FOTBAL  »  Superliga  »  VAR

VIDEO Dialog antologic în studio între Florin Călinescu și Ion Crăciunescu! Previziunea se adeverește după 18 ani: „Hai, las-o dracului, că nu se poate!”

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu și omul de televiziune Florin Călinescu au purtat un dialog vizionar despre VAR, în urmă cu 18 ani, la emisiunea „Marius Tucă Show”.
Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu și omul de televiziune Florin Călinescu au purtat un dialog vizionar despre VAR, în urmă cu 18 ani, la emisiunea „Marius Tucă Show”.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 19:44 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 21:00

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu și omul de televiziune Florin Călinescu au purtat un dialog vizionar despre VAR, în urmă cu 18 ani, în emisiunea „Marius Tucă Show”.

Discuțiile despre implementarea unui sistem de arbitraj video sunt vechi. Dovada e dialogul purtat în urmă cu 18 ani de Crăciunescu și Călinescu. Dacă cele mai multe țări beneficiază deja de ajutorul VAR, în România încă e un vis. Nu s-au găsit banii necesari pentru lucrul care ar reduce din erorile arbitrilor, din ce în ce mai numeroase. 

Dialogul purtat de Ion Crăciunescu și Florin Călinescu: 

  • Ion Crăciunescu: Dacă FIFA ar lua în considerare și o variantă cu camerele de luat vederi, să fugă aștia la fiecare fază sau să oprească jocul...
  • Florin Călinescu: Nu la fiecare fază, sunt 3-4 faze pe meci, dă-le dracului!
  • Ion Crăciunescu: Păi cine spune că sunt 3? Cine stabiliește?
  • Florin Călinescu: Alea cu gol, alea nasoale. Nu sunt 40 de faze litigioase. Nu o să se ducă la fiecare.
  • Ion Crăciunescu: Stai puțin. Eu conduc cu 1-0. În momentul ăla vreau să mă duc și să verific fiecare fază. Cine judecă fazele?
  • Florin Călinescu: Domnule Crăciunescu, dacă o să zică așa, ce o să faceți? Vă tăiați venele? O să facă 4 reprize de 15 minute, o să le pună 16 crampoane, chiloți de plastic.
  • Ion Crăciunescu: Nu se poate, nu se poate practic. Îi trebuie un anumit timp până ia decizia de sus, din cameră, pot fi două eliminări în această perioadă.
  • Florin Călinescu: E simplu. S-a oprit faza, s-a dus la tușier, atunci „centralul” se duce la un monitor și verifică dacă a ieșit mingea.
  • Ion Crăciunescu: Ce spune? Stai că vreau eu acum să oprim jocul și mergem la cameră. Hai, las-o dracului, că nu se poate!

VIDEO. Florin Călinescu și Ion Crăciunescu, dialog despre VAR

Citește și alte știri despre arbitrajul din România: 

EXCLUSIV Adrian Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu, după penalty-ul inexistent acordat lui FCSB: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil, te doare capul!”

BOTOȘANI - CHINDIA 0-2. Marius Croitoru, gest de fair-play la finalul meciului: „Au primit roșu nemeritat, îmi pare rău”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
portardelegenda
portardelegenda  •  05 Octombrie 2020, 19:16

Stati linistiti ca se fura si cu VAR de te crucesti. Astia cu fluierul au un tupeu incredibil . Sunt in stare sa spuna ,,nu este ceea ce vezi " . Ma uit in alte campionate unde este VAR si ma crucesc ce decid arbitri . De multe ori cei de la VAR nu se implica , tac chitic si pun batista pe tambal . Bagabonteala continua.

andueos
andueos  •  05 Octombrie 2020, 16:41

Tot respectul pentru Florin Calinescu - intradevar un tip destept si vizionar! Craciunescu ...?... un ***, si incapatanat pe deasupra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tatastrumf
tatastrumf  •  05 Octombrie 2020, 15:14
Postat de tatastrumf pe 05 Octombrie 2020, 15:05

Hai odata cu VAR, ca se fac arbitrii de ras cu penaltyuri de genul celui acordat lui Dinamo 1948 la meciul cu Steaua ! ... Cum frate sa dai penalty ca te atinge cu mana pe piept ?? Cu simularile astea merge in Liga 1, cu arbitrii dinamovisti, dar in Europa primesc galben pentru simulare !

Am uitat sa adaug : ca sa fure si mai mult arbitrul Radu Petrescu in favoarea lui Mimamo, chiar gsp va prezinta faza din minutul 13 cand Janos Gol de la Mimamo trebuia eliminat, rosu direct, pentru lovitura cu cotul in figura lui Perianu ! CHIAR SUB OCHII ARBITRULUI ! Uite poza pe gsp : https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mm-stoica-ignora-greii-din-arbitrajul-romanesc-nu-ma-intereseaza-ce-spun-replica-lui-ion-craciunescu-612193.html

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close