scorul de 1-0 pentru adversari.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 22:13 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 22:44

CFR Cluj ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri în minutul 39 al partidei cu Viitorul, la scorul de 1-0 pentru adversari. 

În minutul 39, Bradley de Nooijer (22 de ani) a fost păcălit de o centrare venită din flancul stâng al atacului campioanei. Fundașul olandez nu s-a sincronizat în săritură și a respins mingea cu brațul drept. Prost plasat, „centralul” Marcel Bîrsan a considerat că nu a existat nicio abatere și nu a oprit jocul. 

Faza a continuat cu o intervenție excelentă a lui Cojocaru la șutul trimis de Rondon. 

+1 FOTO

Dan Petrescu, avertizat de Bîrsan

Dan Petrescu a protestat vehement și a fost avertizat cu un cartonaș galben de Marcel Bîrsan. Nu a fost singurul moment în care „Bursucul” a fost scos din sărite de hotărârile luate de brigada de arbitri. 

O altă fază dubioasă l-a avut progragonist tot pe De Nooijer, care i-a aplicat un cot lui Costache. Bîrsan nu a dictat nimic nici în acel caz. 

Bîrsan, penalty în compensație

În minutul 52, Marcel Bîrsan pare să fi dictat un penalty în compensație pentru gafa făcută în prima parte. Rondon a căzut ca secerat după un duel cu Ghiță. Reluările arată că fundașul Viitorului a lovit mingea.

Citește și alte știri despre arbitrajul din Liga 1: 

MM Stoica și Ion Crăciunescu s-au confruntat în direct: „Vă rog frumos, vreau și eu să vorbesc!” / „Nu țipa, că sunt sperios”

VIDEO Dialog antologic în studio între Florin Călinescu și Ion Crăciunescu! Previziunea se adeverește după 18 ani: „Hai, las-o dracului, că nu se poate!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
368023036732853
Iuga Mircea  •  05 Octombrie 2020, 07:16

Sunt pedepsiți : patroni,antrenori,jucători.....numai arbitri NU ,de ce? orice greșeli fac , nu sunt pedepsiți,dar repede întind mîna după euroi la sfîrșitul meciului. DE CE ?????

Silvio
Silvio  •  05 Octombrie 2020, 05:52
Postat de ciollo pe 05 Octombrie 2020, 01:57

Ptr modul cum vezi tu footbalul nu merita sa te contrazic. Despre ultimele fraze, doar atat; sa vede la ce scoala buna te-a dat ***. Sau poate scoala era buna, dar n-ai reusit tu s-o termini.

Cu siguranta la scoala la care ai studiat nu aveau limba romana in programa scolara. Tu vezi fotbalul asa cum ti-l dicteaza Dan 'Penalty', e clar! V-am auzit pe stadion, la orice decizie a arbitrului impotriva echipei din gruia, sariti toti ca arsi si il injurati, desi poate s-a dat un fault sau galben cat se poate de evident.. asa vedeti voi fotbalul, 'obiectiv' :))))). Auzi ma, vorbeste un ceferist despre fotbal :)))))))))))))))))))). Las asta aici, sa vezi si tu cu a promovat cefereul tau in divizia A: "Muresan recunoaste ca CFR a stimulat alte echipe" https://www.youtube .com/watch?v=ZCCTRExQDHc&t=80s

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează